Zoeken

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik was lopend op weg naar het winkelcentrum om wat inkopen te doen. Het is mooi weer. In een minuut of tien ben ik er, het is ook wel zo gezond om te lopen. Ik was er bijna toen ik een Surinaamse vrouw zag komen aanlopen. Ze liep achter een kinderwagen. Ik schatte haar op een jaar of 35 a 40 ze zag er best goed uit. Al is ze wel een maatje of twee meer. Ongeveer net zo groot als ik, 1m75. Haar blik is vrolijk, een lekker vol gezicht met blauwe ogen. Een volle mond en mooie vrij vel rode opgemaakte lippen. Haar ogen zijn een beetje aangezet met wat make-up. Ze heeft een lekkere bruine kleur, nou is dat normaal met een Surinaamse, alleen zij is echt heel apart maar heel mooi bruin. Ze draagt een wijdvallend dun zomerjurkje. Aan de voorkant zitten knopen die tot vlak boven haar boezem open staan, je ziet de aanzet van haar machtige borsten. De jurk valt tot net op haar knieën. Ze draagt schoenen met een vrij hoge hak. Eigenlijk is dat een beetje vreemd voor een vrouw van haar postuur. Ze ziet er leuk uit ze lacht naar mij als ik vlak bij haar ben. Als ik op een halve meter ben zegt ze: goeden middag meneer, u ziet er lekker uit mmmm. Ik kijk haar aan en lach ook en antwoord: dank u, ik moet zeggen u ziet er ook heel mooi en lekker uit. Ze lacht en loopt langzaam door.

Ik ga ook door en als ik een stukje verder ben kijk ik nog even om. Ook haar achterkant is lekker groot. Haar billen schudden bij elke stap op en neer. Even kijk ik er naar en voel in mijn broek mijn lul zich langzaam op richtten. Ik zou deze grote dame graag eens een buurt willen geven, nee eigenlijk zou ik door haar gebruikt willen worden mmmm. Mijn lul staat bij deze gedachte hard in mijn broek. Nadat ik haar heb nagestaard en mij wil omdraaien zie ik dat zij zich omdraait en naar mij kijkt. Ze blijft even staan en zwaait dan naar mij en gaat weer verder. Ik loop door naar het winkelcentrum. In gedachte zie ik mezelf gebruikt worden door deze heerlijke grote vrouw. Al snel ben ik klaar met mijn inkopen ik hoef niet zo veel te hebben. Als ik naar buiten loop heb ik nog steeds ingedachte bij die vrouw mmmmm. Ze heeft wat los gemaakt bij mij. Ik hou van dit soort vrouwen, het liefste zou ik worden opgevreten door een vrouw zo als zij. Heerlijk z'n beest. Al jaren doe ik wat ik wil en heb met helemaal niemand wat te maken. Ik loop rustig naar huis, als ik bijna thuis ben zie ik haar weer lopen. Mijn lul schiet weer omhoog als ik die heerlijke wiebelende billen zie, hij doet gewoon zeer zo stijf staat hij in mijn broek. Ze loopt heel langzaam. Als ik dichter bij haar kom staat ze even stil om iets in de kinderwagen te doen. Op dat moment heb ik haar ingehaald. Ze begint ook weer te lopen, ik loop nu naast haar en groet haar heel vriendelijk. Ze begint tegen mij te praten. Ik kijk in de kinderwagen en vraag: is het en jongen of een meisje? En hoe oud is het? Heb je er nog meer? Of is de enige? Ze staat stil en lacht, jij stelt wel veel vragen tegelijk, het is een meisje is nu 8 maanden en het is mijn tweede de andere is op school.

Ze kijkt mij aan en we praten even. Heel doordringend kijkt zij mij aan. Ik kan mij net bedwingen om niet op mijn knieën te gaan voor haar en mezelf aan te bieden aan haar voor alles wat ze met me zou willen doen, echt alles. Ze vertelt dat ze geen man heeft en dat er nu vaak op een andere manier het plezier gezocht moet worden. Ik kijk haar aan en zeg: ik zou best mijn best willen doen om je te verwennen. Je zou mij mogen gebruiken voor alles en op elke manier zoals jij zou willen. Ik wil helemaal van jou zijn al zou je mij willen op eten. Ik wil graag jou hulpmiddel en gebruiksorgaan willen zijn. Ze glimlacht en zegt: ik denk dat je daar wel van terug zal komen als je weet wat ik allemaal met mijn hulpmiddelen doe. Als jij jezelf aanbied als mijn maaltijd dan moet je op passen dat ik je ook niet echt ga op eten. Ik zou graag ondervinden wat je met me doet al eet je mij op ik wil het best zijn jou maaltijd je ontbijt, je lunch, je diner alles. Ik buig mijn hoofd naar beneden en wacht op haar antwoord. Je wilt het echt? Ze kijkt mij aan en zegt dan met een indringende stem die geen tegen spraak duld: je bent over een uurtje bij mij voor de deur. Ze geeft mij het adres. Daarna loopt ze zonder om te kijken weg. Ze verdwijnt om de hoek. Ik ga mijn flat in en ga naar mijn woning, ruim de spullen die ik heb gekocht op. Dan trek ik mijn kleren uit en ga onder de douche, ik will wel schoon zijn voor wat er gaat komen. Ik had er niet opgerekend dat ze mij zou laten komen, ben er wel heel blij mee.

Nadat ik klaar ben loop ik naar het opgegeven adres. Ik bel aan, de deur gaat vrij snel open. Ze kijkt mij aan en zegt: naar binnen en snel. Snel stap ik naar binnen, de deur wordt achter mij gesloten. Ik krijg een harde duw in mijn rug, struikelend val ik naar binnen. Ik krijg een trap tegen mijn kont aan en hoort haar sissen: je kleren uit stuk diner ik wil mijn vlees wel bloot en niet met kleren aan. Snel gooi ik al mijn kleren uit en dan roept ze: wat is dat nu weer? Vlees met haar? Nee, ook dat wil ik niet. Ze pakt mij op alsof ik niets weeg en ze loopt met mij onder haar arm naar de badkamer. Daar laat zij mij vallen en pakt een scheermes en begint zonder ergens naar te kijken mijn haren van mijn benen, mijn armen en mijn borst te halen. Ook mijn ballen en mijn lul worden helemaal kaal gemaakt. Ze trekt mij aan mijn haren op mijn hoofd omhoog en gelijk voel ik het mes over mijn hoofd gaan. Als ik op de grond kijk dan zie ik mijn haren met grote snelheid op de grond belanden. Met een hele grote nauwkeurigheid verlies ik al mijn haren, overal ben ik in een minuut of tien helemaal kaal. Als ik stiekem een hand langs mijn lichaam laat glijden voel ik nergens meer haar alles is er af. Ze pakt mij weer op en loopt de kamer in. Bij de bank gooit ze mij neer op de grond en gaat de kamer uit. Mijn lul staat als een boom zo hard omhoog, ik geniet en dat mijn haren weg zijn vind ik helemaal niet erg. Zachtjes glij ik met mijn hand over mijn lichaam, van mijn tenen tot mijn hoofd nergens is ook maar een stoppeltje te vinden. Ze komt de keuken uit en heeft een groot glas water in haar handen. Ze zet het aan haar mond en terwijl ze naar mij kijk drinkt ze het leeg. Ze zucht heel diep en laat een boer en gromt dan: wat ben jij een lekker stuk vlees nu ik ben er heel geil van geworden en wil klaarkomen. Daar ga ik jou voor gebruiken. Jij wilde van mij zijn helemaal en dat zal je zijn voor altijd ik ga je gebruiken tot je er bij neervalt en dan vreet ik je op samen met mijn kinderen mmmmm. Ze zet aan iedere kant van mijn hoofd een been neer en tilt haar rok omhoog en zakt vrij snel naar onder en komt met haar heerlijke grote billen op mijn gezicht zitten.

Op elke arm een been zo lig ik vast en kan nergens heen een wilde droom die ik al zo vaak heb gehad mmmm. Ze zet haar grote kut op mijn mond en begint snel heen en weer te gaan. Steek je tong uit, stuk vlees ik wil je tong voelen op mijn kilt. Snel doe ik wat ze zegt, mijn tong druk ze klem onder haar kut, ik voel haar grote klit tegen mijn tong aan. De smaak die ik in mijn mond krijg is heerlijk, mijn lul blijft op knappen staan. Ze begint zwaar te hijgen en dan kreunt ze terwijl ze over mijn gezicht heen zakt: jaaaaaa ik ben er oooooo dit is lekker wat een tong mmmmmm. Ik kreeg het idee dat ik met mijn hele hoofd in haar kut verdween. Haar sappen vullen rijkelijk mijn mond. Dit had ik nog nooit meegemaakt een vrouw die klaarkomt alsof ze plast, maar ze smaakt heerlijk. Ze blijft even zitten en staat dan op. Ik kan weer ademen halen en snel neem ik een paar happen lucht. Ik bleef liggen en hoor een heel poosje niets. Ik weet ook niet waar ze is en wat ze doet. Dan hoor ik haar de kamer weer binnen komen. Ze gaat aan mijn voeten staan en kijkt mij aan alsof ik het grootste stuk vuil ben. Ze pakt mij weer op ze is heel erg sterk. Zonder moeite loopt ze met mij onder haar arm naar de badkamer, ze gooit mij in de badkuip. kijkt mij weer vernederend aan en loopt weer even weg. Als ze even later terug komt heeft ze haar jurk uit gedaan, haar borsten hangen bijna op haar buik en haar kut is helemaal kaal. Het lichaam is helemaal prachtig bruin. Ze pakt mij uit het bad en laat mij op de vloer vallen, ze komt boven mij staan. Als ik omhoog kijk zie ik een heleboel trillend vlees, mijn blik gaat iet verder naar achter en tussen haar benen zie ik die fantastiese grote kut van haar. Haar benen gaan iets uit elkaar en dan zie ik dat de kutlippen geopend worden en ik hoor haar sissen: stuk vlees doe je bek open en drink mijn goddelijke vocht en laat het niet verloren gaan.

Ze begint ineens te plassen, haar lippen spreiden zich ver open en ik krijg een grote straal geel vocht te verwerken. Ik probeer er zo veel mogelijk van op te vangen. Ze kijkt naar beneden en begint te blaffen: ik zei dat je het moest opvangen en op moest drinken, maar je luistert niet echt er ligt meer naast je dan in je bek stuk vlees. Ik krijg een harde trap en geniet van de behandeling die ze mij geeft. Ze pakt mij weer op en gooit me kwaad en met een harde klap in de badkuip. Ze neemt de doucheslang en zet het water aan. Ik voel de koude spetters van het water op mijn lichaam vallen en ril even van de kou. Ze pakt de slang en richt hem op mijn lichaam en spoelt mij helemaal schoon. Als ze er mee klaar is pakt ze mij weer op en rolt mij door een handdoek zodat ik weer redelijk droog ben. Dan tilt ze mij op en loopt met mij onder haar arm naar de slaapkamer. Ook hier wordt ik weer op de grond gegooid. Ik lig even op de grond en zie dat zij op de rand van het bed is gaan zitten. Ze zet haar voeten op mijn lichaam, ze wrijft haar voeten over mijn borst heen, de onderkant van haar voeten zijn vrij ruw, toch is het een fijn gevoel ze masseert zichzelf een beetje. Ik zie dat haar tepels die zo groot zijn als schoteltjes langzaam stijf beginnen te worden. Ze kreunt luid en ze zegt zachtjes: dit is lekker jaaaa ooooo wat een uitkomst eindelijk mijn eigen vlees en ik kan er mee doen wat ik wil mmmm straks dien ik het op en hebben wij met elkaar er nog wat aan mmmmm, nu moet het mij nog iets meer geven jaaaaa ik ben zo geil oooooo jaaaaa. Ze drukt haar voeten steeds harder op mijn lijf dan schuift ze een voet richting mijn mond en stopt haar halve voet mijn mond in en zegt: jaaaa zuig op mijn voet ooooojaaaa lekker mmmmmm. Haar benen gaan steeds verder uit elkaar, ik kijk nu recht in haar heerlijke grote kut.

Ze laat een hand van haar zelf er langzaam in glijden de hele hand verdwijnt in haar kut. Ze begint hevig te kreunen, trekt haar hand weer terug. Haar kut blijft open staan. Ze trekt haar voet uit mijn mond en pakt mij beet en zet mij op mijn knieën tussen haar benen, dan pakt ze mijn handen en duwt die richting haar kut. Met een vrij snelle beweging duwt ze mijn beide handen haar kut in. Ze opent haar benen nog verder en duwt mijn handen verder haar kut in. Even voel ik wat tegendruk en dan glijden alle twee mijn handen tegelijk haar kut in en dat is een heel eind dat ze er in gaan. Ik wist niet dat je zo ver in een vrouw kon. Ze trok ze weer terug en duwde ze dan weer erin, het leek wel of ik er steeds verder in ging, met een steeds snellere bewegingen ging ik in en uit haar kut. Ik voelde dat ze erg nat was het lijkt wel of mijn handen onder water zitten. Ze zucht en kreunt het lijkt wel of haar kut steeds meer ruimte krijgt, mijn handen glijden heel makkelijk naar binnen. Ze bewerkt gelijktijdig haar grote klit en gromt: jaaaa dit is lekker ooooo ik ga klaarkomen mmmmm nog sneller gaan mijn handen in en uit haar. Ineens voel ik een sterke druk op mijn handen, ze gromt en roept: jaaaaaaaa dit is lekkerrrrrrrr mmmmmm en ze komt klaar. Het lijkt wel of ze de kraan heeft open gezet zoveel vocht stroomt haar kut uit. Ze blijft nog even door gaan met mijn handen op en neer in haar kut, ze is nu zo nat zoals ik nog nooit heb meegemaakt. Dan trekt ze mijn handen uit haar kut, die blijft open staan. Ze zet mij op mijn kont op de grond ze gaat staan en zet naast mijn hoofd aan iedere kant een been neer. Ze drukt mijn hoofd naar beneden, ik kijk nu recht voor mij uit. Haar grote kut lekt veel vocht en dat voel ik op mijn hoofd vallen, dan gaan haar handen over mijn kale hoofd en voel ik dat ze het vocht erover heen smeert. Ik vang ook het een en ander op met mijn tong en slik het in, het smaakt heerlijk.

Dan zakt ze ineens iets naar beneden haar kut zet ze op mijn hoofd en langzaam voel ik haar kut over mijn hoofd heen zakken. Haar kut wordt nog groter en langzaam glijdt mijn hoofd haar kut in. Ze blijft even rustig staan dan zakt ze weer een beetje, op een gegeven moment zit de helft van mijn hoofd in haar kut. Heel even blijft ze stil staan ik hoor haar zwaar ademen en ze fluistert: dit is eindelijk de vulling die ik wil mmmmmm echt helemaal gevuld jaaaaa ik wil meer. Ze laat zich ineens omlaag zakken mijn hele hoofd verdwijnt in haar kut, ik krijg het benauwd maar geniet, de zeer sterke lucht van haar inwendige kut is fantasties, ik verdrink ook bijna in het hele vele vocht. Ze begint mij te neuken en gaat op en neer, als ze omhoog gaat kan ik weer even lucht halen. Ineens begint ze schel te adem en er komt fluitentende geluiden uit haar keel en met rauwe gil: jaaaaaaaaaaaaa ooooooooo. Komt ze weer klaar, ze laat nu zoveel vocht lopen dat het lijkt of ik onder de douche sta. Nog nooit heb ik zo genoten mijn lul staat nog steeds als een boom tegen mijn buik aan. Ze trekt zich terug en valt achterover op het bed en streelt over haar borsten. Ze komt weer een beetje bij en kijkt naar mij en ik hoor haar zeggen: zo vlees hoe was dat? in een kut zitten en alles drinken en eten wat er uit komt mmmmmm, hou je kop en zeg niets anders zal je het voelen. Ik sluit snel mijn mond en wacht wat er nu gaat komen.

Ze staat op en loopt weg, ik laat mijn handen over mijn hoofd gaan en lik ze dan weer schoon wat is dit aangenaam ze smaakt heerlijk. Ik hoor haar weer terug komen en leg snel mijn handen naast mij. Ik kijk naar de grond als ze binnen komt. Mijn blik richt ik iets op en zie dat er vier grote voeten staan en twee kleinere voeten. Ik hoor haar zeggen: dit is het vlees wat mij is aangeboden vandaag, ik heb er gebruik van gemaakt en ben zalig klaargekomen. Hoe willen jullie het hebben? Ik kan het klaar maken in de boter en dan braden, ik kan het graag sudderen, we kunnen het op de barbecue leggen, maar ik denk dat jij het wel graag rauw wilt hebben? Dan hoor ik een vrij jonge stem: mama ik wil het eten en het maakt niet uit hoe het is lekker blank vlees en ik heb honger, dat worstje ziet er wel heel erg lekker uit. Tante zullen wij het maar zo doen? Dan duurt het niet zo lang meer voor we aan tafel kunnen. Dat lijkt mij een goed plan je moeder heeft er al van genoten en wij willen het anders, zusje maak het maar gereed we eten het rauw leg het maar op tafel. Ze lopen weg en ik kijk even omhoog en zie dat er twee van die zware vrouwen zijn en er tussenin loopt een meisje van ik denk een jaar of tien of twaalf. Zo te horen word ik dadelijk hun diner. Ik heb het zelf gezegd dat ik dat wel zou willen dus ik wacht gewoon af. Ik hoor in de kamer ernaast borden en bestek op een tafel neergelegd worden. Er komen een paar voetjes aan lopen en als ik even omhoog kijk zie ik een heel mooi maar doordringend gezicht. Een hand wordt tussen mijn benen gestoken en mijn lul wordt beet gepakt en er wordt hard aan getrokken. Afblijven hoor ik dan gelijk, ze laat mijn lul los en loopt mokkend weg.

Ik word opgepakt door die krachtige armen en ze loopt met mij naar de kamer ernaast. Ik zie dat er een tafel gedekt staat met in het middel een grote schaal en drie borden er omheen. Ik lig ineens op de schaal. Ze draait mij om zodat ik op mijn knieën en armen kom te liggen. Dan voel ik dat mijn billen ver uit elkaar worden getrokken en zonder pardon schuift er iets heel groots in. Het doet vreselijk zeer ik moet er om janken. Een hele harde klap volgt hierdoor op mijn kont: hou je kop stuk vlees, je hebt jezelf als maaltijd aan geboden aan mij en ik heb je gewaarschuwd dat ik je echt zou opeten en dat vond je goed en nu kan je niet meer weg, je bent van mij en ik en mijn zus en kleine meisje zullen je helemaal verorberen en daar ga jij niets meer aan veranderen. Jaaaa mama ik heb honger mag ik alvast dit worstje? en gelijk voel ik die kleine handen weer rond mijn lul. Er volgt een tik: nee meisje straks nu nog even niet ga zitten en kijk naar dit blanke vlees en geniet eindelijk hebben wij weer eens een stukje gezond vlees mmmm. Ik merk dat er een stoel naar achter wordt geschoven en de zus gaat zitten ook de dochter gaat zitten. Het stuk wat in mijn kont zit wordt ineens verder mijn kont in geschoven en in mijn mond krijg ik een tomaat geduwd. Dan hoor ik haar zeggen en nu lijkt hij op een varken, wat zou ik hem graag aan het spit hangen mmmmm een beetje opwarmen en de huid een beetje schroeien dat vindt ik persoonlijk het lekkerste. Eigenlijk zou ik hem nog een paar dagen willen gebruiken, als hulpmiddel om mijn lusten te botvieren. Hen de hele nacht in mijn kut willen laten zitten mmmmmm. Mama ik wil hem ook in mijn kut hebben. Jij kunt hem nog niet in je kleine kutje hebben meisje.

En dat worstje dan? Die kan ik wel hebben, mag het mama alsjeblieft. Ja, zusje jij hebt al helemaal genoten maar zij heeft nog niets gehad. Oké, ik word beetgepakt en omgedraaid. De kleine meid komt op de tafel en pakt mijn nog steeds harde lul beet en bijt er in dan zet ze aan iedere kant van mij een been en laat zich naar onder zakken. Ik glij zonder moeite haar kleine kut in en gelijk begint ze mij te neuken. Voor ik het in de gaten heb komt ze luid krijsend klaar het vocht loopt ook bij haar rijkelijk haar kut uit. Ze komt omhoog en draait zich op de tafel en haar kut komt boven mijn gezicht en gelijk begint ze te plassen. Het goudgele vocht loopt langs alle kanten langs mijn hoofd. Het meisje zakt met haar hoofd naar beneden en vraagt: mag het mama? Ja, meisje ga je gang neem en eet wat je wilt. Haar hoofd zakt naar onder en mijn lul verdwijnt in haar mond. Ik kom gelijk klaar en gelijk zet ze haar tanden in mijn lul en bijt er heel hard in. Ik voel mijn lul voor de helft af gebeten worden en gelijk vallen de twee dames ook aan en de een zet haar tanden in mijn armen en de andere bijt mijn ballen en de rest van mijn lul er af.

Ik schreeuw het uit en wordt ineens wakker. Even weet ik niet waar ik ben, mijn hand gaat over mijn lichaam ik voel dat ik alles nog heb, ook mijn haar is nog aanwezig. Ik stap uit bed en loop naar de badkamer, ik stap onder het warme stromende water en laat de droom langzaam weg trekken. Een poosje later loop ik op straat naar het winkelcentrum om mijn boodschappen te halen, op een afstand zie ik een mooie donkere vrouw aan komen lopen, ze is vrij groot en heerlijk breed. Als zij vlak bij is lacht zij naar mij en begroet mij: goeden middag meneer, u ziet er lekker uit.

Ronald

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen