Zoeken

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben Ronald en al heel lang liep ik met de gedachte om eens wat met lichte Sm te doen. Ik had er vaak over gelezen en veel aan gedacht. Thuis had ze er geen zin in, ik moest mijn ideeën ergens anders zien uit te voeren. Dat viel niet mee, zie maar eens iemand te vinden die dat wel met een vreemde zou willen doen. Ja als je er geld voor over hebt dan is het geen probleem. Hoewel als je slaaf wilt zijn, dat trekt mij ook wel heel erg aan, dan is het te doen voor geld, maar als je eens de meester wilt zijn dan gaat dat op die manier ook niet. Het idee was er wel, maar ik kwam er niet veel verder mee. Ik zat op best heel wat chatboxen maar kwam nergens echt verder. Ook had ik al eens op een gaybox gezeten. Daar waren best mannen die mij wel eens wilde gebruiken. Ze schreven dan ook in alle vormen hoe ze het wel zouden willen doen. Als ik er over nadacht dan had ik van ja geneukt wil ik wel worden maar dan in een trio met een man en vrouw of als slaaf van een vrouw die dan met een voorbindpenis mij zou nemen. Dat leek mij lekker. Ik had toch niet zo veel zin om het met een gayman te doen, ook al omdat er zoveel enge dingen zijn met homo’s. Ik liet die box op een gegeven moment maar wat die was en zocht weer verder.

Zo maakte ik op een gegeven moment kennis met een vrouw die best ook wel een paar leuke fantasienen had, en die kwamen wel een beetje in de buurt van mijn ideeën. We raakte met elkaar aan de praat, over gewone dingen en wat haar zo fascineerde in de fantasie art, daardoor had ik haar aangeschreven, ze had interesse in dezelfde soort tekeningen als ik. We hadden een poosje zitten praten en op een gegeven moment vroeg ze: heb jij msn? Ja, zeker heb ik die. Ze vroeg: mag ik jou toevoegen aan mijn lijstje met msn gebruikers? Dan kunnen wij de volgende keer makkelijker praten. Ik vond dat goed, we hebben onze e-mail uitgewisseld. Ik hoop dat een leuk gesprek met een leuke vrouw een vervolg krijgt zei ik nog. Dat hoopte zij ook. Nadat wij elkaar hadden toegevoegd aan de msn lijstje chatten wij al een hele tijd met elkaar. Dat is meer dan gezellig, het is echt heel fantasties. We leerden elkaar goed kennen. Ze stuurt regelmatig heel mooie foto’s van zichzelf, daar geniet ik bij elke foto heel erg van. Op een gegeven moment kwam het vanzelf over een spel van meester en slavin, daarbij gaf zij aan dat zij zelf het liefst de slavin wilde zijn, zij dacht dat ze de rol van meesteres niet aan zou kunnen. Na al die tijd dat we met elkaar chatten denk ik dat ze dat eigenlijk wel zou kunnen. Voor mij is het niet dagelijkse werk om een meester te zijn. Ik wil graag die rol eens proberen. Na verloop van tijd heb ik haar via de chat een opdracht gegeven, ze nam die zonder problemen aan. Ik heb haar met zich zelf laten spelen, dat is ook gebeurd. Ze had een webcam die moest ze ook aanzetten zodat ik mee kon kijken. Ze was heel gehoorzaam en deed alles wat ik haar opdroeg. Ze is heerlijk klaargekomen. Dat gaf mij een heel voldaan gevoel, te weten dat ze dat ook als heel erg lekker had ervaren.

Bij de volgende chat gaf ik haar weer een opdracht. Ook die heeft ze weer netjes en voor de webcam uitgevoerd. Volgens haar deed ik het als beginnend meester erg goed. Ik zal wel nooit een heel echte meester worden, ik heb nog steeds heel veel respect voor de vrouw en zeker voor haar. Ik zal nooit een vrouw echt pijn kunnen en willen doen, dan is het voor mij geen leuk spel meer. Een beetje pijn mag wel, dan moet de pijn wel een onderdeel zijn het het genot dan is het heel erg mooi en lekker. We hadden elkaar ook al in het echt ontmoet en dat was helemaal het einde. Ze ziet er mooi en leuk uit. Is zich terdege bewust hoe de wereld in elkaar zit. De ontmoeting was heel aangenaam. Zeker na de keren van opdrachten via de chat en dan alleen het kunnen zien via een webcam. Na een tijdje wilde wij alle twee elkaar weer een keer zien. We spraken een dag af. We zouden elkaar op dezelfde plek ontmoeten als de vorige keer. Ik reed met eigenlijk wel weer een beetje spanning naar de afgesproken plaats toe. Ik kwam er aan rijden en zag dat zij er was, we stapten uit en ze kwam naar mij toe. Ik kreeg een heerlijke tongzoen van haar. Ze keek mij aan en zei: hoi, ben blij dat je er bent, zullen we eerst een bakje koffie drinken? Ja, lijkt me een goed plan, ben wel toe aan koffie, antwoordde ik. We liepen naar het restaurant toe. Ze duwde haar arm bij mij onder mijn arm en zo liepen we gezellig pratend gearmd naar het restaurant. Ik deed de deur voor haar open en we gingen naar binnen en namen plaats aan een tafeltje en bestelde twee kopjes koffie. We praten over van alles. Op een gegeven moment kwam het gesprek op die bewuste ochtend van de eerste opdracht. Ik vroeg haar: zou je nu ook luisteren en opdrachten uit voeren? Zij keek mij aan en zei: ja, als ze maar niet te erg zijn, ik moet ze wel kunnen uitvoeren, dan wil ik het graag doen.

Ik keek haar aan en vroeg: heb je een slip aan? Ze knikte ja. Dan wil ik dat je die nu uittrekt, zei ik, en keek haar aan. Hier nu aan tafel of op het toilet? Was haar vraag. Nee hier nu aan deze tafel. Ik wil dat je hem dan aan mij geeft. Even zag ik een beetje twijfeling in haar ogen. Dat veranderde en ze liet haar handen onder de tafel verdwijnen, ze kwam iets omhoog en ging weer zitten. Haar handen kwamen weer boven de tafel en ze drukte haar slip in mijn handen. Ze keek mij heel triomfantelijk aan. Ik zei: dat heb je heel goed gedaan je luistert goed. Ik pakte haar hand en gaf er een kus op. Ik stopte het slipje weg, met de gedachte dat geef ik straks weer terug. Toen we een tweede kopje koffie hadden zei ik: ik wil dat je met je rechterhand je kutje een beetje verwent, ik wil je proeven. Laat een vinger lekker in je poesje rondgaan en geef hem dan aan mij zodat ik hem kan aflikken. Zonder tegenwerping liet ze haar rechterhand onder de tafel verdwijnen. Ze verwende zich zelf. Het was heel goed aan haar gezicht te zien, ik zei: ik had niet gezegd dat je jezelf mocht klaarmaken. Ze haalde haar hand naar boven en fluisterde: het was ook zo lekker. Ze bood mij haar rechterhand aan. Ik likte die heel gretig af, ik zei: je smaakt echt heel aangenaam, zou je wel willen opeten. Ik keek haar aan. Ze sloeg haar ogen neer en zuchtte even verlekkerd. Ik zei: kom we gaan even een stukje lopen. We stonden op, ik rekende af en we liepen naar buiten. Al snel liepen wij weer gearmd. We liepen het bos in. Het was er echt ontzettend stil, toen we bij een bankje aankwamen ging ik zitten en zei: jij blijft staan, zet je linker voet op de bank en trek je rokje omhoog zodat ik je poesje kan zien. Ze kwam vlak bij de bank staan en zette haar voet er op, trok haar rok omhoog. Ik keek recht tegen haar heel mooie kale poesje aan. Mijn hand liet ik langs haar been omhoog gaan. Ik stopte bij de bovenkant van haar kous en zei: laat je eigen hand weer eens even met je kutje spelen. Ze bracht haar hand naar haar kutje en liet hem zachtjes langs de lipjes gaan. Ze spreidde deze iets en gelijk schoof ze een vinger in haar grotje, dat veroorzaakte een diepe kreun bij haar, ze zakte ook iets door haar benen heen. Ze stopte, ik zei: ik had toch niet gezegd dat je mocht stoppen? Je mag alleen niet klaarkomen, ga verder met jezelf te verwennen.

Ik had mijn vrije hand aan de achterkant onder haar rok laten gaan en gaf haar een tik op haar billen. Dit veroorzaakte nog meer gegrom bij haar, en haar vinger gleed doordat ze naar voren ging helemaal in haar grotje. Ik wreef zachtjes over haar billen, zo nu en dan gaf ik er een tik op. Het was wel erg lekker voor haar. Langzaam begon ze een beetje te draaien met haar ogen. Ze haalde gejaagd adem, ik zei: stop maar en haal je vinger uit je kutje en lik hem af. Ze stopte met tegenzin maar deed het en likte haar vingers en hand af. Ze keek mij aan. Ik drukte mijn mond even op haar grotje en liet mijn tong langs haar klitje glijden. Dat was echt bijna teveel voor haar. Snel liet ik haar los. Ik stond op en ik zei: kom we lopen weer een stukje verder. Een stukje verder liep ik iets het bos in en nam haar mee, bij een mooie grote boom hield ik halt en zei: ga tegen die boom staan met iets gespreide benen, til je rok op tot aan je middel. Ze ging staan zoals ik had gezegd, ik trok haar rok iets vast rond haar middel zodat ze beide armen en handen vrij had. Even liet ik haar zo staan en zei toen: laat je handen weer met je kutje spelen. Ze liet haar handen weer tussen haar benen verdwijnen en begon zichzelf weer te verwennen ik keek er naar en zei: je mag niet klaarkomen, dat mag pas als ik het zeg en niet eerder. Ze liet de druk op haar kutje iets verminderen anders was ze misschien wel gelijk gekomen. Ik deed een stap dichter naar haar toe en streelde haar borsten. Ze droeg een truitje dat lichte ik zover op dat haar borsten onder het truitje uitkwamen. Ik pakte beide borsten beet en streelde ze zachtjes toen ik bij haar harde tepels was pakte ik die beet en kneep er zachtjes in. Dat had als gevolg dat zij niet meer stil kon staan en stopte met zichzelf te verwennen. Ik liet haar borsten los en zei: je luistert niet dus moet ik je nu even straffen, draai je om en buk voorover. Ze bukte voorover en ik pakte haar beet en gaf haar een paar harde tikken op haar billen, ze kreunde van genot. Ik streek even met mijn hand langs haar kutje. Ze zette gelijk haar benen verder uit elkaar. Ik liet mijn hand tussen haar benen glijden en voelde dat ze heel erg nat was. Ik liet haar los en zei: ga weer tegen de boom staan en ga verder met je zelf.

Ze ging weer tegen de boom aan staan en ging weer verder met het strelen van haar kutje. Ik had haar borsten weer gepakt en streelde ze zachtjes, heel soms kneep ik zachtjes in haar tepels. Ik zei: maak met je ene hand mijn broek open, haal mijn lul er uit en streel hem, ga wel door met jezelf te verwennen. Ze opende mijn broek en haalde mijn inmiddels redelijk gegroeide lul er uit. Ik voelde ook dat ik niet zo heel veel tijd nodig had om klaar te komen. Ik zei: trek mij langzaam af, maar langzaam en maak je zelf zover dat je bijna klaarkomt. Ze streelde zichzelf even iets sneller en wat vaster. Ik zag terwijl ik met haar borsten speelde haar ogen weg draaien en ze vroeg ineens: ooooo meester mag ik klaarkomen jaaaa ik hou het niet meer. Even wachten, zei ik nu nog niet en ik streelde haar borsten rustig. Ik voelde dat ik ook bijna zover was. Ik nam haar tepels tussen mijn duim en vinger en kneep er in en zei: mmmmm je mag nu komen jaaaaa slavinnetje ik kom ook jaaaaa. Mijn zaad zocht zich een weg naar buiten, haar ogen draaide alle kanten op en met een heel diepe grom kwam ze klaar. Het vocht liep met stralen haar kutje uit. Ooooojaaaaaa hier is mijn zaad mmmmm. Diep vanuit mijn tenen kwam ik ook klaar met krachtige stralen spoot ik mijn zaad naar buiten, zij bleef mij rustig aftrekken. Dat was een heel apart gevoel een hand om mijn lul en een hand die ze in en aan haar kutje had zalig was het. Ik spoot mijn zaad tegen haar been aan en het belande ook een beetje op haar buik. Even later toen we wat waren bij gekomen zei ze: heb je mijn slip nog? Ja, antwoordde ik, mag ik die even hebben? Ik gaf hem aan haar en ze maakte zich een beetje droog met het slipje en stopte het toen weg. We brachten onze kleren in orde en liepen rustig weg. Toen wij op het pad terug waren pakte ze mij vast en kreeg ik een heel uitgebreide tongzoen van haar. Ze keek mij aan en zei: Ronald, ik heb ontzettend genoten, hoop dat jij het ook een beetje lekker vond en er van hebt genoten? Dat kan je wel zeggen, het was echt heel lekker. Als het aan mij ligt dan mag dit nog vaak gebeuren het is echt vreselijk lekker. Zij keek mij aan en zei: ga er maar van uit dat dit zeker niet de laatste keer was. Misschien ben ik de volgende keer wel de baas, moet jij mij gehoorzamen. Dat zal ik dan zeker doen.

We liepen langzaam door het park terug naar de auto. Op de parkeerplaats nam ik uitgebreid afscheid van haar. Onze monden en tongen vonden elkaar nog een keer voor een lange kus. Daarna spraken wij af dat we dit snel weer zouden doen, maar de chat bleef ook open en wij gingen via de webcam en de chat ook zeker door met de opdrachten.

Ronald.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen