Zoeken

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

'Bij mijn geboorte was het al duidelijk dat ik later goed geschapen was, met sport en douchen schaamde ik mij er wel eens voor.

We gingen altijd naar een naakplas, en vaak was een tante er ook bij haar man was zeeman, en zij heeft mij alles geleerd wat een man moest weten om een vrouw te verwennen was toen 16 jaar.

Jij met je mooi lichaam en pik, daar kan je wel geld mee verdienen bij vrouwen, die veel alleen zijn of door hun man verwaarloosd worden in bed.

Ze leerde mij hoe ik een vrouw moest uitkleden, en de kleren netjes op een stoel  te leggen, en altijd het laatst de slip uittrekken.

Was best zenuwachtig de eerste x dat ik naar een vrouw 28 jaar ging, waarvan de man ook op zee was.

Dat gebeurde via mijn tante, en ze had haar ingelicht dat het de eerste keer was voor mij en dat ik 16 jaar was.

Was een mooie vrouw en ze stelde mij gelijk op mijn gemak, we hadden het eerst over mijn schoolopleiding en toen vertelde ze wat voor werk zij deed.

We gingen naar de slaapkamer en daar mocht ik haar uitkleden, en ik deed het zo, dat mijn tante het mij geleerd had.

Toen haar borsten bloot waren kuste ik die eerst lekker, en trok ze mij de kleren uit, ook gelijk mijn slip, ze keek met bewondering naar mijn toen nog halfslappe pik, en streelde hem even, toen trok ik haar slip uit.

Ze wou gelijk standje 69 doen, en wat kwam ze al klaar op het beffen van mij, en zij proefde mijn voorvocht al.

Met neuken heb ik op haar gelegen en ook dat ze voorover stond, wat kreunde en schreeuwde ze toen ze weer klaar kwam.

Ze pijpte mij verder leeg en likte toen mijn lichaam overal en pijpte hem toen weer stijf.

Met haar slank figuur wilde ze graag op mij zitten, wat gleed mijn pik lekker in haar kut, ze zat met gezicht naar mij toe en likte af en toe haar borsten.

Wat was ze ook lenig, en wipte goed op mijn pik, ik drukte steeds mijn heupen ver omhoog, ze schreeuwde nu nog harder dan de vorige keren dat ze klaar kwam.

Wat was ze toen goed uitgeput, o je tante heeft niets teveel gezegd hoor, je bent een beest in bed zoals je mij liet klaarkomen.

We gingen samen douchen, en we streelden elkaar steeds weer.

Ze bedankte mij voor de geile avond, en je zult wel meer eenzame zeemansvrouwtjes krijgen.

En dat was ook zo, tante belde de volgende dag al, de moeder van waar ik dag eerder was wou mij ook wel in bed, en was 55 jaar.

Zij kon alleen s, avonds ivm met haar werk in het Atlanta hotel, en dat ik om 6 uur kon komen.

Zij liet er geen gras over groeien, ze droeg een heel kort doorzichtig negligé waar haar beste borsten goed in te zien waren.

Ze drukte zich gelijk al stevig tegen mij aan en likte aan mijn oorlelletje, en wreef mij gelijk over mijn kruis.

Wil je uitkleden hijgde ze, mijn kleren werden zo op de grond gegooid, en toen trok ik haar negligé uit.

Wat een lichaam zeg en bruin overal net als mijn tante ook maar veel voller overal, drukte mijn gezicht tegen haar borsten aan, en ze trok al aan mijn lul, was net dat ze mij klaar wou treken zo sjorde ze daar aan.

Kom we gaan op bed en ze spreide gelijk haar benen dat ik haar moest beffen wat ik graag deed in ieder geval, ze krabte steeds over mijn  hoofd toen.

Wat werd ze nat van het beffen, en gierde het soms uit, kom met je leuter in mijn kut die smacht ernaar.

Ze ging gelijk voorover staan bij het bed, en ik drukte in een keer mijn beste lul in haar kut, ze slaakte even een kreet .

En begon rustig te neuken, maar ze drukte haar kont steeds feller achteruit, toe ram harder in mijn kut jij neukbeest  dat je bent, ja kreunde ze dit is pas neuken met een jong ventje, en wat schreeuwden we toen we klaarkwamen.

Ze was drijfnat van het zweet en liet zich uitgeput op bed vallen.

We streelden elkaar nog een poos en ze vertelde dat in het hotel ook veel eenzame vrouwen kwamen, maar schrik niet nog ouder dan ik hoor, en als er een congres is hier in de stad, krijg ik de gekste vragen van mannen, veel willen dan een jonge vent in bed, maar ze zijn er ook die vragen om een jonge man voor hun vrouw daar geilen ze dan op.

Maar in een man alleen heb ik geen zin zei ik gelijk, een stel zou nog gaan, maar ik laat mij niet neuken en ik neuk hem ook niet , trekken zal nog gaan meer niet.

Goed zo jongen heel verstandig van je, met vrouwen zal je het wel druk genoeg krijgen denk ik.

Ze vroeg nog mag ik de telefoon nr van je tante keer doorgeven aan klanten , of aan smachtende vrouwtjes wie hier ook vaak zijn, en als ze ouder zijn betalen ze goed trouwens.

Duurde paar dagen, toen naar een nog jong meisje 20 jaar, haar vriend bij de mariniers, ze woonde nog bij haar ouders thuis in een villawijk.

Was zelf ook eigenlijk nog kind, maar wat een mooi slank kind de deur open, dacht die gaat de stad in, en kan iedere vent krijgen.

Maar dat wilde ze niet, in het uitgaansleven iemand meenemen, daar komen allleen maar praatjes van.

We gingen eerst douchen, wat pijpte ze mij toen al en ik verwende haar kale kut al goed met de vingers.

En kuste haar stevig b cup borsten, en we drukten onze lichamen tegen elkaar en wreven zo met onze lichamen tegen elkaar.

Befte haar gelijk een poos, en toen hield ze het niet langer en wilde geneukt worden.

Eerst verwende ze mij nog eerst met haar mond voor ik hem in haar kut duwde.

Ze sloeg gelijk haar benen om mij heen, en klemde mij goed vast, ja wat een pik voel ik in mij zeg, heerlijk zo, n grote, en drukte steeds haar heupen fel omhoog, moest pasr keer even stoppen anders had ik haar binnen 5 min volgespoten.

Ze deed van alles gieren  brullen , huilen dat het verkeerd was wat ze deed, maar o zo geil was.

Ze jammerde de hele tijd door dat het zo lekker was , en geweldig genoot van het neuken.

Met een jaaaaa kwam ze geweldig klaar ik ook trouwens.

(Bij haar ben ik jaren lang geweest)

Ik had het geluk dat ik gemakkelijk leerde en ook goed zonder slaap kon, dus ik leed er verder niet onder.

Tot mijn verbazing bleef het een paar dagen rustig, op vrijdag kreeg ik telefoon of ik wel om 10 uur in het Amstel hotel kon  zijn de volgende dag, ze vertelde wat ik kon verdienen, ik schrok van het bedrag, en je ziet wel hoe oud ze is.

Werd mij verteld waar ze dan zat met een bepaald boek in de hand, en als je niet wil was het ook goed, had de dame ook gezegd.

Het was nog heel rustig in de foyer toen ik binnenstapte, ik keek wat zenuwachtig rond, en zag iemand  zitten met een boek in  de handen, en de titel klopte.

Ze was heel sjiek gekleed, en ze ging gelijk staan toen ze mij zag, en glimlachte mij toe, ze droeg een mantelpakje met nylonkousen er onder en ze droeg schoenen met hoge hakken, alls bij passend ook de tas wat ze bij zich had.

Dacht dat kon mijn overgrootmoeder wel zijn, dacht in de 70, we gaven elkaar een hand, en ze bestelde gelijk koffie voor mij.

Ze kon heel geestig vertellen en ik  voelde mij dan ook gelijk op mijn gemak bij haar, ze had pas een cruise gemaakt, en net weer een week terug.

Vroeg haar belangstellend naar sommige plaatsen van de reis, en ze was verbaasd dat ik van sommige steden heel wat af wist, vertelde haar dat ik van de meeste steden een boek had met Wetenswaardigheden, en er van droomde de plaatsen ook eens in het echt te zien.

Toen de koffie op was, vroeg ze wil je mee naar boven heb ik nog folders liggen en gaf mij een glimlach.

Niemand vond het vreemd blijkbaar dat ik met haar in de lift stapte.

In de lift had ze de sleutel van de deur al gepakt, ik liet haar voor gaan haar kamer binnen.

Je bent een knappe vent, zo knap was mijn overleden man eerder ook hoor en ze streelde mijn arm even.

Wil je mij uitkleden vroeg ze , toch wel met een hese stem, voorzichtig trok ik haar kleren uit en legde alles keurig op een stoel neer.

Ze stond nog in haar bh en slip en nylons, ze ging op een andere stoel zitten en trok de nylons voorzichtig uit.

Ze ging weer staan en trok mij de kleren uit, mijn slip nog niet.

Ze kuste mijn lijf en tepels wat een heerlijke zachte huid murmelde ze en likte toen over mijn buik, en trok toen mijn sip uit, met bewondering keek ze naar mijn exemplaar.

Ging achter haar staan en drukte mijn stijve tegen haar toch wel stevige kont aan, en liet hem paar keer kloppen tegen haar kont, en deed toen haar bh af, paar behoorlijk slappe tieten vielen eruit, achter haar staand tilde ik ze op en kneep in haar tepels, en draaide haar toen om.

Ging op mijn knieen en trok haar slip uit, het eerste wat ik zag was toch nog wel behoorlijk wat grijs schaamhaar, en een paar grote schaamlippen die glommen het uit , ik kuste het gelijk even.

Tegen elkaar staand dat wou ze graag wreven we onze lichamen tegen elkaar, en haar hand pakte mijn lul en ik vingerde haar staand.

Was maar een paar meter naar het bed, en ik moest op mijn buil gaan liggen, weer likte ze mijn hele jonge lijf zo naar mijn  pik toe, die ze toch wel goed met haar mond en tong verwende.

Toen was zij aan de beurt, ik eerst een hele poos met haar tieten , en zoog er lang op, en begon ik haar te beffen, was de eerste keer dat ik een vrouw befte met schaamhaar, had wel verhalen gehoord dat het vreselijk vies was je rook van alles, zeker pis en dan de haren in de mond.

Zij rook heel lekker van onderen in ieder geval, en kreeg ik een haartje tussen de tanden vond  ik dat niet erg.

Het duurde wel een poos voor ze wat kreunde en wat nat werd, maar ik bleef nog poos beffen zo lekker vond ik het.

Denk dat pas na 3 kwartier ze mijn pik in haar kut kreeg.

Knielde voor haar en kuste eerst nog weer haar borsten, en drukte toen voorzichtig, wat helemaal niet nodig was mijn pik in haar kut, en begon rustig te neuken, maar ze gaf zelf aan dat ik haar wat feller moest neuken.

Wat waren haar ogen ook geil, en ze kreunde nu bij iedere stoot wat we deden, en toen ze klaarkwam slaakte ze een diepe zucht jaaaaaa ooo heerlijk.

We bleven zo een poos liggen elkaar strelen en praten over de reizen die ze allemaal gemaakt had, voor dat we gingen douchen en wat drinken, want ze wilde dat ik nog wat bleef bij haar.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen