Zoeken

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

'Tot mijn verbazing trok ze haar kleren weer aan,kom we gaan lunchen beneden.

Was half 1 toen we in de eetkamer zaten,zij at  echt niet veel,ik dus te meer,en het was gezellig tafelen met haar.

Zullen we een kaartspel doen met opdrachten,en die moeten we dan ook uitvoeren,en uit de koffer pakte ze een heel oud pak kaarten.

Is al 40 jaar oud hoor,wij speelden er ook altijd graag mee.

Ze legde het uit,en het begon natuurlijk met kleding uit te doen.

Het duurde niet lang of ik zat al bloot zij nog niet,ze droeg nog een panty en slip,en de borsten bungelden steeds lekker op tafel.

Had de opdracht om te gaan plassen,ze liep mee,en inderdaad na een poos kon ik een beetje plassen,ik wou hem afdrogen maar dat mocht niet,zij pijpte mij even en proefde mijn pis.

Even later was ze ook bloot,en zij moest als een hond rondje door de kamer kruipen,maar dat  ging niet meer met haar knieen,en liep paar rondjes om tafel.

Even later trok zij de kaart ook plassen,ik ook mee,en ze ging staan en zo moest ik haar piskut met schaamhaar drooglikken.

Lik mij maar op bed kreunde ze,je likt zo lekker,weer likte ik haar lang en wat ik eerder niet gedaan had nu wel streelde haar aars,het bleek wel dat ze dat lekker vond,en stopte er een vinger in en trok hem langzaam heen en weer.

Ik had nog nooit iemand in de kont geneukt,en het leek mij wel vreselijk geiil toe.

Mag ik vroeg ik,ze knikte van ja,en ze legde paar kussens onder haar kont en ging op de rug liggen

Voorzichtig duwde ik mijn lul er in maar de aars was groot genoeg maar toch riep ze paar x van stop even,en eindelijk zat hij er goed in en begon ik haar te neuken,haar borsten pakte ik ook steeds vast en draaide aan de tepel,ja kreunde ze steeds spuit mij daar ook goed vol,wat ook gebeurde na een poosje.

Nu heb ik mijn portie voor vandaag wel gehad hijgde ze,en hoopte dat ik nog  weer bij haar wou komen,en dat wilde ik wel,want de envelop was voller dan er afgesproken was.

Mijn ouders zijn al 3 jaar gescheiden,en af en toe heeft mijn ma een date,wat steeds op niets uitloopt,ze was dan ook de pik van mijn pa gewend die ook zo groot was.

Maar mijn ma kwam er achter wat ik deed,ze was bij haar zus toen de telefoon ging,en haar zus was net naar toilet,en ze pakte de telefoon op,en ze hoorde gelijk de vraag van wanneer kan jonge John bij mij  komen ik heb weer behoefte aan zijn lichaam en vooral zijn beste lul,toen kwam tante ook net terug en ze nam de telefoon over,en ze noemde een data en tijd dat was goed van de andere kant.

Wat gebeurd hier,is jonge John mijn zoon en neukt andere vrouwen voor geld,daarom is hij vaak weg s,avonds.

Mijn tante kon het niet meer ontkennen,en gaf het toe,ze vond het eerst vreselijk wat ik deed mijn lichaam verkopen voor geld.

Mijn tante maakte mijn ma er op,attent dat al die x dat mijn ma met een andere man op bed lag steeds weer teleurgesteld was in de bedprestaties en je hebt een beste neuker thuis hoor,ik kan zelf van meepraten,o nee toch jij ook al met mijn zoon in bed,dat is toch incest,en wat zou dat het gast toch om de sex niets meer en minder,als hij jouw neukt ook hoor,is het gewoon neuken,wat je toch graag doet.

Als ik je was zei mijn tante nog zou ik proberen hem zo snel mogelijk in je bed te krijgen,en je krijgt er geen spijt van zo kan die neuken en een vrouw verwennen .

Van dat alles was mijn ma al vroeg aan de wijn gegaan en toen ik thuis kwam van school was ze vreselijk dronken.

Zoals iedere dag was ik eerst bij mijn tante langs gegaan,en ik hoorde het verhaal gelijk en dat  mijn ma het wist,ze sloeg hier de wijn al knap achterover dan weet je wel hoe je haar aantreft.

Ze begon ook gelijk uit te varen van zo je verkoopt je lichaam aan oudere vrouwen die sex te kort komen thuis,en je hebt zelfs mijn zus geneukt,zei gelijk en dat het lekker was ma om haar te neuken.

O jammerde ze krijgen allemaal wat ik graag wil hebben en ik krijg het niet,en ze keek mij geil aan.

Was even stil toen,wil je ook wel neuken zoals ik de andere wat je noemt oudere vrouwen neuken,heb net zo,n beste pik als pa,maar verwen veel beter.

Dus je wilt mij ook wel geven waar ik zo naar verlang ik knikte van ja.

Moest haar ondersteunen naar het bed toe,ik trok haar de kleren net dat het een andere vrouw was,en legde ook alles keurig op een stoel nee,toen bh af was kuste ik voor het eerst de mooie e cup tieten van mijn ma,trok mijn kleren uit ook de slip,en zag haar kijken naar mijn toen al stijve lul,knielde voor haar en trok haar slip uit en kuste haar schaamlippen .

Duwde haar achterover op bed ze spreidde gelijk haar benen,van kom lik mij lekker,ze was ook kaal,en proefde nog dat ze pas geplast had,wat werd ik daar geil van dat te proeven zo,ik bleef haar likken en likte zelfs  haar

aars,ze schoof gelijk met hasr kont heen en weer en duwde hem nog verder omhoog,en ik vingerde haar kut en aars tegelijk,ze gierde het al uit toen.

Mijn lul stond op barsten zo geil was ik,dat ik mijn ma verwende in bed,ga je nu neuken hoor,en ik kroop op knieen voor haar en begon gelijk heel wild mijn lul in haar kut te pompen,en wat bleef ze schreeuwen en wat kwan ze vaak klaar,was ook wel zichtbaar haar buik ging steeds sneller op en neer.

Mer een schreeuw spoot ik in haar en liet mij uitgeput op haar vallen,en kuste haar tepels,mijn lul zat nog in haar kut en ik neukte nu heel rustig verder,tot hij slap werd en er uitgleed,ze bukte zich gelijk naar mijn lul toe en pijpte hem verder leeg,ze bleef zo lang pijpen dat hij weer stijf werd.

Kom neuk me nog een keer dat kan jij wel,en we begonnen opnieuw te neuken,duurde wat langer nu en toen we klaarkwamen waren  we ook goed uitgeput en gingen naast elkaar liggen,mijn ma viel even later in slaap.

Vanaf dat moment sliepen we vaker bijelkaar.

De volgende dag had tante een klant voor mij,en directeur van een groot bedrijf met een jongere echtgenoot wilde mij graag ontmoeten en ik zou met de auto opgehaald worden.

Tot mijn verbazing kreeg ik in de auto een blindoek voor mocht niet weten waar ze woonden.

Wat een kast van een huis zeg,hij deed zelf de deur open,was een norse man in de 60 met een beste bierbuik.

Mijn vrouw die ligt al op je te wachten op bed,je moet alles  met haar doen wat ze verlangt,maar je mag haar niet kussen,voor de rest alles,en ik blijf erbij .

Kom kleed je hier maar uit,en dan zorg je dat je met een stijve lul naar binnen gaat,ik trok hem snel stijf,wat keek hij naar mijn exemplaar .

Toen ik haar zag liggen dacht ik nee toch ,ik had een heel knappe jonge vrouw in gedachten,jong was ze wel nog geen 30 ,ook nog wel met een knap gezicht maar heel dik fors lichaam,zeker 100 kg,en zo te zien was het iemand uit het Oostblok zwart haar en dan ook overal haar onder de oksels ,ook bij haar kut een beste bos,wat bijna tot de navel groeide.

Wat keek ze ook geil naar mijn stijve lul,en ik likte eerst haar h cup tieten wat een joekels en wat zwaar toen ik ze optilde.

Moest van haar gaan beffen en ze trok haar dikke benen zover mogelijk omhoog,en toen ik haar schaamlippen open trok zag ik toch een scheur,en begon haar te beffen,na een poosje wou ik al stoppen maar ze vond  het blijkbaar zo lekker dat ik door moest gaan.

Ze wilde mij even later pijpen en dat kon ze zeer goed,de beste die mij ooit gepijpt had,en ze streelde zelfs mijn aars met haar vinger,maar duwde  hem er niet in.

Hij zich inmiddels ook uitgekleed,en het was wel zichtbaar dat zijn vrouw goed geneukt moest worden wat een kleintje had hij,vroeg me af hoe kwam hij dan aan haar.

Eindelijk wilde ze mijnl lul in haar kut,moest wat vet van de buik optillen anders kwam ik er niet goed in,wat ramde ik hard tegen haar buik aan en in haar kut,ze voelde mijn lul echt wel goed en schreeuwde het uit van genot,stop zei hij,ik was ook bijna klaargekomen .

Stond hij naast mij met een voorbindlul,ze stapte van bed af en drukte hasr dikke kont naar achteren hij trok haar scheur open en duwde de voorbindlul in haar kut,en begon haar zo te neuken een poos,ze kreunde nu ook wat masr lang zo erg niet,en na een poosje was hij moe en trok hem er uit,ze bleef zo staan,bukte mij en likte zo de grote scheur  opnieuw en vingerde haar met 4 vingers.

Wat ramde ik nu hard tegen haar vette reet aan,hij stond naast ons  en trok zich af.

Wat gilde ze weer bij iedere stoot wat ik deed,hij spoot zijn beetje sperma tegen haar aan,en ik spoot toen haar kut vol.

Hij liep met  mij mee naar de douche,en toen ik aangekleed was kreeg ik de envelop en werd weer thuis gebracht .

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen