Zoeken

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Goed gehumeurd ging ik de Albert Hein binnen en richtte me fluitend op de schappen waar ik boodschappen uit nodig had. Het was zo’n dag dat alles mee leek te zitten. Lekker op het werk, een goede financiële deal gesloten en mooi weer. Zelfs het vrouwelijk schoon schoot als paddestoelen op voor mijn ogen. Hoewel er altijd wel wat te bewonderen valt, scheelt het van dag tot dag. Deze dag was het helemaal goed. Overal vrouwen die ik als lekker wijf bestempel. Vrouwen met mooie slanke benen, welgevormde heupen, lekkere volle billen en een slanke taille. Hoewel een paar mooie, volle borsten me zeer welgevallig zijn, behoor ik tot de categorie der billen liefhebbers. Een beetje Surinaamse kont, sierlijke heupen en een rank middel, doen mijn libido stijgen als een formule één wagen, die tijdens de race uit de pitstop wegrijdt. En als al dat lekkers ook nog eens strak verpakt zit in een rok of broek……….. en er ook nog een leuk hoofd op zit…. dan zijn de rapen gaar. 
Zo graaide ik de boodschappen bijeen en bewoog richting kassa. En ja, het geluk was met mij. Vlak voor me stond een ongelofelijk lekker stuk vrouwspersoon.
Om een boodschap uit het karretje te kunnen halen, boog ze iets voor over. In die houding accentueerde de strakke spijkerbroek haar heerlijke lijf voortreffelijk. Onvermijdelijk bleven mijn ogen rusten op haar beminnelijke kont. Tevens stonden haar benen als twee richtingaanwijzers voyant in het Albert Heinse landschap. Het liefst had ik mijn bloedeigen rijtuig onmiddellijk in de aangegeven parkeerplaats gestationeerd.
Toen ze zich draaide om een pakje kauwgom te pakken, ontwaarde ik tussen het lange haar zowaar een paar sprekende bruine ogen. Door mijn euforische stemming en de verrukkelijke verschijning voor me, kon ik het niet laten haar aan te spreken.
“Dat is een magere maaltijd vanavond”.    
Indringend keek ze me aan. Gelukkig ontdooide haar blik snel.
“Volgens mij geldt voor jouw hetzelfde”, zei ze, kijkend naar de lopende band.
“Het verschil is dat ik niet hoef te koken en zo te zien jij wel”, antwoordde ik triomfantelijk..
Ze glimlachte wat en zuchtte.
“Daar heb je gelijk in”.
Ondertussen toonde de caissière haar het te betalen bedrag.
“Aan dat koken zouden we wat kunnen doen”, reageerde ik snel en vrijmoedig.
Onderzoekend nam ze me in zich op.
“O ja? En wat dan wel?”.
“Ik zou je kunnen uitnodigen om ergens te eten. Scheelt je ook weer een maaltijd voor morgen”.
Terwijl ze afrekende, zag de caissière het tafereel met lede ogen aan. De dame voor me deed de boodschappen in haar tas, zei niets en liep bij de kassa weg.
“Dat is dan 12 euro 35”, zei de caissière tegen mij.
Ik betaalde en liep richting de uitgang. Vlak voor de deur stond ze te wachten en schoot me aan.
“Ik neem je aanbod aan. Hoe laat en waar?”.
“Eh, zeven uur bij de Griek?”.
“Goed. Ik zie je daar”.

Tijdens het eten praatten we gezellig over van alles en nog wat. Tot mijn verrassing, vroeg ze na het eten of ik haar appartement wilde zien. Uiteraard was er van mijn kant geen enkel bezwaar. Gaandeweg dacht ik dat de avond zou verzanden in slechts een geanimeerde ontmoeting. Het tegendeel bleek al snel waar te zijn. Tegen half elf stond ik op. Op het moment dat ik wilde aangeven naar huis te gaan, voelde ik de adem van haar lichaam tegen het mijne. Terwijl ik in haar sprekende bruine ogen keek, legde ze haar armen over mijn schouders. Mijn handen bracht ik tot rust om haar slanke middel en trok haar goddelijke lijf iets naar me toe. Toen ik haar lichaam voelde reageren, schoof ik subtiel met mijn handen over haar prachtig gevormde kont. Wat een stevig stuk vlees zat er wel niet verscholen onder die broek. Onmiddellijk voelde ik mijn slang uit zijn schulp kruipen.
Vanaf dat moment ging alles heel snel. Voordat ik het me goed realiseerde, lagen we heftig zoenend op haar bed. Gretig zochten mijn handen naar al haar prachtige rondingen. Door haar reactie op mijn handelen, wist ik inmiddels wel dat het doel bereikt zou worden. Opnieuw keek ik naar haar prachtige benen. Het liefst had ik meteen de broek van haar lichaam gerukt en vol overgave haar kutje al beffend tot een hoogtepunt gebracht. Eén van de dingen waar ik het meest van geniet tijdens het liefdesspel, is voor mij lang en hemels beffen. Net als Herman Brood, die ooit bekend stond als de befkoning van Overijssel, zou ik dat wel van heel Nederland willen zijn.  Nou ja, alleen Brabant is voorlopig ook wel voldoende.
Nadat ik haar bloes had open geknoopt, was het zo ver. Toen de broek zijn rustplaats op de grond had gevonden, aanschouwde ik vol bewondering haar hemelse levensbron en liet mijn handen er met mannelijke toewijding langs gaan. Al snel bracht ik subtiel mijn mond tot vlak bij haar kutje en kuste de binnenkant van haar dijbenen. Ik merkte dat ze het heerlijk vond. Toen spreidde ik haar lippen, keek naar haar mooie, lange benen en bracht mijn mond tot aan haar spleet. Zacht, wild en weer zacht, slurpte ik haar heerlijkheid mijn mond in. Met dezelfde intentie gleed mijn tong vrijelijk over haar lippen en klit. Toen ik haar hoorde kreunen van genot, legde ik mijn tong er vol op. Ze kermde. Intussen was mijn pik geëvolueerd tot een stevige heipaal, die verlangend uitzag naar een stevige omhelzing. Ze was zo geil, dat niets hem meer in de weg stond. Kreunend schoof ik dan ook mijn harde,dikke lul haar poort door en ging bij haar in. Tegelijk met dat zalige gevoel van binnengaan, keek ik haar opnieuw aan. Met gespreide benen, lag dat prachtwijf uit de Albert Hein, nu zomaar voor me. 
Daarna draaide ik haar om, legde mijn armen om haar stevige billen en trok haar iets naar me toe. Intussen zag ik hoe ze haar hoofd in de kussens drukte. Op haar knieën, met de kont omhoog lag ze in de sensuele hondjeshouding. Geobsedeerd keek ik naar haar verrukkelijk gevormde billen en kaalgeschoren kutje. Neuken in de hondjeshouding vind ik nog zaliger en geiler dan beffen. Ik drukte mijn neus en mond tussen haar billen en liet mijn tong langs haar gleuf gaan. Toen richtte ik me op. Bestudeerde nog één keer dat verrukkelijke lichaam. Nam mijn pik in de hand, trok er even aan en boorde hem diep bij haar naar binnen. Toen ik haar poort voelde wijken, kermde ze. Al stotend nagelde ik mijn paal stevig aan haar kutje vast. Mijn handen legde ik om haar middel en sloeg af en toe hard op haar billen. Voor mijn ogen doemde één groot geil schouwspel op. Vol verrukking zag ik mijn speer haar doos in en uit ging en voelde mijn ballen zalig tegen haar gleuf slaan. Mijn bovenbenen kletsen heerlijk tegen haar billen, die bij iedere stoot geil opbolden. Nog steviger trok ik haar reet naar me toe, om het alles nog beter te voelen. Toen ik haar billen onder me op en neer zag deinen, kwam mijn diepste wens weer in me op. Hoewel ik er al heel wat lekkere konten had bereden, wilde ik nog veel meer van dit soort lekkere wijven neuken. Nog veel meer van die heerlijke volle billen kletsend tegen mijn lichaam voelen slaan. Lekker wild en geil neuken met blondines, brunettes, of roodharigen. Met zo’n lekker lijf als nu onder me, maakte het mij allemaal niet uit. Op m’n afdeling was pas ook zo’n lekker stuk komen werken. Haar beeld in me hoofd halend, naaide ik er lustig op los. In diverse ritmes stootte ik mijn paal tegen de kutwand van het lekkere wijf onder me. Dan weer wat naar links, dan weer naar rechts om daarna rechtdoor het midden te gaan. Naast vele andere dames, zou ik deze kont toch zeker iedere week wel een paar keer willen beslaan.
Na verloop van tijd hielp geen enkele rekensom meer en voelde ik het vocht komen. Mijn eikel begon heftig tegen haar kutwand te kloppen en onder luid gekreun golfde mijn pik het zaad bij haar naar binnen. Haar opwinding was bijna net zo groot als de mijne. Zeker toen mijn pik nog stijf bleef en nog een keer wat zaad het kutje in spoot. Nog was er een heerlijk, opwindend gevoel in mijn eikel. Met beide handen trok ik haar kont zo stevig mogelijk naar me toe. Duwde mijn lid zo ver mogelijk bij haar naar binnen en hield op de plaats rust. Kermend van hartstocht voelde ik het laatste restje mijn pik uit stromen. Toen het schouwspel jammerlijk voorbij was, bleef ze van opwinding nog even in dezelfde houding liggen. Opnieuw keek ik naar die zalige kont en dat heerlijke kaalgeschoren kutje. Ik kon de verleiding niet weerstaan om nog één keer mijn mond er tegen aan te leggen. Met m’n neus stevig tegen haar kontgat gedrukt, likte ik haar kutje tot een zalig hoogtepunt. 
Uitgeput vielen we naast elkaar in slaap. De volgende ochtend verliet ik om zeven uur haar huis op weg naar mijn werk.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen