Zoeken

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Tom en Steven zijn al jaren bevriend met elkaar. Tom is een jongen van net achttien jaar, ongeveer een meter vijfenzeventig. Kort krullend haar, een paar stralende ogen. Hij is zoals de meeste jongens van zijn leeftijd op zoek naar zijn interesse op alle gebied. Zijn vriend Steven is ook achttien, iets groter dan Tom. Zijn haren zijn net zo lang als die van Tom alleen heeft hij steil haar. Zij zitten beide nog op school in de laatste klas. Dit jaar moeten zij examen doen. Volgens de leraren van de beide jongens zal het niet een probleem zijn om dat examen te halen. Maar zij moeten er wel voor blijven werken. Tom heeft al vaak stiekem zitten kijken naar Steven, zeker als zij samen in het zwembad zijn en zij lopen in hun zwembroek. De bult in de zwembroek van Steven heeft Tom al verschillende slapeloze nachten bezorgd. Als zij na een dag zwemmen thuis zijn en Tom licht op bed komen de gedachte aan Steven weer tevoorschijn. Dat eindigt dan meestal met het aftrekken van zich zelf. Al heel wat zaad heeft Tom verschoten met Steven in zijn gedachte. Ook is het een keer gebeurd op het grasveldje bij het zwembad. Steven lag voorover op het gras en Tom lag achter hem. Toen Steven iets ging verliggen kroop de zwembroek een stukje opzij en kwam de eikel van hem net tussen het pijpje naar buiten. Tom die dit zag heeft toen over de grond liggen rijen en spoot zijn zaad hierdoor met kracht in zijn handdoek. Of Steven het expres heeft gedaan of er echt geen erg in heeft gehad dat weet Tom nu nog steeds niet. Tom gaat ook vaak naar Steven toe om zijn huiswerk te maken, soms raken hun knieën elkaar dan. Tom heeft nog nooit gemerkt aan Steven of hij dat lekker vindt. Steven trekt zijn been dan ook niet terug, misschien zoekt Steven ook wel een aanleiding om iets met Tom te doen maar wet hij ook niet hoe hij het moet aanpakken.

De jongens hebben geen school, het is mooi weer als zij samen bij Steven in de tuin zitten. Zullen wij gaan zwemmen? Vraagt Tom. Is een goed plan , antwoord Steven, ik ga mijn spullen pakken. Hij rent het huis in en roept naar zijn moeder: ma, wij gaan zwemmen tot straks. Vanuit het huis hoort Tom: dat is goed doe voorzichtig. Snel springen de jongens op de fiets en rijden naar het huis van Tom. Als Tom zijn spullen heeft gepakt fietsen zij rustig naar het zwembad. Op de weg ernaar toe praten zij niet zoveel, ieder is met zijn eigen gedachte bezig. Tom denkt er aan hoe hij Steven zo ver kan krijgen dat hij zijn lul laat verwennen door Tom. Ergens voelt Tom dat Steven het ook heel graag zou willen, aan de andere kant is het ook een gevaarlijke actie als Steven er niets van moet hebben is de vriendschap tussen de jongens gelijk voorgoed over. Dat is wat Tom er niet voor over heeft. In het zwembad zegt Steven: ik ga even naar de kleedhokjes mijn zwembroek aan trekken. Ik loop mee want ik moet mijn zwembroek ook nog aan doen, antwoord Tom. Samen lopen zij naar de kleedhokjes toe. Steven stapt een hokje in en Tom neemt het hokje naast zijn vriend. Tom hangt zijn tas met spullen even aan een haakje en ziet dan dat er in de wand naar zijn vriend toe een gat zit. Hij zakt door zijn knieën heen en gluurt door het gaatje. In het andere hokje trekt Steven net zijn onderbroek uit. Tom houdt zijn adem in en kijkt vol bewondering naar de harde lul die uit de onderbroek springt. Steven heeft een harde, zijn hand neemt de lul vast en trekt het vel langzaam iets naar achter. Er komt een mooi glimmende rode eikel te voorschijn. Tom trekt zijn korte broek en zijn onderbroek snel uit en pakt zijn harde lul vast. Als hij weer door het gaatje kijkt is Steven net zichzelf aan het aftrekken. Hij houdt zich vast aan het schot en staat met zijn lul op het gaatje gericht. Tom ziet dat er al wat vocht uit de lul komt en ineens ziet hij dat Steven zijn lul vaster pakt, gelijk schieten er een paar harde stralen uit. De eerste straal komt precies tegen het gaatje aan en langzaam druipt er een beetje zaad door naar de kant van Tom. Hij laat zijn lul even los en gaat met zijn vinger langs het zaad wat aan zijn kant langs het schot zakt. Even kijkt hij er naar en likt het dan op.

Aan de andere kant hoort hij een gesmoorde zucht. Zijn lul staat bijna op springen. Hij gaat op het bankje zitten en neemt hem in zijn hand. Met de spuitende lul van zijn vriend voor ogen duurt het een paar seconden voor zijn zaad met krachtige stralen op zijn buik beland. Ga je ook mee? Hoort hij Steven dan roepen. Snel veegt hij zijn buik schoon met de handdoek en antwoord: ik kom er aan. Met de nadruk op “ik kom”. Even later lopen de vrienden lachend en pratend naar het grasveld toe. Op de plek waar zij hun spullen altijd neerleggen gooien zij nu de spullen ook neer. Snel rennen zij naar het water en springen er tegelijk in. Als zij een poosje later het water uit klimmen zien zij een paar heel mooie vrouwen aan komen lopen. Zo die zien er lekker uit, zegt Steven. Dat kun je wel zeggen, antwoord Tom. De vrouwen komen dichterbij en gaan op het bankje tegenover de jongens zitten. De ene vrouw draagt een badpak en heeft lang donker haar. Mooie lange benen, haar gezicht is in een stralende lach gehuld. Zij is zo te zien al een jaar of vijfentwintig. De andere vrouw heeft een bikini aan. Zij heeft redelijk grote borsten die aan de bovenzijde van de bikini goed zichtbaar zijn, er zelf een beetje uit gedrukt worden. Het onderstukje van de bikini is vrij groot, maar ook wel erg sexy. Deze vrouw heeft haar tot net op haar schouders wat donkerblond is. Ook zij straalt en lacht de hele tijd, de jongens schatten haar op een jaar of zes a zevenentwintig. De vrouwen laten niet merken dat zij weten dat de jongens hun met de ogen bijna uit kleden. Zij staan op en lopen naar het water toe. Daar krijg ik gewoon een harde lul van, zegt Steven. Tom kijkt hem aan en zegt: zal ik je daar even vanaf helpen dan? Steven kijkt Tom aan en zegt: dat is goed maar dan moet je mij wel pijpen, ik wil mijn zaad in je keel spuiten. Tom weet helemaal niets te zeggen en kijkt zijn vriend strak aan.

Nou? Wat ga je doen, vraagt Steven weer. Als jij dat wilt dan wil ik jou wel pijpen maar ik weet niet of ik je zaad in mijn mond wil hebben, antwoord Tom met een zachte stem. Als jij mij pijpt dan zal jij ook mijn zaad slikken, zegt Steven dan. Tom kijkt hem aan en voelt in zijn zwembroek zijn lul stijf worden: oke, zegt hij dan, ik zal je zaad slikken Steven. Steven lacht en gaat het water uit, als hij bovenop de rand staat steekt hij zijn hand uit en trekt Tom omhoog. Zijn ene hand hangt naar onder op het moment dat Tom met zijn onderlichaam langs zijn hand glijdt, pakt hij de harde lul van Tom beet. Jij bent al geil geworden, Tom?, of is dit een rolletje drop? Zegt hij terwijl hij met zijn hand de lul van Tom streelt. Ik ben heel erg geil Steven, dit is waar ik al lang van droom mmmmm, kreunt Tom. De jongens lopen langzaam pratend richting de kleedhokjes. Zij hebben niet in de gaten dat alle dingen die zij net hebben gedaan en hebben gezegd zijn gezien en gehoord door een van de twee vrouwen. De vrouw komt ook het water uit en loopt rustig met haar handdoek in de handen achter de jongens aan. De jongens gaan de kleedruimte in, als zij aan het zicht van iedereen zijn onttrokken kijkt Steven Tom aan en zegt: ik wil een tongzoen van jou. Tom kijkt om zich heen en doet een stap dichter naar Steven toe. Zijn lippen raken die van Steven, als hij zijn mond opent komt de tong van Steven tussen zijn lippen door. Tom voelt de armen van Steven rond zijn nek komen en hij wordt met zachte drang tegen Steven aan getrokken. Hun tongen strelen elkaar met veel passie. Tom laat zijn handen over de rug van Steven glijden, langzaam gaan zijn handen over de zwembroek en strelen de billen van Steven: mmmmm gromt Steven, ga door mmmmm jij gaat veel zaad krijgen ooooo dit is lekker. De lul van Steven staat hard in zijn broek en komt boven de rand van de zwembroek uit. Steven laat Tom los en zegt: pijp mij nu oooooo hier ik wil het jaaaa. Hij drukt Tom omlaag en stroopt zijn zwembroek een stukje naar beneden. Als Tom bij de lul van Steven komt krijgt hij die gelijk in zijn mond geschoven. Steven pakt Tom bij zijn hoofd beet en begint hem te neuken in zijn mond. Oooooojaaaaa Tom ik ga je bek vol spuiten ooooojaaaa ik kommmmm ooo ik ben zo geil jaaaaaaaa. Met een zachte kreet komt Steven zeer snel klaar, zijn zaad spuit met kracht in de mond van Tom. Eerst wil Tom zijn mond weg trekken, dat lukt niet omdat Steven hem stevig beet houdt. Als de lul van Steven slap uit de mond van Tom glijdt, komt de vrouw ineens om de hoek gelopen. De jongens schrikken vooral Tom waar het zaad van Steven nog op zijn lippen zit. Snel wil hij het er af vegen, de vrouw die vlak bij hem is houdt zijn hand tegen: dat is zonde jongen, zegt zij en gelijk gaan haar lippen over de lippen van Tom en likt zij al het zaad van zijn lippen af.

Dat smaakt naar meer heren, zegt zij dan. Haar hand glijdt in de zwembroek van Tom en trekt er zijn harde lul uit. Zij duwt Tom een stuk naar achter waar het iets donkerder is en waar bijna niemand komt. Haar lippen vinden die van Tom, de tong van de vrouw glijdt langzaam tussen de lippen van Tom door, als zij de tong van Tom tegen komt gaat zij al strelend rond de tong. Haar handen hebben de zwembroek van Tom uit getrokken, langzaam streelt zij de mooie gladde lul. Op de kop ligt al wat vocht. Met haar duim strijkt zij dat er af, haar lippen laten die van Tom los en haar vingers komen hier voor in de plaats: mmmm jij smaakt ook zo aangenaam mmmmmm ik wil je zaad hebben jongen, zegt zij Tom zeer geil aan kijkend, daarna krijg jij mij mmmmm. Zij zakt door haar knieën, haar lippen sluiten zich rond de lul van Tom, die weet niet meer waar hij is en steunt: oooooo ik ga klaar komen oooo dit is lekker oooo mevrouw ga door jaaaa ik kommmmmmm. Binnen een mum van tijd komt hij klaar in de mond van de vrouw. Als hij is uit gespoten komt zij omhoog, drukt Tom naar beneden en zegt: maak mij hard jongen ik wil jou nu mmmmmm. Tom gaat naar onder en denkt dat hij voor het eerst in zijn leven een kut zal zien. Als hij de bikini slip naar onder trekt komt er een grote lul tevoorschijn. Hij schrikt er van: heb je nog nooit een transseksueel gezien lieve schat hoort hij boven zich. Nee mevrouw, stottert hij. Geeft niet neem hem maar in je mond en doe gewoon wat je net bij je vriend hebt gedaan. Met zachte drang laat de vrouw haar lul tussen de lippen van Tom verdwijnen. Door de onhandigheid waarmee Tom haar pijpt komt zij zeer snel tot volle hardheid. Tom blijft haar likken en laat zijn handen langs haar billen glijden. Een vinger verdwijnt al snel in haar gaatje: mmmmm je weet hoe het moet jongen mmmmm ga door dit is fijn, gromt de vrouw. Steven heeft heel de tijd staan kijken en kan nog steeds niet geloven wat hij ziet, een prachtige vrouw met een heel grote lul, die lul is veel groter dan die van hem, die van hem is al niet echt klein. Iedere keer als de lul uit de mond van Tom komt wordt Steven geiler, hij loopt op de twee af en streelt de billen van de vrouw. Zij kijkt achterom en laat haar lippen op die van Steven komen. Hun tongen vinden elkaar in een hete zoen.

Dan trekt zij haar lul uit de mond van Tom en trekt hem aan zijn haren omhoog. Heel geil kijkt zij hem aan. Haar lippen laat zij strelend over de lippen van Tom gaan, met haar tong maakt zij zij lippen nat. Dan draait zij hem om en drukt hem voorover: je benen wijdt lieve jongen, kreunt zij dan. Tom zet zijn benen ver uit elkaar en voelt zijn gaatje helemaal vrij komen. De vrouw pakt Steven bij zijn haren: lik die bliien en dat gaatje lekker nat voor mij, zegt zij dan. Steven likt Tom zijn gaatje en bilnaad heel nat. Als hij met zijn tong door de bilnaad gaat voelt hij zijn lul weer hard worden. De vrouw trekt hem terug en zegt: hier maak mijn lul ook lekker nat mmmmmmm. Dan zegt zij: steek je lul bij je vriend in zijn mond, hou zijn hoofd goed vast. Steven loopt om Tom heen, zijn lul schuift hij weer tussen de lippen van Tom. De jongens weten geen van beide wat de vrouw gaat doen, Tom heeft doordat hij de lul van zijn vriend weer in zijn mond heeft zijn billen helmaal ontspannen. Hij voelt dat de vrouw achter hem is gaan staan en met iets door zijn bilnaad wrijft. Als hij in de gaten heeft wat de vrouw gaat doen is het al te laat, met zachte maar dwingende drang duwt zij haar lul zonder pardon bij hem naar binnen. Wanneer haar lul er voor de helft in zit stopt zij even. Het kreunen van pijn houdt iets op en langzaam duwt zij haar grote paal verder naar binnen. Tom wil janken maar kan het niet omdat hij zijn mond vol heeft, daar geniet hij ook wel weer erg van, hij probeert zijn kontje zo goed mogelijk te ontspannen. De lul zit er nu helemaal in, de vrouw houdt zich zo stil mogelijk om Tom te laten wenen aan de paal van haar. Langzaam trekt zij hem weer terug en duwt hem als hij er bijna uit glijdt weer terug in. Alles gaat zachtjes en voorzichtig. Tom is aan de lul gewend en geniet met volle teugen. Hij drukt zijn kont naar achter als de vrouw naar voren komt.

Steven laat het hoofd van Tom los en neukt hem met dezelfde snelheid in zijn mond: mmmmm lekker oooo jaaaaa mmmmm, gromt Tom. De vrouw voert het tempo op en ook Steven gaat sneller. Oooooojaaaaa ik ga zo komen ooooooo, gromt Steven terwijl hij het hoofd van Tom beetpakt. Met kracht schuift hij zijn harde lul in de keel van Tom: ooooojaaaaa ik kommmmmm kreunt Steven, zijn lul braakt voor de derde keer die morgen het zaad uit, voor de tweede keer in zijn leven proeft Tom het zaad. Hij geniet ervan, zijn lul staat ondanks dat hij pijn in zijn kontje heeft hard tegen zijn buik aan. De vrouw pakt onder zijn buik door zijn lul beet en trekt er zachtjes aan. Zij laat zijn lul los en trekt haar paal uit zijn kontje. Een luide kreun van teleurstelling ontsnapt aan de lippen van Tom. Draai je om ik wil je in je ogen kijken als ik je billen volspuit met mijn meidenzaad mmmmmm, kreunt de vrouw. Tom draait zich om en gaat op de handdoek liggen die de vrouw op de grond heeft gelegd. Zij gaat achter hem zitten en legt zijn benen in haar nek. De billen van Tom zijn nu vrij in de lucht. De vrouw schuift iets naar voren en zonder zich in te houden ramt zij haar lul met kracht bij Tom naar binnen. In haar ogen is te zien dat zij het niet lang meer uithoudt, met lange halen neukt zij Tom. Haar ogen blijven strak gericht op Tom. De lul van Tom pakt zij beet, met zachte halen begint zij hem af te trekken. Tom voelt het genot weer vanuit zijn tenen omhoog komen. Hij kijkt haar aan en snikt: ik ga komen mevrouw ooooooojaaaa ik kommmmmmmm. Een diepe grom van genot ontsnapt aan zijn lippen, door het genot van Tom trekt hij zijn bilspieren strak tegen elkaar aan, hier had de vrouw op gewacht. Met een paar laatste halen gromt zij: jaaaaaaa hier is mijn vrouwensap ooooooo ik spuit je helemaal vol mmmmmmmmmm. Zij blijft nog even rustig heen en weer gaan. Dan voelt Tom dat de lul van haar langzaam afzwakt en uit zijn kontje glijd. De vrouw staat op en geeft Tom een hand, als hij staat vinden de lippen van de twee mensen elkaar weer in een lange hete zoen. Dan laat zij Tom los en geeft Steven ook een hete zoen. Als haar bikini weer goed zit pakt zij een kaartje en geeft dat aan de jongens: ik heet Virginie en nodig jullie beide uit om eens bij mij langs te komen. Met die woorden loopt zij weg de jongens een beetje verbouwereerd achter latend. De jongens kijken elkaar aan: dat is wel heel erg lekker, kreunt Tom en wrijft over zijn billen. Wij gaan die dame heel snel thuis op zoeken Tom, zegt Steven. Dat weet ik zeker, antwoord Tom. Samen lopen zij terug naar het zwembad en duiken voldaan het water in.

Ronald.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen