Zoeken

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Ik ben Cora 42 jaar en getrouwd met Henk 48 jaar.

We hebben een zoon van bijna 15, die Joris heet en een dochter van 13 die Chantal heet. Ons sexleven kabbelt rustig voort zoals in veel huwelijken en is weinig opwindend te noemen. Ik zal niet ontkennen dat ik af en toe ook wel een fantasie heb als ik een lekkere vent met een een strak lijf zie en ik weet dat Henk ook graag naar frisse jonge meiden kijkt. Ook hebben we wel eens gefantaseerd om eens naar een parenclub te gaan, om zo onze grenzen wat te verleggen en nieuwe impulsen voor ons sexleven te zoeken. In de praktijk is er echter nog nooit iets van gekomen en is het alleen bij fantaseren gebleven. Wel heb ik op aandringen van Henk wat spannende lingerie gekocht en als de kinderen niet thuis zijn verras ik Henk vaak hiermee door dit aan te trekken en hierdoor zijn lustgevoelens wat te stimuleren; want zeg nou eerlijk je moet toch wel wat spanning zien te creëren wil je niet verzanden in een pure sleurrelatie.

Henk heeft een baan als adjunct-verkoopmanager bij een handelsbedrijf en moet daarvoor ook regelmatig naar het buitenland. Ik heb echt niet de illusie dat hij op hij reizen als een monnik leeft en ik heb daar ook geen probleem mee. Ik weet dat hij van me houdt en toch weer bij me terugkomt. Een paar maanden geleden moest hij voor de zaak weer een weekje naar Praag om daar wat problemen bij een dochterbedrijf op te lossen. Hij stelde me voor of ik eens een keer meewilde, tenslotte waren alle kosten voor de zaak. De kinderen konden we onderbrengen bij z'n broer en m'n schoonzuster, dus niets stond ons reisje in de weg.

In Praag hadden we een aardig hotel in het centrum en ik kon me dus overdag heel goed alleen vermaken. Henk had het zo gepland dat er een weekend in viel, zodat we de gelegenheid hadden om wat leuke dingen te doen. Op vrijdagavond, nà het diner, zaten we in de bar van het hotel en Henk zei dat hij even met de portier ging praten om wat nadere uitleg aan de hand van de stadsplattegrond te krijgen over dingen hij we de volgende dag konden gaan bezichtigen. Ik bleef in de bar achter omdat ik op dat moment ook even zat te praten met een Duitse dame en Henk ging weg.

Na een minuut of 20 kwam Henk terug en ik zei: 'zo ben je iets wijzer geworden'. 'Dat kan je wel zeggen', zei Henk, 'je zal het niet willen geloven wat hij portier me voorstelde'. 'Vertel', zei ik, 'je maakt me nieuwsgierig. 'Eerst heeft hij me redelijk goed duidelijk kunnen maken waar een paar aardige bezienswaardigheden te zien zijn'. 'Nou daar kwam je toch voor', antwoordde ik. 'ja maar nou komt het, toen ik de kaart had opgevouwen, vroeg hij of ik wellicht nog geïnteresseerd was in een meisje of in een jongen. Ik reageerde op dat moment niet meteen omdat ik van verbazing eigenlijk niet wist wat ik moest zeggen. Vervolgens zei hij, en als u iets heel speciaals wilt is dat ook te regelen. Wat bedoel je met iets heel speciaal zei ik, een gezin waar u welkom bent, antwoordde hij. Je bedoelt voor de sex, vroeg ik, dat hebt u goed begrepen zei hij. Je bedoelt een echt gezin en niet alleen een man en een vrouw, vroeg ik. ja, dat bedoel ik, vader, moeder en wat kinderen en uiteraard niet gratis maar dat snapt u natuurlijk wel. Ik was te bedust om verder nog iets te zeggen en heb maar wat gemompeld toen ik wegliep'.

Cora keek Henk aan en zei,'je maakt zeker een geintje'. 'Nee echt niet ik zweer het dat voorstel deed hij'. "Ik weet dat dat hier vaker voorkomt en maar heb nooit gedacht dat het je zo in de schoot wordt geworpen', vervolgde Henk. 'God wat spannend', zei ik, wat zou je doen als je hier alleen was'. "Er om lachen natuurlijk', zei Henk. Ik stak m'n lege glas op naar de barman en had binnen no time een nieuwe campari. In gedachten verzoeken nipte ik van m'n glas en legde na enige tijd m'n hand op het bovenbeen van Henk en kietelde met m'n vinger net even het bobbeltje in z'n kruis. 'Weet je Henk', zei ik, 'dat al wel vaker over iets spannends buiten onze eigen relatie hebben gesproken'. 'Ach meid dat was toch maar wat dollen als we geil waren', zei Henk. 'Neen ik meen het nu bloedserieus', ging ik door, 'ons sexleven kan best een oppepper gebruiken en waarom niet nu de gelegenheid aangrijpen, nu we lekker ongedwongen hier zijn'. 'Je bedoelt dat je mee wil', vervolgde Henk. 'Ja wat dacht jij dan, dat ik hier bleef zitten als jij gaat feestvieren met je jongeheer', zei ik. 'Je meent het serieus en je zit me niet op te naaien', zei Henk. 'Ja echt zonder dollen', antwoordde ik. 'Ik weet inmiddels wel dat jij avontuurlijk bent aangelegd, maar dit had ik in geen honderd jaar van je verwacht. God wat ben ik een geluksvogel met z'n geil stuk vrouw als jij bent'. 'Lekker toch, pak je kans voordat ik misschien spijt krijg', antwoordde ik lachend.

Henk stond op en ging weer richting receptie waar de portier resideerde. Enige tijd later kwam hij terug, wat euro's armer, en zei tegen me,'voor elkaar er komt een taxi om ons weg te brengen. 'Hoe reageerde de portier dat ik ook mee ga',vroeg ik. 'Zonder blikken of blozen zei hij dat dat uitstekend was, alleen werd het wat duurder. De taxi kwam en Henk en ik stapten in. Op hun rit door Praag zei ik,'ik hoop niet dat we belazerd worden en strak ergens worden gedumpt'. 'Als dat zo is', zei Henk, 'dan is die portier straks aan een ziekenhuis opname toe'. Na een rit van een klein kwartier kwamen we in een straat met flats en wees de taxichauffeur ons het adres aan dat we van de portier hadden gekregen. Henk zei tegen de chauffeur om even te wachten met wegrijden tot ze binnen waren gelaten op het bewuste adres. Henk drukte op de bel en via de intercom werd ons in het Duits verzocht naar boven te komen.

Op de galerij aangekomen stond de bewuste deur al open en Henk tikte ten overvloede op de deur, waarop een stem zei,'kommen sie herein'.

Binnen werden we ontvangen door een man en een vrouw, van ergens tussen de 40 en 45. De vrouw was een stevige tante, zeg maar een moeke figuur, en de man was ook een arbeiderstype, die zich voorstelden als Maria en Klaran. Beiden spraken voldoende duits om in ieder geval de communicatie mogelijk te maken. We gingen op een ruime vierzits bank zitten en Marie en Klaran gingen op een kleinere bank zitten. 'U komt om het samen met ons hele gezin gezellig te maken en wat sex met elkaar te hebben', opende Klaran het gesprek.'Ja', zei Henk, 'dat hebben we van de portier van ons hotel begrepen'.' 'We hebben twee dochters, Olla en Helga, van net 10 en de ander is 12 en en dat is voor uw vrouw misschien wel leuk, een zoon Yoeri van 13. Henk keek me aan en zei,'godsklere Whow'. Ik trok een veelzeggend gezicht en fluisterde naar Henk, 'nou wordt het echt een geile boel hier'. Deze reactie stelde Henk gerust en was niet langer bang dat ik omniddellijk de poten zou nemen. Klaran zei vervolgens,'wij hebben ook sex met onze kinderen en daar genieten ze zelf ook van, anders zouden we het niet doen en ze willen ook wel met anderen'. Maria riep wat in het Tsjechisch en ze kwamen alle drie uit een andere kamer. 

Ze stelden zich voor en van ieder kregen we een zoen. De jongste Olla was een rank, slank jongensachtig meisje en Helga had meer de bouw van haar moeder, die ongetwijfeld zou uitgroeien tot een stevige meid. Yoeri zag er voor zijn leeftijd al aardig uit als een jonge vent en zou zonder probleem kunnen doorgaan voor iemand van 16. Maria stond op en gaf te kennen dat ze eerst eens wat koffie ging verzorgen. Yoeri en de meiden gingen aan de eettafel zitten en praten onderling wat in het tsjechisch Klaran keuvelde wat over koetjes en kalfjes met ons om het ijs wat te breken, omdat hij kennelijk toch wel aanvoelde dat we ons als een kat in een vreemd pakhuis voelden. Al pratende begon ik me wat zekerder en ontspannender te voelen en naam aan dat hetzelfde voor Henk gold. Maria serveerde koffie met een likeurtje erbij en ging ook op een eetkamer stoel zitten. 

Ze had een vrij korte rok aan en bij het gaan zitten kroop die aardig omhoog op haar stevige dijen. Ik zag dat ze hierdoor behoorlijk wat inkijk gaf en zag dat ze geen slipje droeg en een geschoren kut had. Ik zag dat Henk aan de blik die hij me toewierp dat inmiddels ook had ontdekt. Op een gegeven moment, we hadden zeker al een half uur over van alles en nogwat zitten kletsen, ging Helga bij haar vader op schoot zitten. Olla nestelde zich op de bank tussen ons in en Yoeri ging naast mij zitten. Klaran trok het rokje van Helga omhoog en ik zag dat zij ook geen broekje aanhad. Helga deed haar benen uit elkaar en Klaran ging met z'n vingers in het kutje van Helga voelen. Ze had een heerlijk strak kaal kutje met al wat bolle schaamlipjes. Klaran trok haar kutje met z'n vingers open en toonde ons het van vocht glanzende roze binnenste van haar kutje. 'Helga vindt het heerlijk als er met haar kutje wordt gespeeld he Helga', zei Klaran. Yoeri frommelde een hand onder m'n blouse, trok m'n bh wat opzij en kneedde een tiet van me, tegelijk kwam z'n andere hand onder m'n rok en rommelde net zo lang tussen de de band van m'n broekje tot hij een paar vingers in m'n kut kon stoppen. Ik zag dat Henk inmiddels ook alle remmen had losgegooid en tussen de benen van Olla zat te graaien. Ongelooflijk daar zat ik met een jonge knul die m'n zoon had kunnen zijn die ongegeneerd in m'm kut zat te graaien. Ik voelde dat ik zeiknat begon te worden en zo geil als ik naar m'n weten nog nooit was geweest. Henk had Olla op z'n schoot omhoog getrokken zodat hij haar geile kutje van kon likken. Olla klom omhoog en ging met haar dijen op z'n schouders hangen en dan met haar hoofd naar beneden, zodat Henk met z'n tong diep in haar kutje kon komen. Maria kwam naar Henk toe en maakte z'n riem van z'n broek los en hielp die uittrekken. De pik van Henk kwam te voorschijn en hij had een erectie als een stormram. Olla omvatte z'n pik en ging met haar mondje over z'n eikel. Dat sletje kon al pijpen als de afgeragde spermahoer. 

Als op commando begonnen we nagenoeg allemaal tegelijk onze kleren uit te doen en waren heerlijk poedelnaakt om elkaar van grenzeloze sex te laten genieten. Ik ging op de grond leggen om Yoeri alle kans te geven om hem te laten doen wat hij in de zin had. Ik leverde me helemaal over aan zijn geilheid en ik wilde alleen nog maar dat heerlijke jongenslijf op me en in. Hij trok me benen zo ver mogelijk uit elkaar en befte me als een wilde stier. Hij beet op m'n klikje, kwam met z'n tong diep in m'n kut, beide handen kneedde m'n tieten en rolde m'n keihard geworden tepels tussen z'n vingers. Ongelooflijk wat een geil volleerd neukbeest was deze knul. Voor mij stond nu al als een paal boven water als we straks in Nederland terugzijn dan zal ik van mijn Joris een zelfde neukbeest maken als deze knul en Henk en Chantal mogen ook van elkaar gaan genieten. Ik voelde het genot dat deze knul me gaf als het ware opstijgen vanuit m'n tenen en door m'n hele verder lijf gieren. Hij gaf me orgasme na orgasme en ramde toen z'n al behoorlijk ontwikkelde pik in m'n kut. Hij neukte me als een wildeman, beukte zo diep in m'n neukgrot dat z'n pik tegen m'n baarmoeder bonkte. Ik kwam keer op keer klaar zoals ik nog nooit was klaargekomen. Met een rauwe kreet kwam hij ook tot ontlading en spoot z'n geile zaad in m'n hete kloppende kut. Oh god wat was dat heerlijk om zo geneukt te worden. Ik zag dat Henk met z'n pik in het nauwe kutje van Olla zat en zachte neukbewegingen maakte om haar niet onnodig pijn te doen. Olla had zichtbaar ook veel genot aan het neuken door Henk. Aan het samentrekken van haar spieren en de versnelling van haar ademhaling merkte ik dat zij ook een orgasme kreeg. Henk versnelde iets en ik zag dat ook zijn hoogtepunt niet lang meerzou duren. 

Ik lag nog steeds met gespreide benen en een met een met zaad druipende kut op de grond en Maria die zich tijdens onze neukpartij met een grote, op een negerpik lijkende, vibrator had bevredigd knielde tussen m'n benen en zei, 'ik ga jouw kut uitlikken, want het zaad van Yoeri is best lekker'. Opnieuw onderging ik een volkomen nieuwe ervaring want een vrouw had nog nooit aan m'n kut gelikt. Henk bereikte intussen z'n hoogtepunt en gromde als een beer toen hij zich uitschokte in het kutje van Olla. 'Jezus wat is dat lekker, met z'n nauw kutje voel je elke ribbel van haar schacht langs je pik glijden', gaf hij te kennen. De tong van Maria deed mij nogmaals sidderen van genot en ik had geen flauw benul meer van het aantal keren dat ik was klaargekomen, wat mij betreft hield en nooit op. Helga was door Klaran klaargeneukt en was van top tot teen met z'n geil besmeurd. Kennelijk hebben geile Tsjechen een zaadproductie waar een beer jaloers op is.

Het was intussen al redelijk laat geworden en we lagen tot in onze tenen bevredigd bij elkaar. Klaran opperde toen, 'waarom blijven jullie niet gewoon vannacht hier slapen. Ik neem aan dat Henk ook nog wel Helga een beurt wil geven en Yoeri zal ontgetwijfeld nog geen genoeg hebben van de hete kut van Cora. Ik wil trouwens ook Cora nog goed stevig neuken'. 'Prima idee pa' zei Yoeri, 'wat dacht je van een triootje, jij in haar kut en ik tegelijk in haar geile reet, dan neuken we d'r zo de sexhemel in. Tegen ideeën van zoveel geilheid konden we geen nee zeggen en we besloten te blijven.

Wordt vervolgd.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen