Zoeken

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik was de hele dag al retegeil,en vanaf Amsterdam naar het noorden stopte ik s,avond op een paar ontmoetingsplaatsen, maar helaas er gebeurde niets iedereen keek blijkbaar naar voetballen.

Er brandde plotseling een lampje op mijn dashbord dat er een lamp stuk was,ik stopte op de eerste parkeerplaats,daar stonden 2 Duitse vrachtwagens en verder niets,de chauffeurs sliepen blijkbaar om 11 want de gordijnen waren dicht.

Liep eerst naar de achterkant, daar was het goed,en aan de voorzijde branden de lampen ook.

Moest toch plassen en haalde mijn pik uit de broek en begon te plassen,ik klopte hem leeg en trok er wat aan, toen ging het licht in de eerste vrachtauto aan, en ik zag iemand trekken aan zijn pik.

Sloot mijn auto af en klopte op de deur,daar zat hij een vijftiger die aan zijn grote lul zat te trekken.

Hij was helemaal naakt en dikke bierbuik, binnen trok ik mijn kleren ook uit, hij was in zijn slaapcabine gaan liggen en begon hem te pijpen.

Hij vingerde mijn aars gelijk en hij wou mij neuken.

Het was wat behelpen maar ik op mijn knieen lukte het toch, zijn pik was eerst pijnlijk maar wat neukte hij lekker en hij hield het lang vol en met een oerkreet spoot hij zich leeg in de condoom.

Met zijn tong ging hij eerst een poos over mijn blauwe eikel voor hij begon te pijpen hij stopte steeds op tijd even, maar toen kon ik het niet meer houden en hij slikte alles door.

Zo had de dag toch nog een onverwachte wending.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen