Zoeken

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Eindelijk was het weer weekend ! Ton zat tevreden achter het huis in een grote houten tuinstoel te genieten van een biertje. De kussens die normaal in de riante stoelen zaten , had hij er allang uitgegooid…het was veel te heet buiten om zo’n warm zacht dat in je rug te hebben. Om zich heen kijkend mocht hij best tevreden zijn met het huis en de buurt waar hij in woonde. Zeker gezien z’n leeftijd ! Ton was nu 26 en vrijgezel. Op zijn werk was hij onderaan de ladder begonnen en had zich langzaam een weg naar boven gewerkt. Met enige trots kon hij zeggen dat hij nu teamleider was en een groep van zo’n 20 mensen aanstuurde.

Ton stond op om nog een biertje te pakken. Het volume van de radio die in de deuropening stond draaide hij iets naar beneden en toen hoorde hij het…. De felle luid klinkende bel van de ijscoboer ! Nu hoorde hij ook de kinderen schreeuwen en kreeg van het zomerse spektakel waarachtig zin in een ijsje. Ton liet z’n biertje nog even op het aanrecht staan en pakte snel wat kleingeld en deed het in de achterzak van z’n korte afgeknipte spijkerbroek.

Op straat aangekomen zag hij de horde kinderen….bijna ruziënd wie het eerste aan de beurt was. Toch waren ze allen opgetogen en blij met deze ijskoude versnapering….zo ook Ton.

Ton schaarde zich achter de groep jonge genieters en wachtte netjes op z’n beurt. Op het moment dat hij z’n bestelling kon doen , hoorde Ton een bekende stem achter zich….het was Tanja , de dochter van de buren die in Groningen studeerde. Tanja kwam soms in de weekeinden naar huis , maar bleef meestal in de studentenstad om daar met leeftijdsgenoten feest te vieren en de boel op stelten te zetten. Blijkbaar had ze besloten om dit weekend maar weer eens bij pap’s en mam’s te kijken….blijkbaar had ze een zakcentje nodig , dacht Ton.

“Hé , die Tanja ! “riep Ton….”Ook weer eens in town ?” Tanja keek glimlachend naar Ton en zei “Ja jonge….zo af en toe moet je je gezicht weer eens laten zien hé ? Anders wordt je vergeten hahaha ! “. Ton lachte terug en nam haar zo snel als hij kon even op. Tanja was ongeveer een jaar of 18 á 19…ze was een vroege leerlinge geweest en nu dus al op vrij jonge leeftijd op haar zelf , zij het dan op kamers met medestudenten. Een lange meid met een snel kort kapsel , wat deze hete zomer helemaal wel goed van pas kwam !

Ze zag er gewoon leuk uit …een fris ogende jonge meid met van die ondeugende twinkeltjes in haar ogen . Ze had er een handje van om je in het ootje te nemen. Niets liever haalde ze een grap met iemand uit en had daar vaak zelf de meeste lol van. Ton had haar al een tijdje niet gezien en kon alleen maar constateren dat ze gegroeid was….meer vrouw geworden. “ Dus je hebt besloten om je ook maar tegoed te doen aan een ijsje ?”.vroeg Ton. “Jij blijkbaar ook ?”zei Tanja snel…”Ja , ik was op weg om een lekker koud biertje te pakken , maar toen ik het indringende geluid van de bel hoorde , besloot ik om het ijsje voorrang te geven “.

Tanja en Ton hadden hun ijsje besteld en waren op de stoeprand gaan zitten om van hun lekkernij en het heerlijke weer te genieten. “Wat een heerlijke zomer hé ? vroeg Ton. “Ja….het is meer dan normaal dit….ik neem straks een frisse duik , misschien koel ik dan weer een beetje af “zei Tanja. Tanja’s ouders hadden een woning in dezelfde straat als Ton , en wist dat ze een zwembad achter het huis hadden, De woning was ook iets groter en vrijstaand. Tanja’s vader was de directeur van een grote tapijtfabriek en boerde goed. Zo gezien hoefde Tanja zich niet zoveel zorgen te maken….haar vader had een passie voor tuinen en had een klein paradijsje weten te creëren achter hun riante woning. Zo af en toe sprak hij haar vader en wist hem eens te vertellen dat een zwembad een “ must “ was !

“Dus je gaat zwemmen straks ? “vroeg Ton….”heerlijk joh…je hoeft in ieder geval niet naar het andere eind van de stad te fietsen om af te koelen “ zei Ton op een enigszins sarcastische manier. Hij had gehoopt op een uitnodiging en het begin van z’n weekend met Tanja of beter gezegd : in hun zwembad te vieren. “Nou , dan ga je toch mee jonge….hoe meer mensen hoe meer vreugd “. Tanja lachte bij haar laatste woorden en kreeg onmiddellijk die sterretjes in haar ogen. Even wist Ton niet of ze nou gekheid maakte of dat ze serieus was…”Nee , laat maar joh , het was een grapje en ik heb niet zo veel trek om met je ouwe heer te lullen over tapijten en vloerbedekking”zei Ton. “Dat zal ook niet gebeuren “ vervolgde Tanja…”ik ben dit weekend thuis gekomen omdat m’n ouders een weekje op Aruba zijn….ik ben dus alleen “

Ton draaide snel bij en zei dat hij het als een eer beschouwde om door zo’n aanlokkelijke jonge dame uitgenodigd te zijn voor een zwempartijtje. “Ik loop even snel naar huis dan om een zwembroek te zoeken…..” “Dat is goed….als je zover bent , kom je maar achterlangs , je vindt me wel in de tuin dan “ zei Tanja en stond nu ook op om alvast naar haar eigen huis te gaan. Ton nam het laatste restje van z’n ijsco in de mond en snelde zich naar huis…”Tjonge..wie had dat nou gedacht zeg….dit weekend begint goed ! “ mompelde hij in zichzelf. Hij gooide de deur open en rende naar boven naar z’n slaapkamer om daar op zoek te gaan naar een zwembroek. “Shit ! “ riep Ton uit….Alles wat hij bezat was een zwembroekje uit het jaar kruik en het kleinood was door de jaren heen eigenlijk al iets te klein geworden. “Ach nou en….het is warm en ik heb niets anders “…een beetje teleurgesteld over zichzelf liep hij richting Tanja’s huis. Bijna zou hij naar de deurbel lopen om aan te bellen toen hij zich de woorden van Tanja herinnerde : “kom maar achterlangs…….”en zo deed Ton het ook. Hij liep het ruime tuinpad op , richting de met vele bomen en bossen beschutte tuin en bleef op het eind aangekomen even staan.

Tanja , zo zag Ton , had zich ook even snel voorzien van een bikini en lag op een grote ligstoel vlak naast het zwembad. De zon glinsterde in het mooie blauwe water en weerkaatste tegen de tuinmeubelset die daar vlak naast stond.Je kon in één oogwenk zien dat hier de hand van een echte liefhebber was bezig geweest. Het was werkelijk een genot om je in deze , bijna paradijselijke , tuin te begeven. Ton bleef nog even op het hoekje staan en bekeek Tanja nu met heel andere ogen dan bij de ijscokar…..ze zag er dan nu ook iets anders uit. Ze zag er goed uit….het was al een tijdje zomer en Tanja was iemand die bij de eerste paar dagen zon al direct mooi bruin werd , wat een mooi beeld gaf op haar lichtgele bikini. Het was best wel een klein dingetje …een beetje spannend zelfs ! “He ! sta daar niet langer te gluren en kom erbij ! “riep Tanja. Ze had Ton al opgemerkt en met een lichtrode kleur van schaamte liep hij richting het zwembad om plaats te nemen op zo’n grote ligstoel. “Biertje Ton ? “vroeg Tanja en was al onderweg naar het huis om iets te drinken op te halen. Voordat Ton tijd kreeg om te antwoorden was Tanja al richting het huis en Ton keek stiekem naar het achterwerk van Tanja wat vrolijk bewoog op het ritme van haar passen. Ondertussen keek Ton z’n ogen uit in de tuin….het was werkelijk prachtig….een tuinbeeld van Venus stond achter in de tuin omgeven van een buxus haag te schitteren terwijl er een via een klein watervalletje aangenaam gekletter van water te horen was….. Tanja kwam al weer aangelopen ….. twee biertjes had ze meegenomen , blijkbaar dronk ze ook bier. “Een lekker koud biertje gaat er altijd wel in…” beiden waren ze het over eens dat met dit warme weer een pilsje wel echt lekker was.

Tanja stond op en liep naar de rand van het zwembad. “Kom je ook ? “riep ze….Ton keek hoe ze behendig en met souplesse het water in dook.”Ik kom zo ja , drink nog even m’n biertje op “antwoordde Ton. Met lange slagen trok Tanja enige baantjes door het zwembad en Ton keek met verlekkerde ogen naar haar lichaam. “Het water is héérlijk ! “….en ze zwom richting het trapje om er uit te komen. “Jeetje , neem toch een duik man….dan koel je tenminste iets af ! “ Tanja ging vlak voor Ton op een ligstoel zitten en pakte een handdoek om haar haren een weinig af te drogen. Ze had de handdoek voor haar ogen en tijdens het drogen dansten haar borsten vrolijk op en neer….Ton zag het en hij genoot er van ! Snel liet hij z’n blik iets verder afdalen en keek naar haar kleine licht gele broekje….doordat het dingetje nat was geworden van het zwemmen , zag je haar lippen nu behoorlijk duidelijk aftekenen. Kleine donker gekrulde haartjes kwamen nog nét boven het broekje uit….iets wat Ton nog niet eerder was opgevallen. Ton voelde z’n pik een beetje groeien en keek verschrikt naar z’n kruis…het enige wat hij nu nog kon doen , was snel ook een duik nemen. Zonder iets te zeggen kwam hij snel in de benen en dook het koude water in….Als dit niet zou helpen….dan had hij wel mooi een probleem ! Ton zwom snel een paar rondjes en voelde even tussen z’n benen om de stand van zaken op te nemen. Hij was nog steeds hard…..had hij nu maar niet gekeken. “He , hoe zit dat met je Ton….kom je er nog weer eens uit , of blijf je in het water liggen drijven ? “vroeg Tanja. “Ze weet het “dacht Ton. “Ze weet het en nu zit ze me er mee te pesten…” “Ja , ik kom er zo weer uit hoor , nog een paar rondjes…”riep Ton terug. Tanja lachte vrolijk . Even later kon Ton zich weer laten zien. Het water was z’n redding geweest. “Heerlijk zeg , ik denk dat ik zo nog wel een keer ga”zei Ton , zich indekkend voor een volgende zwelling.

Ondertussen had Tanja een fles zonnecrème gepakt en begon de voorkant van haar lichaam in te smeren met het goedje. “Zeg Ton….zou jij er bezwaar tegen hebben om m’n achterkant iets in te smeren ? “ vroeg ze een beetje plagerig. Ton schrok even van haar aanbod , maar reageerde snel “Tuurlijk meid….ga maar op je buik liggen , dan doe ik je achterkant wel even “. Tanja draaide zich om en Ton pakte de crème….”begin je met m’n rug ? vroeg ze….”wacht , dan doe ik eerst even m’n bikini hesje uit…kijk even een andere kant op dan “..Ton draaide zich even om en even later spoot hij een beetje op haar rug … heel even schrikte ze op van het koude spul . Ton zette de fles op de grond en begon haar te masseren …ze was al zo mooi bruin geworden , je zou bijna denken dat ze niet eens van Nederlandse afkomst was….eerder Spaans ofzo. Z’n handen draaiden rondjes over haar schouderbladen en ze genoot bijna hoorbaar. “Lekker man…dit mag je wel uren doen “mijmerde Tanja.. Ton vond het zelf ook niet erg …het was heerlijk om haar huid niet alleen te bekijken , maar ook om te voelen ! Ton’s handen waren eigenlijk allang klaar met haar rug en hij waagde de sprong door iets verder naar beneden te gaan…heel even raakte hij het randje van haar broekje aan…..geen reactie….”Laat ik me beheersen “dacht Ton en ging verder met haar benen. Haar kuiten voelden zacht en toch ook weer stevig aan. Soepel gleden de malse kuiten van Tanja door z’n handen….en zachtjes liet ze horen dat ze het helemaal niet erg vond om zo behandeld te worden. Hij was nu met twee benen tegelijk bezig en tijdens het wrijven gingen haar benen als vanzelf iets verder uiteen….toen gebeurde het weer….Ton voelde z’n lul weer iets groeien bij het kijken naar haar kruisje…..”O jee , als ze zich nu omdraait , kan ik het niet meer verbergen “….Ton ging door met strelen en het begon hem steeds meer op te winden….

Z’n handen waren al niet meer bij haar kuiten….hij had besloten ervoor te gaan en liet z’n handen voorzichtig omhoog gaan…heel eventjes dacht hij eraan hoe het zou voelen om z’n vingers over haar lippen te laten gaan….wat zou je er van vinden ? misschien stuurde ze hem wel weg ? Even bleef hij haar bovenbenen strelen en Tanja lag met gesloten ogen te genieten…Ton bleef maar naar haar kruis loeren en verbeelde zich dat er zich opnieuw een nat plekje vormde…”wat maakt het ook uit “dacht Ton…met één snelle beweging wreef hij met z’n hand vol over haar kutje heen. Tanja keek niet op of om , ze duwde haar heerlijke kont zelfs iets omhoog wat Ton toestemming gaf om door te gaan….hij voelde z’n lul knalhard worden nu en keek of z’n broekje nog groot genoeg was om het stijve ding te verbergen. Tanja kreunde zachtjes….” Hé hé….het heeft even geduurd , maar je hebt m’n poesje gevonden hé ?! “ Ton dacht even te dromen bij deze woorden….”Je bent erg lekker Tanja….ik wist niet of je het erg zou vinden…” “Ga nog maar even door….dan mag jij ook zo liggen “fluisterde Tanja…Ton voelde heel even bij haar broekje in en kreeg nu pas echt in de gaten dat ze dreef….zonder enige moeite verdwenen twee vingers in haar ….Tanja begon haar heupen iets meer te bewegen en Ton ging zachtjes door met het vingeren van haar kutje.”Stop maar eens even nu…” Tanja stond op van haar ligstoel en trok snel haar bikini broekje naar beneden. Het was nu goed te zien….ze had een heerlijk geschoren kutje en alleen een klein driehoekje was aan de bovenkant van haar venusheuvel te zien. Haar tietjes priemden strak vooruit en Ton leek heel even duizelig te worden….kwam het door de felle zon , of was de aanblik van haar strakke hete lichaam even teveel voor Ton ?

“Ga jij eens liggen….ik wil voelen of je warm of heet bent…”……beval Tanja bijna. Ton ging liggen en keek een beetje verlegen naar z’n kruis…”Tja…zoals je ziet ben ik best heet al hé ?! “. Terwijl hij daar op de ligstoel lag , ging Tanja zo op hem zitten dat ze bijna haar kont in z’n gezicht duwde….nu rook hij haar geil en kreeg zin om het te proeven.”Je hebt een lekkere geile lul Ton…..als ik nu eens….” Ton voelde hoe Tanja z’n pik zachtjes begon af te trekken en het duurde niet lang dat hij haar mond strak om z’n eikel voelde. In haar mond begon ze nu heel langzaam rondjes om het randje van z’n eikel te draaien en maakte neukbewegingen met z’n kont…….Tanja hield z’n harde leuter goed vast en was kon er geen genoeg van krijgen…Ton was even blijven liggen genieten van haar hete spel , maar hield het bijna niet meer uit….hij greep haar billen en dreef z’n tong met één beweging diep in haar…..tongneukend voelde hij het geil van Tanja op z’n gezicht…..

Traag liet Ton z’n warme tong weer uit haar kletsnatte kut glijden en likte haar vervolgens tussen haar billen….stevig begon hij nu haar billen te kneden en duwde voorzichtig een vinger tegen haar anus aan….de druk steeds iets meer opvoerend begon hij haar kontje te vingeren….Tanja begon steeds meer te kreunen en bleef maar op z’n lul zuigen……hij voelde hoe haar handen zo nu en dan even in z’n ballen knepen wat nét niet pijnlijk was , maar een heerlijk gevoel veroorzaakte…..Tanja nam z’n pik uit haar mond en liet haar tong langs z’n paal naar z’n ballen glijden en begon zachtjes te zuigen….ze voelde hoe het ding nog harder begon te worden en stopte even….” Ik wil je neukstok in me voelen Ton….neuk me zo wild als je kan…” Tanja’s stem was hees geworden nu en ze draaide zich om …..met een ruk zakte ze op Ton’s lul en begon hem te berijden…alhoewel Ton supergeil was , kon hij het wonderbaarlijk goed volhouden. Met snelle bewegingen bewoog hij nu mee met haar ritme en samen gingen ze tekeer als gekken…..hij greep haar tieten vast en voelde haar tepels aan de binnenkant van z’n handen….Tanja greep Ton’s handen vast en rukte zich van hem los…ze stond op en sprong het water in …”Kom hier….neuk me in het water…ik wil weten hoe het voelt om je lul onder water in me te hebben….” Verrast door haar beslissing stond Ton op en Tanja keek naar z’n recht voorruit stekende pik….ze was verrukt door het op en neer wiebelende ding….eenmaal in het ondiepe gedeelte van het zwembad hield Tanja zich vast aan de rand van het zwembad en Ton nam plaats achter haar….z’n lul gleed met het grootste gemak weer in haar en Tanja voelde het water tegelijk met z’n ballen tegen haar kont aan kletsen. “Ik hou het niet meer nu…..ik ga komen Tanja….” “ Spuit het er maar uit….”kermde Tanja….Ton greep haar bij de haren en trok z’n neuker uit haar….met krachtige stralen zag hij z’n zaad op haar kont en rug terecht komen….Het was heerlijk , die meid wist wat neuken was zeg ! Ton ging op z’n knieën in het water zitten en duwde haar omhoog het water uit….ze lag nu half op de kant en half in het water…..”Wat doe je “vroeg Tanja…en zwijgend begon Ton haar opnieuw te likken en te vingeren. Verder neuken zat er nu helaas niet meer in voor hem…maar haar klaar likken was geen probleem……lang duurde het niet voordat ook zij haar hoogtepunt bereikte …..schokkend met haar onderlichaam kneep ze in de harde rand van het zwembad en kwam heerlijk klaar.

“Nu lust ik nog wel een biertje…”zei Tanja.Samen zochten ze de comfortabele ligstoelen weer op en praatten nog even na over hun heerlijke uitspatting. “ Nou , alhoewel het niet m’n opzet was , moet ik zeggen dat m’n weekend wel heel goed begint “. Tanja lachte….”ik ben het met je eens…en ik ben blij dat m’n ouders op vakantie zijn…”. Met een tevreden blik in haar ogen knipoogde ze naar Ton. Voorzichtig had hij haar gevraagd of ze voor de rest van dit weekend al plannen had gemaakt.

“Nee , nog niet….behalve dan zwemmen….met jou “. Ton lachte ….en hoorde het sissen van het openen van een nieuw flesje bier…..

Gert

http://gertibaldi.com

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen