Zoeken

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het moet op een dinsdagavond geweest zijn dat Elles terug kwam van de bieb. Trouw ging ze elke week heen om een nieuw boek te lenen , en soms wel twee. Haar keus viel meestal op romans en het kon haar niet romantisch genoeg zijn ! Eenmaal thuis gekomen met haar nieuwste aanwinst nestelde ze zich meestal op haar riante bankstel die achter in de sérre stond.

Elles was een jaar of 25 en had op haar jonge leeftijd al een mislukte relatie achter de rug. Ze woonde nu alleen en had voorlopig genoeg van mannen.Ze wilde nu tijd voor haar zelf hebben en redde zich prima. Lang blond golvend haar had ze , al was het dan niet haar eigen kleur , het stond haar goed. Tenminste dat was wat ze meestal van haar collega’s hoorde. Slijmerds had zij ze gevonden…en wist wel beter.

Deze dinsdagavond verliep echter iets anders dan Elles had kunnen vermoeden. In de bieb was ze langs de romans gelopen , zoals meestal , en niets van de boeken had haar echt aangetrokken dus liep ze het pad uit en kwam bij andere boeken terecht. Plots viel haar oog op een boekje wat volgens haar niet eens in de bieb thuishoorde en ze pakte het , voorzichtig om zich heen kijken , uit het rek tussen de andere boeken weg. Heel even schrok ze van de afbeelding die op de voorkant van het boekje stond. Het was een naaktfoto van een vrouw met een nogal pikant stukje kleding aan. Ietwat verward en toch ook met een spannend gevoel keek Elles om zich heen of niemand haar gezien had. De bieb was vrijwel leeg. Het liep al tegen negen uur en ze had nog maar weinig tijd om snel iets uit te zoeken. Ze had het gevoel echter dat de hele wereld naar haar keek en ze voelde zich enigszins betrapt. Met licht blosjes op haar wangen keek ze nog één keer rond of ook écht niemand haar zag met het boekje en ze duwde het met een snelle en onhandige beweging in haar tas.

“Niets gevonden Elles ? “ De bibliothecaris kende Elles vrij goed doordat ze wekelijks langs kwam om iets nieuws te halen. “Nee , ik kom volgende week wel terug” zei Elles zich totaal niet op haar gemak voelend en snelde zich naar buiten om maar zo snel mogelijk in de auto te kunnen stappen. De gozer van de bieb was best aardig , maar ze zag niet echt iets in hem. Op weg naar huis kwam ze een parkeerplaats tegen en ze besloot om heel even te stoppen om nog eens naar dat boekje te kijken. Gelukkig…er zijn geen andere auto’s vanavond. Elles zette de wagen aan de kant en nam het boekje uit haar tas. Heel even bladerde ze erin en zag de foto’s die aan de binnenkant stonden. Met enige opwinding stopte ze het boekje terug en startte de auto weer , ze draaide de weg op en besloot het thuis nog eens op haar gemak door te kijken.

Een half uurtje later was Elles thuis en ze gooide haar tas op de bank en liep terug de gang in. Snel deed ze haar jas uit en ging de trap op naar boven. Het was de tijd van het jaar dat een dikke sjaal niet echt overbodig was en Elles had het behoorlijk koud gekregen , dus had ze besloten om eerst een fijne hete douche te nemen. Daarna zou ze zich tegoed doen aan een kop thee en op haar gemak het “gevonden “voorwerp bestuderen.

Voorzichtig mengde ze het koude met het warme water tot er een temperatuur ontstond die precies voldeed aan haar wensen. Elles zag er goed uit en was dan ook meer dan tevreden met zichzelf. Echt hele grote borsten had ze niet en daar was ze ook niet echt rouwig om. Per ongeluk overhoorde ze eens een van haar collega’s die zei “Een lekker handje vol heeft ze “. Nou , daar moet je het dan maar mee doen….ze was ook niet echt lang , maar ook weer niet te klein. Precies 1.70 was ze en had een leuk slank figuurtje. Ja ,Elles mocht beslist niet klagen , ze was leuk bedeeld en moeder natuur had haar best voor haar gedaan. Elles spoelde de shampoo uit haar blonde haar en pakte de spons die ze zorgvuldig met douchegel vulde.Ze waste haar hele lichaam en plots dacht ze heel even aan het boekje uit de bieb….ze was benieuwd naar de verhaaltjes die erin stonden en een kleine kriebel ging door haar onderbuik. Toch wel spannend ……Elles droogde zich snel af en liep snel naar de slaapkamer. Bah , boven was het ook al zo koud , snel iets aantrekken. Ze liep naar de kast en pakte er een joggingbroek uit en een fijne dikke, eigenlijk iets te grote trui….snel trok ze een hemdje aan en de trui eroverheen. Eén van de voordelen van alleen wonen was dat je qua kleding geen rekening hoefde te houden met anderen. Je kon altijd lekker doen wat je zelf wou en je ook daarna kleden.

Vlug rende ze nu de trap af naar beneden en zette de haardkachel iets hoger. “Zo , zet ‘m op kacheltje….ik heb het koud” mompelde Elles. Nu de thee nog…dacht ze en zette het theewater op . Ondertussen liep Elles terug de kamer in en ze hoorde de kachel volop brullen nu. Ze nestelde zich vlak naast de kachel en pakte het boekje uit haar tas.”Hmmm….ik lijk wel gek ! Gelukkig ziet me niemand…”. Elles bladerde wat vlug door de pagina’s en zag allerlei advertentie’s staan : Man 30jr.zkt .vr. met gr. Borsten.Huidskl. onbelang. Enz enz

Ze zoeken nogal wat dacht Elles en om sommige moest ze ook wel lachen !

De fluitketel floot z’n hoogste lied en Elles stond op om zich naar de keuken te begeven. Teruggekomen met het hete goedje plofte Elles terug op de bank en maakte een hoekje met kussens waar ze echt lekker in weg kon zakken. Opnieuw pakte ze nu het boekje met het voornemen er eens even goed voor te gaan zitten. Roerend in haar thee bladerde ze door het boekje en Elles voelde zich opgewonden door de plaatjes die er allemaal instonden. Ze merkte dat het haar behoorlijk wat deed en ze vond het wel een prettig gevoel. Na een poosje plaatjes te hebben bekeken bladerde ze terug naar het eerste verhaal wat erin stond. Elles begon te lezen …..het verhaal ging over een stelletje dat voor het eerst in de buitenlucht vreeën en alles werd in detail beschreven….hoe de jongen zijn harde lul in haar drong en dat zij z’n ballen streelde tijdens het geweldige neukspel dat deze beiden ten toneel voerden.

Elles bleef lezen en ze merkte dat ze het niet alleen prettig vond , maar vergat de wereld om haar heen.Ze creëerde haar eigen fantasie tijdens het lezen….alles wat beschreven stond zag ze voor haar gebeuren en Elles werd er behoorlijk geil van. Ze voelde hoe haar heerlijk strakke borsten begonnen te tintelen en zonder dat ze het echt in de gaten had , verdween haar hand onder de dikke trui en begon ze haar tepels zachtjes te masseren. Ze voelde hoe hard haar tepels onder haar vingers werden en het wond haar alleen maar meer op. Verder lezend kreeg ze het goed te pakken nu en haar hand verdween van onder de trui naar haar kruis. Zachtjes begon Elles zichzelf te strelen en draaide voorzichtig rondjes met haar vingers rond haar lekkerste plekje. Elles opende haar benen iets en zo kreeg ze toegang tot de rest van haar heerlijke poesje….steeds iets steviger begon ze nu te wrijven. Het verhaal maakte haar behoorlijk heet. Elles haar benen gingen nog verder uiteen en ze veranderde iets van positie….”Ach , schijt…niemand ziet me…ik voel me zo heerlijk vol…” Met een handige beweging deed Elles haar joggingbroek uit en nu zat ze alleen nog maar met de dikke trui en een mooie , met kant bezette string ,aan languit op de bank. Snel begon ze verder te lezen , ze wou weten hoe het afliep en ze was gebleven op het moment dat de jonge vrouw uit het boekje net voelde dat de tong van haar minnaar langzaam door het met geil nat geworden kutje van de vrouw gleed.

Elles liet haar hand weer naar beneden gaan en begon opnieuw met het strelen van haar eigen kut. Met snelle bewegingen wreef ze over haar klit en ze voelde hoe vol haar schaamlippen inmiddels waren. Behendig liet ze haar vingers langs het randje van haar slipje gaan en voorzichtig duwde ze haar slipje iets opzij…..Nu voelde ze het nóg beter en ze schrok een beetje van zichzelf…”Jeetje….ik drijf….ik ben kletsnat van geil…”mijmerde ze. Met haar vingers duwde Elles haar schaamlippen iets uiteen en liet zachtjes een vinger in haar gaan. Met een langzaam tempo begon Elles zichzelf nu te vingeren , ze voelde het geil uit haar heerlijke kut nu zelfs door haar bilnaad lopen en ze stelde zich voor dat zij nu de vrouw uit het boekje was….ze stond tegenover de jonge man en liet zich op de knieën vallen. Recht tegenover die grote harde lul van de jonge…ze hoefde in haar fantasie maar iets voorover te buigen om het gevaarte vol in haar mond te nemen. En zo geschiedde….met haar ene hand begon ze z’n ballen nu te strelen en met haar andere hand hield ze zijn heerlijke pik vast om het zo goed in en uit haar mond te kunnen begeleiden. Elles werd natter en geiler….ze voelde bijna een orgasme opkomen en stopte even. Met drie vingers tegelijk was ze nu bezig….overal waren haar handen tegelijk….ze streelde haar borsten , kneedde haar eigen billen en vingerde er op los dat het een lieve lust was ! Op het moment dat ze bijna ging komen , ging de telefoon en abrupt werd ze uit haar heerlijke geile bui gehaald. “Shit , wie kan dat nou zijn…ik verwacht helemaal geen telefoon…en NU zeker niet ! “klaagde Elles.

“Met Elles…”. “Ja , hallo….met de jongen uit de bieb. Ik heb een vraagje aan je”. Elles nog enigszins opgewonden dacht eraan hoe uitgerekend hij aan haar telefoonnummer kwam. Dat had hij natuurlijk uit het ledenbestand van de pc gehaald. “Nou , roep maar…ik luister “

“Nou , het klinkt misschien een beetje raar , maar ik heb je al een tijdje in de gaten en ik vindt je een leuke aantrekkelijke vrouw. Nu wil het toeval dat ik een boekje van me per ongeluk tussen de boeken heb gezet en aangezien jij de laatste was die daar…..heb jij het misschien gevonden ? “. Geschrokken bedacht Elles snel wat ze daar op moest gaan zeggen en aan de gevolgen die het zou kunnen hebben. Ze moest het natuurlijk met een rood hoofd bij de knul terug brengen. “En wat als dat nou zo zou zijn dan ? “ vroeg Elles. “Nou , gewoon niets hoor , ik was gewoon benieuwd of je het had , het is nml. een leuk boekje en ik zou het graag terug willen hebben”. Wat zou hij doen als ze zou zeggen dat hij het dan maar moest komen ophalen ? Ze voelde even een tinteling van spanning en opwinding door haar heengaan. Dit was echt wel spannend. Elles besloot eerlijk te zijn : “Ja , ik heb het gevonden ja ... en je hebt gelijk…het is inderdaad een leuk , maar ook vooral opwindend boekje. Als je het terug wilt , moet je het maar komen halen”. Ze praatten nog heel even verder aan de telefoon en spraken de tijd af. Elles had hem uitgelegd hoe hij moest rijden. Nadat ze de telefoon neergelegd had , had ze eigenlijk al spijt van haar actie….

Tijdens haar heerlijke vingerpartij had Elles haar slipje uitgedaan en het was half onder de bank terecht gekomen. Na het telefoontje was ze het slipje helemaal vergeten en had gewoon even haar joggingbroek aangeschoten. Als ze naar bed ging zou ze het meenemen naar boven.

Snel ruimde ze een beetje op in de kamer en legde het boekje op tafel.

Een kwartier later ging de bel en Elles stond op om open te doen. Het was de jongen van de bieb. Alleen zag hij er anders uit dan anders….minder serieus en met een speelse blik in z’n ogen begroette hij haar. “Hallo , hier ben ik dan…het was niet moeilijk te vinden”.

“Kom binnen “.zei Elles en ging de jongen voor naar de kamer. “Ga zitten hoor ,zoek maar een plekje en let a.u.b niet op de troep…ik heb nog geen tijd gehad om op te ruimen “verontschuldigde Elles zich. De jongen keek even snel de kamer rond en zei “Nou het valt wel mee hoor…je hebt het toch netjes ?” .

“Hoe heet je eigenlijk ? “vroeg Elles. “ Ik heet Rob…en jij bent Elles hé ?”. Nou , Rob was dus ook al op de hoogte van haar naam. Blijkbaar had hij er moeite voor gedaan om meer van haar te weten te komen. “Kan ik je iets te drinken aanbieden ? “vroeg Elles. “Nou , sla ik niet af….heb je een biertje ? “

Elles liep naar de keuken om een biertje voor Rob te pakken en voor zichzelf schonk ze een glas witte wijn in. Terwijl Elles in de keuken bezig was , gaf Rob z’n ogen de kost en het duurde dan ook niet lang voordat hij het slipje half onder de bank zag liggen. Even keek hij om en bukte voorover om het op te pakken. Direct voelde Rob dat het slipje vrij vochtig was en zag nu ook het boekje op tafel liggen. “Dus ze vond het wel een heel leuk boekje “grinnikte Rob tegen zichzelf en legde het slipje weer weg.

Daar was Elles met de drankjes.”Nou proost dan maar hé ?! “zei ze. Rob viel gelijk met de deur in huis. Blijkbaar had hij veel minder moeite met de hele situatie dan Elles.”Ik zie dat je het boekje alvast klaar hebt gelegd ?” Even was ze het hele ding vergeten maar dacht “ach , wat kan het mij ook schelen…”. “ En….? Vond je het wat ? Heb je dat verhaaltje gelezen van die twee in het bos ? “ vroeg Rob. “Ja , ik heb het gelezen , niet helemaal nog , maar wat ik ervan gezien heb….vond ik wel leuk ja…”

“Ik heb het nog niet helemaal gelezen nee…vindt je het erg als ik er even inkijk ? “ vroeg Rob. “Nee hoor , ga je gang….het is tenslotte jouw boekje “ zei Elles argeloos.

Rob pakte het boekje en begon te bladeren.Al snel vond hij het verhaal en las even snel een paar regels.Terwijl hij las , dacht hij even aan het natte slipje van Elles wat hij zo-even had zien liggen en waar hij even aan gevoeld had….Zou ze nog steeds geil zijn ? dacht Rob…

Terwijl Rob verder las ging hij zó zitten dat Elles een goede kijk op z’n kruis had en Rob liet z’n lul hard worden.Opgewonden van het boekje en het geile slipje was dat geen probleem. Elles zag het en voelde dat haar bui nog niet helemaal over was.Sterker nog ; bij het zien van die dikke bult in Rob’s broek , wou ze nog maar één ding….ze wilde die dikke pik van Rob voelen.Ermee spelen en z’n geil proeven. “Ik zie dat jij het zelf ook een spannend boekje vindt ? Rob keek even om en verontschuldigde zich…” Sorry , ik was zo in het verhaal verdiept dat ik even vergat dat ik niet thuis en alleen was “. “ Ik zie het ….en als je dat wel was dan ? wat had je dan gedaan Rob ? “ “Nou , ik denk hetzelfde als jij Elles…..”

Rob wreef met z’n hand over z’n kruis en trok zijn broek iets verder aan….Elles zag nu duidelijk z’n ballen en z’n keiharde lul in de broek aftekenen. Het wond haar enorm op en ze voelde dat haar kutje weer nat begon te worden….”Jeetje Rob , je bent er behoorlijk geil van geworden zeg….ik zie dat je een behoorlijke stijve lul hebt gekregen ! “

Rob glimlachte en zei : “Zal ik ‘m eens uit m’n broek halen ? Dan kun je hem nog beter zien….wil je dat ik dat doe ? “ ” Ja…dat mag wel…” wist Elles nog net uit te brengen. Het duizelde haar voor de ogen.Wat gebeurt er allemaal….Als vanzelf gingen Elles haar benen iets verder uiteen en ze keek hoe Rob langzaam z’n broek losknoopte . Hij haalde het ding nu uit de broek en Elles keek verrukt naar z’n pik. Hij was écht al loeihard en Elles kreeg moeite om zich te beheersen ….”Kijk maar eens…”zei Rob. En langzaam bewoog hij de voorhuid heen en weer. Die dikke paarse knop was al licht vochtig geworden en z’n ballen stonden behoorlijk strak. Rob bleef nog even met z’n pik spelen en Elles zag dat Rob’s ballen tijdens het trekken mee bewogen in hetzelfde ritme. Ze werd er gek van en liet nu al haar schaamte los….ze liet haar hand bij haar joggingbroek glijden en duwde haar schaamlippen iets uiteen…vlug draaide ze met haar vingers rondjes om haar clit heen…ze was alweer drijfnat…

“Als jij je broek nu ook uit doet , kan ik ook zien wat voor lekkers jij daar hebt…of mag ik je geile kutje niet zien ? vroeg Rob. Elles deed wat haar gevraagd werd en deed snel haar broek uit…Rob zag het geil van haar heerlijke kut tussen haar inmiddels volle schaamlippen glinsteren en spontaan kwam er uit Rob’s lul een dikke druppel geil naar buiten. “Speel eens met je poesje Elles…en stel je dan eens voor hoe mijn geile neuklat zachtjes in je geile grotje verdwijnt…” Elles sloot haar ogen en begon haar kutje heftig te vingeren.Af en toe opende ze haar heerlijke geile kutje met haar vingers en liet er dan twee vingers tegelijk in glijden….Ze bleef haar ogen maar dicht houden en Rob stond zachtjes op….

Elles hield haar ogen dicht ook al hoorde ze Rob wel…in haar fantasie voelde ze de keiharde lul van Rob langzaam in haar gaan….even slaakte ze een klein kreetje…Rob was nu écht in haar…hij duwde de dikke natte eikel tegen haar clit aan en liet z’n lul nu langzaam in haar glijden. Elles kreunde en begon in een rustig tempo haar heupen te bewegen……tijdens het neuken wreef Rob met z’n vingers over Elles haar clitje heen en ze werd geiler en wilder. Wild gingen ze nu op en neer en het duurde dan ook niet lang dat Rob z’n lul vlug uit haar trok en haar de volle lading van z’n geil over haar buik spoot…..Elles was nog niet helemaal zover en Rob wist het….Rob liet z’n gezicht zakken en nam haar kut vol in z’n mond en begon heftig te likken en te zuigen aan haar clit….ondertussen vingerde hij haar en kneep telkens even in haar billen.

Elles kwam nu ook ….schokkend en rillend van genot voelde ze dat Rob z’n vingers langzaam weer uit haar liet glijden….

“Rob , kan ik dat boekje niet nog een weekje houden ? Dan kom je het een ander keertje maar ophalen….je weet nu waar ik woon” vroeg Elles. “ Als je het nou een keertje brengt , zal ik je laten zien hoeveel boekjes ik heb…dan gaan we ze samen bekijken ! “ zei Rob enthousiast .

Elles stemde toe. Een uurtje daarna vertrok Rob. Bij de deur gaf Elles hem nog een hartstochtelijke tongzoen….

“Tot gauw hé ?!”zei Elles….Rob lachte “ Je bent lekker….we doen het gauw eens over

Gert

http://gertibaldi.com

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen