Zoeken

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn hart ging tekeer van de zenuwen toen ik onderweg naar mijn Meester was. De vorige keer was hij erg streng maar er zijn nog geen perverse dingen gedaan.
Maar morgen komt de vuilnisman het vuilnis ophalen en de vorige keer liet de Meester doorschemeren dat hij mij zijn huisvuil zou laten opeten. Dat zou zomaar vandaag kunnen zijn.


Ik belde aan bij de Meester met een brok op mijn keel. Er werd niet open gedaan. Opeens hoorde ik een auto aan de overkant van de straat toeteren. Ik zag dat het de auto van de Meester was met de Meester erin.


"We gaan een stukje rijden" zei de Meester en we reden naar een park in de buurt. We gingen op een bankje zitten. Naast het bankje stond een vuilnisbak.


"Pak wat oud vuilnis slaaf!"..... oei dat was lastig. De vuilnisbak rook erg vies. Ik voelde een klap met de platte hand in mijn gezicht. Ik werd van dergelijke klappen altijd zo onderdanig dus ik stopte mijn arm in de vuilnisbak.


Wat ik eruit haalde was een oud stuk hamburger van de MacDonalds en enkele stukjes friet. "Eet het op!" zei de Meester. "Alstublieft...nee" probeerde ik nog maar de Meester drukte de hamburger met verpakking en al (die was helemaal vies van de saus) in mijn gezicht en uiteindelijk in mijn mond.


"Eet het!" ..... ik stribbelde nog steeds tegen. Een flinke trap in mijn ballen was het gevolg. En een klap in mijn gezicht..... het duurde ongeveer een kwartier maar ik heb alle frietjes en het stuk hamburger netjes opgegeten. De verpakking mocht in laten liggen van de Meester maar volgende keer moet ik die ook opeten.

Igiliano Maduro

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen