Zoeken

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wij zijn al ruim twintig jaar getrouwd. In die jaren hebben wij het best moeilijk gehad, maar ook heel mooie tijden meegemaakt. Wij zijn beide nog goed in conditie, mijn vrouw is ruim een meter zestig en weegt ongeveer vijf en vijftig kilo. Zij heeft donkerblond haar dat tot op haar schouders hangt. De laatste jaren heeft zij ook meestal weer een leuke lach en vrolijkheid in haar ogen. Voor de rest is zij een vrouw zoals de meeste van die leeftijd. Ik vind haar er nog steeds heel lekker uit zien. Ik zelf ben een meter zeventig en weeg een kilo of zeventig. Weinig buik en redelijk gespierd. Ik ben ook lekker behaard. Sporten doe ik niet veel omdat ik op mijn werk veel loop en dan later op de dag niet echt zin meer heb om te gaan sporten. Ik hou nog steeds heel veel van seks, zit vaak op site’s met leuke foto’s en lees als het kan ook veel verhalen. Mijn vrouw heeft al een paar jaar een goede vriendin, daar praat zij veel mee en een aantal keren in het jaar gaan zij samen een paar dagen weg. De man van haar vriendin heb ik nog nooit gezien als zij naar ons komt neemt zij hem nooit mee. Ik heb wel eens gevraagd of dat hij geen zin heeft om ook eens langs te komen. Ik kreeg toen als antwoord: nee, ik zou het ook wel leuk vinden maar hij is iemand die alleen maar thuis wil blijven, hij gaat nooit ergens naar toe. Als hij naar de winkel moet vindt hij dat al teveel. Als de dames bij ons zijn praten zij altijd over van alles en ook eigenlijk wel over seks. Ik heb in mijn stille dromen wel eens gehoopt dat zij beide een beetje bi zouden zijn zodat wij met ons drieën een leuke avond konden hebben. Ik heb nooit gemerkt dat er zoiets tussen die dames was. Wij hebben er wel eens over gepraat toen gaf mijn vrouw mij te kennen dat zij zeker niet met een vrouw in bed zou gaan liggen, zij heeft genoeg aan mij zegt ze dan altijd. Ik heb er later niet meer over gepraat en de droom is ook langzaam verdwenen. Ik zie de vriendin van mijn vrouw als een leuke vrouw en praat er ook graag mee. Zij is iets ouder, zij is achtenveertig en ziet er ook goed uit. Ongeveer een meter vijfenzestig nergens heeft zij te veel zitten. Ik denk dat zij maatje hooguit achtendertig heeft. Niet al te grote borsten, een klein maar stevig kontje, korte haren en meestal een stralende lach rond haar lippen.

Na een dag van weer lekker hard werken kom ik thuis, het is hartje zomer en de zon schijnt volop. Ik loop naar binnen en in de keuken maak ik eerst mijn boterhammen voor de volgende dag klaar en koop dan de tuin in. Ik had op de parkeerplaats de auto van mijn vrouw haar vriendin zien staan. Beide zitten in de zon en praten rustig en genieten van de zon. Goeden middag dames, zeg ik als ik buiten ben. Hallo Ron, lekker aan het werk geweest? Ja, ik heb eigenlijk wel lekker gewerkt, een beetje druk maar ja dat hoort er tegenwoordig bij. Mijn vrouw staat op en geeft mij een zoen: doe je kleren uit en ga ook even in de zon zitten, zegt zij, dan ga ik aan het eten beginnen. Zij loopt naar binnen en ik ga in een stoel zitten en bekijk de andere dame even. Zij zit in een heel klein stukje stof, het heet een bikini. Het bestaat uit een bhtje wat haar borsten net bedekt, als zij iets zou bukken dan vielen zij er zeker uit. Het broekje is een zeer klein geheel en als zij haar been iets op tilt zie ik dat het een string is. Ik doe mijn shirtje uit, meestal doe ik ook mijn broek uit en ga dan in mijn slip even in de zon zitten. Ik twijfel of ik dat nu ook kan doen: ach waarom niet? Het is mijn eigen tuin en of ik nu een zwembroekje of een slip aan heb dat is bijna het zelfde. Ik trek mijn broek ook uit en zie dat zij van achter haar zonnebril mij heel goed in de gaten houdt. Elke beweging wordt gevolgd. Als ik mijn broek op de tafel leg zie ik dat haar tong zachtjes langs haar lippen strijkt. Ik ga in de stoel zitten en geniet van de zon. Even later komt mijn vrouw weer naar buiten en wij wisselen wat dingen van de dag uit. Na een tien minuten zeg ik: ik ga eerst even onder de douche, kan dat nog voor het eten? Makkelijk het eten staat net op dus je hebt nog wel een poosje. Oké, dan ga ik dat eerst even doen, antwoord ik. Zal ik je rug even wassen? Hoor ik mijn vrouw haar vriendin zeggen. Van mij mag het, antwoord ik lachend en loop het huis in.

Als ik een poosje later weer beneden kom zitten de dames nog steeds in de tuin. Ik heb nu een korte broek aan gedaan, een sportbroekje met wat ruim vallende pijpjes. Eronder wilde ik eerst niets aandoen maar om het niet al te gek te maken heb ik dat maar niet gedaan. Ik neem plaats in de zon en luister even naar het gesprek van da dames en naar de stemmen uit de buurt. Na een poosje hoor ik mijn vrouw zeggen: wij gaan eten komen jullie? Ik sta op en loop achter de vriendin naar binnen. Ik kijk naar haar billen die erg bloot zijn door het stringetje wat zij draagt. Ik voel een warme gloed door mijn onderbuik gaan. Bevalt het wat je ziet? Hoor ik haar ineens fluisteren. Dat kan je wel zeggen, ziet er heel lekker uit zou het zo in mijn handen willen nemen mmmm, antwoord ik op dezelfde toon. Zij draait haar hoofd iets om en fluistert: dat durf je niet. En kijkt mij heel uitdagend over haar zonnebril aan. Ik steek een hand naar voren en streel ermee over haar billen. Heel even hoor ik haar zuchten en dan doet zij een stap sneller en verlies ik het contact met haar billen. Tijdens het eten zegt mijn vrouw: jij vindt het toch niet erg als Marijke blijft slapen vannacht? Zij ligt mij niet in de weg denk ik, dus zij mag van mij blijven slapen. Maar heb je ruzie thuis of gaan jullie morgen iets doen samen? Zeg ik.Nee, ik heb geen ruzie maar ik wil wel eens een paar dagen het huis uit, eigenlijk zouden wij samen een paar dagen weggaan maar omdat ik een paar dingen moet regelen gaat dat helaas niet, en vandaar dat jou vrouw vroeg of ik misschien niet en paar nachtjes wilde komen logeren, antwoord Marijke. Je bent welkom dat weet jij, zeg ik dan. De dames lachen een beetje en na het eten sta ik samen met Marijke de afwas te doen: dus jij durfde dat wel? Viel mij wel mee had het niet verwacht, lacht zij mij vrolijk toe. Ach, soms moet je gewoon doen wat de dame niet verwacht, glimlach ik terug. Daar zijn wij, vrouwen ook heel goed in, dingen doen die je als man niet had verwacht, en lachend gaat zij verder met de vaat.

Mijn vrouw is naar boven gegaan om even een douche te nemen. Ik kijk Marijke aan en als zij haar omdraait om de borden in de kast te zetten zie ik dat het koordje van de string verder in haar bilnaad is gekropen. Je hebt ook wel een paar lekkere billen, die mogen er echt wel zijn mmmmm, zeg ik dan. Dank je maar het broekje zit niet echt lekker momenteel, antwoord zij. Trek je het uit heb je er geen last meer van ook lach ik haar toe. Ja, ja dat zou jij wel willen en wat moet ik dan zeggen als Lies dadelijk beneden komt? Mijn broekje zat niet lekker toen heb ik het maar uit gedaan? Denk niet dat zij dat accepteert die verklaring, zegt zij en kijkt mij heel doordringend aan. Doe je hem voor dat zij hier is weer aan, zeg ik en draai mij een stukje van haar blik af. Ik voel mijn lul zich een beetje te beginnen te roeren in mijn broek. Doe jij dan je broek ook uit? Vraagt zij ineens en kijkt mij strak aan. Ik heb geen last van niet goed zittende broeken, antwoord ik. Nog niet maar als ik mijn slipje uit heb weet ik zeker dat de ruimte in jou slip wat benauwd wordt, antwoord Marijke. Zij kijkt mij aan en ik zie een heel aparte gloed in haar ogen. Daar kan jij dan gelijk iets aan doen, zeg ik. Oja, wat dan? En zij kijkt mij nog geiler aan. Zorgen dat hij weer klein word, Marijke. Hoe zou jij dat willen Ron? Met mijn handen? Met mijn billen? Met mijn mond? Of liever met mijn poesje? Ik kijk haar even aan, in haar ogen brand een heerlijke gloed. Ik hoor Lies van de trap afkomen en geef maar geen antwoord meer. Jammer Ron, nu weet ik het niet, fluistert Marijke mij nog toe. Ze lacht even uitbundig en gaat dan verder met de vaat afdrogen en ruimt alles op. Als zij klaar is loopt zij samen met Lies de tuin weer in en nemen plaats in de stoelen. Wij hebben het in de tijd dat wij elkaar nu kennen al vaak over seks gehad, en altijd met lies erbij. Het was dan ook goed te merken dat Marijke er niet vies van was, ik had ook al wel eens gedacht en gemerkt dat zij ook eigenlijk wel eens seks met een vrouw zou willen hebben. Dat had zij in het verleden al eens laten merken aan ons, maar lies had toen te kennen gegeven dat niet te willen. Wij hebben het er ook nooit meer over gehad al waren de gespreken vaak wel over seks en wat lekker was en wat niet en hoe het zou kunnen en hoe niet en meer van dat.

Na een poosje liep ik ook nar buiten en ging ook nog even in de laatste zonnestralen zitten. Ik zat recht in de zon en Marijke zat schuin tegenover mij en Lies zat naast Marijke. Marijke zat zou gedraaid dat zij niet in de stoel van haar kon kijken. Ik liet mijn blik over Lies dwalen en moest bekennen dat zij er nog heel lekker uit zag, zij had een jurkje aan dat erg los rond haar lichaam zat. Een beetje kort en nog iets verder opgetrokken. Ik zag ook net tussen haar benen en het jurkje door haar slip zitten. Zij had een licht gekleurd slipje aan, de kleur was net niet te onderscheiden. Mijn blik dwaalde richting Marijke. Even schrok ik want het slipje was een heel stuk opzij geschoven. Aan de zijkant kwam er volgens mij een schaamlip onder vandaan. Ik voelde in mijn broek de druk gelijk toenemen. Mijn lul begon zich een beetje op te richten. Marijke had dit volgens mij erg goed door. Zij lachte mij zeer geheimzinnig toe en liet toen haar hoofd op de leuning van de stoel glijden. Haar lichaam kwam hierdoor strak te staan en het slipje kroop nu helemaal haar spleetje in. Ik weet niet of ik het mij verbeeld maar volgens mij word haar slipje nat. Zij blijft lachen, ik lijf kijken en mijn lul blijft groeien. Zal ik koffie voor ons zetten? Vraag ik dan om maar even niet naar dit heerlijke uitzicht te hoeven te blijven kijken. Ja lekker, zeggen de dames lachend tegelijk. Ik sta op en in mijn broek is duidelijk de bult te zien. Snel loop ik naar binnen. Buiten hoor ik Marijke lachen, ik denk dat zij mij gewoon zit uit te lachen, en ik weet niet wat ik er tegen zou moeten doen, en eigenlijk wil ik dat geloof ik ook helemaal niet. Al heel lang heb ik wilde dromen van seks met Marijke en soms van seks met Marijke en Lies erbij mmmmmm. Op mijn gemak verzorg ik de koffie en gelukkig zakt de opwinding ook weer langzaam weg. Mijn hand streelt even mijn lul en gelijk voel ik dat als er een hand mijn lul zou beet pakken ik direct zou klaarkomen. Ik laat hem los en loop met de koffie naar buiten.

Ik zet de kopjes op de tafel en haal dan een pak koeken en geef ieder een koek. Als Marijke een koek aanpakt zie ik dat het broekje weer normaal zit, haar vingers strelen langs die van bij het pakken van de koek. Als ik Lies een koekje aanbiedt doet zij hetzelfde. De rillingen lopen langs mijn rug en mijn lul reageert er ook weer op. Is dit afgesproken tussen de dames? Ik weet het niet maar het windt mij wel op, ik hoop dat het hun ook een beetje opwindt. Na de koffie loop ik het huis in en ga naar de zolder. Ik denk er even niet bij na maar Marijke slaap de komende nachten op de zolder. Ik loop de zolderkamer in en zie gelijk op het bed verschillende lingerie liggen. Niet van die heel erg sexy maar toch leuk om te zien en zeker om mee te spelen als dit rond de billen van een vrouw zit. Ik staar er even naar en draai mij dan om en kijk gelijk in de stralende ogen van Marijke: bevalt het je? Of wil jij mij liever in iets anders zien? Ik slik een paar keer en zeg dan: het ziet er leuk uit, maar ik zou jou net zo graag zonder kleren zien of misschien met een sexy bh en een klein stringetje en van die jarretels met mooie zwarte kousen mmmm dat lijkt mij heel erg geil om jou zo te zien. Laat Lies het maar niet horen dat jij dat zou willen, glimlacht zij mij toe. Dat mag zij best horen, ik heb het al vaak zat er met haar over gehad hoe ik jou eigenlijk wel eens zou willen zien, lach ik terug. Marijke heeft haar armen op haar rug gedaan en maakt de sluiting van het bovenstukje los. Zonder schroom gooit zij het stukje stof op bed en staat nu toples op nog geen vijftig centimeter van mij vandaan. Ik kijk en slik en zie dat de tepels hard vooruit wijzen. Ben jij er zelf opgewonden van geworden? Fluister ik hees. Ik ben al heel lang opgewonden van jou, zegt Marijke en dat weet Lies ook dus die zal zo wel boven komen. Met een ruk doet zij haar slip ook uit en ik zie een heel mooi kaal poesje. Mijn hand gaat iets naar voren. Als ik wil kan ik haar zo aanraken en volgens mij zou het ook niet lang duren voor zij klaar zou komen.

Haar ogen dwalen langs mijn lichaam: jij ziet er heel lekker uit Ron ik zou je wel willen op vreten mmmmm. Dan draait zij zich van mij weg en pakt een paar spullen van het bed en loopt naar beneden en gaat de badkamer in. Ik blijf even uit het veld geslagen staan en ga dan langzaam naar onder. Als ik langs de badkamer kom open ik de deur en stap naar binnen. Hallo, Marijke zeg ik, sorry maar ik moet even plassen. Je weet de wc-pot te vinden ga je gang antwoord zij. Er hangt een douchegordijn maar dat is doorzichtig. Ik zie haar staan en zij kan mij ook zien. Ik haal mijn lul uit mijn broek en probeer met een half stijve lul te plassen. Het duurt even maar het lukt dan toch. Dat valt niet mee jongen, hoor ik haar zeggen, als jij hier zou staan hoefde je niet te richten en dan zou het een stuk makkelijker gaan, lacht zij dan verder. Als ik klaar ben loop ik de trap af en ga weer in de tuin zitten. Marijke is onder de douche, zegt zij. Ik kwam haar tegen toen zij de badkamer in stapte, ik had net een plasje gedaan. Was je al klaar voor zij binnen kwam? Was de vraag die Lies op een heel vreemde manier stelde. Ik keek haar aan en zei: ja ik had alles net opgeruimd jammer genoeg en lachend keek ik haar aan. Ja soms heb je pech en soms heb je geluk kreeg ik stralend geantwoord. Ik keek haar aan en zag dat zij het meende. Ik stond op en liep de schuur in. Na een poosje wat dingen op geruimd te hebben wilde ik de schuur uit gaan. De deur werd open gedaan en in de opening stond Marijke, ze droeg een vrij wijde rok die tot halverwege haar dijen kwam een bloesje met de bovenste drie knopen los. Ik zag het begin van haar borsten, volgens mij had zij geen bh aan. Hoe vind jij mij zo? Was haar vraag. Je ziet er lekker uit staat jou goed zo die wat wijdere kleding. Dank je, fluisterde zij. Zij deed een stap de schuur in en keek even in de rondte. Jij hebt wel een hoop gereedschap hangen, gebruik jij dat ook allemaal? Nee, niet meer vroeger wel, toen ging ik drie avonden in de week klussen en dan heb je veel en goed gereedschap nodig, Marijke nu doe ik dat niet meer heb er geen zin meer in. Dus jij hebt altijd goed gereedschap? Was haar dubbelzinnige vraag. Dat gereedschap heb jij gezien toen ik stond te plassen dus daar kan jij een oordeel over geven, zei ik.

Zij kijkt mij aan en zegt dan: ik zou jou best eens willen nemen hier in de schuur en dan worden gadegeslagen door Lies die mag alleen kijken wat ik doe en zi mag niet helpen en wat dan ook mmmmmm de gedachte alleen al bezorgen mij een heel lekker gevoel mmmmm. Diep in haar ogen straalt een lichtje en dat beloofd iets moois als wij de ruimte krijgen. Ik doe een stap in haar richting en gelijk voel ik haar hand mijn lul beet pakken. Zij kijkt mij strak aan en zegt: ik denk dat ik jou nu eens even aftrek mmmmm dan ben jij mij iets schuldig en kan ik dat terug vragen wanneer in maar wil, volgens mij vindt jij het wel lekker als de vrouw de leiding in het spel neemt, of niet soms? Dat is zeker een droom van mij worden gedomineerd door de vrouw gewoon haar eisen inwilligen en doen wat zij wil dat ik moet doen, fluister ik hees. Haar hand schiet mijn broekje in en trekt hem gelijk naar beneden, mijn slip gaat gelijk mee. Mijn harde lul schiet de lucht in en word gelijk gepakt door haar vingers. Even kijkt zij mij streng aan en dan gaat haar hand op een zeer plezierige manier op en neer. Ik kijk haar aan en zie in haar ogen dat ik moet klaar komen voor zij stopt. Deze manier van afgetrokken worden is zo spannend dat ik na een minuut of drie a vier haar aankijk en hees fluister: ooooo Marijke ik ga spuiten mmmm ik ga klaar komen ooooojaaaaa hier is het jaaaaaaa. Met kracht schiet mijn zaad in een paar stralen de vrijheid in. Het landt op de grond en op haar handen. Als ik een beetje tot rust kom laat zij mijn lul los en bekijkt haar hand: doe je mond open, bijt zij mij streng toe. Ik open mijn lippen en gelijk komen haar vingers mijn mond in: lik mijn vingers en hand schoon en snel een beetje. Ik lik mijn zaad van haar hand af. Het is voor het eerst dat ik zaad proef ik heb er wel eens aan gedacht maar nooit gedaan. Het smaak een beetje zoutig maar is zeker niet vies al moet je er denk ik wel aan wennen, en misschien is een lading zoals ik nu heb gespoten ook wel teveel om dat voor het eerst te drinken. Haar hand haalt zij terug en loopt dan de schuur uit, mij met mijn broek op mijn enkels achter latend.

Even later loop ik de schuur uit en ruim buiten de tuin stoelen op. Het is een beetje afgekoeld en de dames zijn ook naar binnen gegaan. Als ik de kamer inloop zitten Marijke en Lies naar de tv te kijken. Lies kijkt mij aan en glimlacht mij zeer geil toe: zou zij weten wat er is gebeurt in de schuur of wil zij straks gewoon seks? Ik hoop aan de ene kant dat zij het weet en het goed vindt dat het gebeurd dat lijkt mij het prettigste anders blijf je altijd dit soort dingen in het geheim te moeten doen en dat wil ik zeker niet, de tijd zal het wel vertellen wat er gebeuren gaat. Ik neem plaats op een stoel en kijk ook even naar de tv. Na een poosje kijk ik op de klok en zeg: ik ga naar bed dames morgen weer vroeg op en dan is het weekend lekker hoor met dit soort weer mmmm. Ik loop naar Lies toe en geef haar een innige tongzoen. Als ik Lies loslaat zeg ik tegen Marijke: welterusten Marijke en tot morgen. Krijg ik niet een zoen? Een zoen zoals Lies ook van jou kreeg? Zegt Marijke. Ik weet niet of ik jou een zelfde zoen mag geven van Lies, antwoord ik Marijke. Achter mij hoor ik: dat mag jij wel doen vanavond. Ik ga met mijn mond naar de mond van Marijke en onze lippen raken elkaar. Haar lippen gaan een stukje open en gelijk kom ik haar tong tegen, deze streelt die van mij in een harde maar lekkere streling. Als ik haar loslaat is in mijn broek toch weer een stukje onrust ontstaan. In verwarring loop ik naar boven en na de gebruikelijke dingen kruip ik mijn bed in.

Ik merk niet meer dat de dames ook naar bed komen. Ik word op de normale tijd, vijf uur, wakker van de wekker en sta snel op. Ik kleed mij aan en als ik de badkamer in loop om mezelf te wassen komt Marijke de trap naar de zolder af. Zij heeft niets aan en zegt zachtjes: ik moet even plassen en ga dan weer heerlijk slapen. Zij gaat in de badkamer op de pot zitten en al snel hoor ik haar urine in de wc-pot kletteren. Als ik niet moest werken dan zou ik haar nu direct verwent hebben, mmmmm wat een zalig geluid is dat. Ze komt omhoog en haar mond raakt die van mij. In een heerlijk gepassioneerde zoen waarbij haar handen en mijn handen elkaar lichaam helemaal verkennen lijkt de wereld even stil te staan. Als zij mij los laat fluistert zij? Werkse en tot later ik ga weer slapen. Na deze woorden is weer snel verdwenen mij achter latend met een harde lul in mijn broek. Ik ga snel naar beneden en even later rij ik richting mijn werk. De hele dag heb ik weinig tijd om de voorvallen van de afgelopen uren te denken. Na een drukke dag stap ik in de auto en rij rustig naar huis. Ik kan mijzelf in de auto meestal aardig tot rust laten komen, ik ben dan de stress van de afgelopen dag lekker kwijt als ik thuis aankom en dat is wel fijn. Na een drukke rit op de volle wegen ben ik een half uur later thuis dan normaal. In het huis is het stil en rustig. De dames blijken niet thuis te zijn, ik vind op de tafel een briefje: lieve schat, wij zijn naar de stad en weten niet precies hoe laat wij thuis zijn. Je kunt rustig gaan douchen want wij nemen eten mee uit de stad. Wij zijn niet eerder thuis dan zes uur. Liefs je vrouwtje en haar vriendin xxx. Ik leg het briefje terug op de tafel en ruim mijn spullen op en doe mijn werkkleren na die uit getrokken te hebben in de wasmachine. In mijn blote billen loop ik door het huis en ga naar de badkamer. Na een heerlijke wasbeurt voel ik mij weer opgeknapt en gereed voor het weekend.

Als ik beneden kom zie ik dat de dames er ook net aan komen lopen. Ik stap naar de deur en doe hem voor hun open. Lies stapt als eerste binnen en geef mij gelijk een vluchtige zoen, van Marijke krijg ik er ook. Ik sluit de deur en loop achter de meiden aan. Nadat zij de gekochte spullen in de kamer hebben gezet lopen zij de tuin in. Zij gaan uitgeblust in de zon zitten. Hebben de dames lekker gewinkeld? Vraag ik hun. Zij kijken mij aan en dan naar elkaar: ja dat hebben wij zeker het was wel erg druk maar wel gezellig. Er waren ook veel leuke spullen, ik denk dat de meeste winkels net een nieuwe zending hebben gekregen, antwoord Lies. Daar zag het wel naar, vult Marijke aan, zoveel nieuwe en leuke dingen heb ik de laatste jaren niet meer gezien, was maar goed dat wij gegaan zijn. En lachend kijken zij mij aan. Een poosje later verzorgen zij samen het eten. Het zijn wat nieuwe dingen die je in de koekenpan of magnetron kunt warm maken. De spullen smaken erg goed. Na een goede maaltijd zitten wij nog even uit te blazen aan de tafel. En gaan de dames nog iets doen vanavond? Vaag ik. Niet speciaal dadelijk lekker uit gebreid tonder de douche en dan misschien wel uit gestrekt op de bank antwoord Lies. Ja een douche daar ben ik wel aan toe na een dag van slenteren door een warme drukke stad, vult Marijke aan. De badkamer is vrij dus jullie kunnen je gang gaan, zeg ik. Dan sta ik op en loop met de laatste spullen van de tafel naar de keuken. Ik doe de afwas en als ik klaar ben is Marijke net weer beneden na een verkwikkende douche. Zij ziet er weer heel lekker uit, aan haar voeten heeft zij een paar pumps met redelijk hoge hak. Zij heeft een redelijk strakke rok aan die tot net boven haar knieën zit. Erop draagt zij een vrij strakke bloes waar haar niet al te grote borsten heel lekker in uitkomen. Er zit geen bh onder dat is goed te zien door die strakke bloes. Het gezicht is een heel klein beetje opgemaakt de lippen zijn een beetje roder gemaakt en de ogen hebben een wat donkerdere uitdrukking gekregen. Als laatste heeft zij een heel aangename geur op en de haren zitten gewoon los maar wel netjes. Hallo, schone en mooie dame je ziet er heel fantasties uit mmmm, zeg ik tegen haar. Dank je dat was ook de bedoeling om er goed en lekker uit te zien en dat is dan gelukt, zij geeft mij een knipoog en neemt plaats op de bank.

Na een poosje komt Lies ook naar beneden en ook zij ziet er heel lekker uit. Zij heeft nieuwe schoenen aan, deze heb ik nog nooit gezien van haar, er staat een half hoge hak onder. Een rok die net zo lang is als die van Marijke en ook redelijk strak. Zij heeft een wat ruimere bloes aan met een aantal knoopjes daarvan los zie ik net het begin van haar borsten en ook de rand van haar bh. Een mooi donker blauwe. Ook haar gezicht is een klein beetje opgemaakt, op dezelfde manier als die van Marijke. Ik bekijk de dames even en moet toegeven dat een man die deze beide dames zou mogen laten genieten een bevoorrechte man zou zijn. Misschien zou er wel iets gebeuren vanavond al kan ik mij dat niet voorstellen. Lies wil geloof ik nog steeds niets hebben van een vrouw, het kan veranderen natuurlijk je weet nooit. Ik schenk een bakje koffie in en biedt de dames weer een koekje aan. Weer strijken beide meiden met een zachte streling over mijn vingers. Zij kijken mij ook samen met een heel doordringende blik aan. Ik ga weer zitten en voel de onrust in mijn broek alleen maar toenemen. Marijke en Lies blijven mij aan kijken en ik heb het gevoel dat ik met hun ogen word uit gekleed. Als ik Lies aan kijk zie ik dat zij haar tong langzaam langs haar lippen laat glijden ook Marijke laat haar tong zachtjes tussen haar lippen door glijden. Wil jij jou droom laten uit komen? Ron, vraagt Lies ineens. Ik kijk haar aan en hoef echt niet te vragen: welke droom? Ja heel graag antwoord ik hees. Dan wil ik dat jij je nu van al je kleding ontdoet, zegt Lies. Ik kijk haar aan en sta op en met een paar snelle bewegingen gooi ik mijn kleren in een hoek van de bank. Mijn lul staat hard tegen mijn buik aan. Mmmmmmm hoor ik beide dames gelijk zuchten. Blijf even staan en draai je eens langzaam om, zucht Marijke. Ik draai mezelf heel langzaam rond mijn as en hoor een paar heel tevreden zuchten van de bank mijn richting uit komen. Ik kom weer bij het begin punt uit en zie dan dat Lies en Marijke tegen elkaar aan zitten. Even is het stil dan hoor ik Lies kreunen: ooooo doe het Marijke, laat mij voelen wat het is om een vrouwen hand en vrouwen tong langs mijn lichaam te laten gaan mmmmmm.

Ik weet even niet wat ik hoor maar geniet al bij de gedachte wat er nu misschien gaat gebeuren. Ik wil gaan zitten: nee Ron, blijf staan, ik wil jou zien, ik wil dat je ziet wat er met je vrouw gebeurt zonder dat jij er iets aan mag doen ooooojaaaaa, kreunt Lies. De handen van Marijke zijn de bloes van Lies in gegleden en strelen nu de harde tepels door de stof van de blauwe bh heen. Lies zit onrustig heen en weer te gaan en ik zie dat ze er van geniet. Dan gaan de laatste knoopjes van haar bloes los en word deze vrij snel uit getrokken. Ik heb het idee dat Marijke haar snel naakt wil hebben voor dat Lies zich kan bedenken. De bh blijft aan, Marijke zet haar lippen op de stof van de bh en laat haar vingers langs de rand van de bh glijden. Lies kreunt aan een stuk door en neemt Marijke haar hoofd tussen haar handen in en drukt het stevig tegen haar borsten aan. Oooojaaaaa Marijke dat is lekker mmmmm oooo ga door jaaaaaaaa gromt Lies hees als de tong en de lippen van Marijke de tepel boven de rand halen en er zachtjes in bijten. Mijn lul staat op springen ik kan er bijna niet af blijven, ik weet ook als ik hem in mijn hand neem dat het zaad binnen de kortste keren langs mijn hand op de grond druipt.ik kijk Marijke recht in haar geile ogen terwijl zij de borsten van Lies bewerkt kijkt zij mij aan. Zij laat Lies even los en zegt: Lies ga eens omhoog met die lekkere kont van je an kan ik die rok omhoog doen. Lies gaat iets omhoog en gelijk trekt Marijke de rok tot in haar middel omhoog. De slip die tevoorschijn komt is ook een heel mooi blauwe die precies bij de bh past. Langzaam gaan de vingers richting die slip, ik hoor Marijke fluisteren: Ron verwen mij eens, ik wil jou tong op mijn kutje voelen mmmmmm en je handen wil ik overal voelen jaaaaaaa kom hier jongen. In een paar stappen zit ik op mijn knieën op de grond voor haar. Mijn lippen strelen de kuiten van Marijke. Ik glij langzaam omhoog en streel elk stukje vlees van de benen van Marijke. Mijn enen hand laat ik over de benen van Lies gaan.

Ik kijk even omhoog en zie dat Marijke de slip van Lies opzij heeft getrokken en met haar lippen en tong het spleetje van Lies bewerkt. De ogen van Lies draaien heel snel in haar kassen: oooojaaaaa Marijke dit is lekker oooo ik ga zo klaar komen mmmmmm jaaaaaa. Ze trekt haar been omhoog. De vinger van Marijke streelt gelijk de vrijkomende bilnaad. Een vinger steek zij in haar mond en dan laat zij deze langzaam door de bilnaad gaan. Lies springt omhoog en als zij iets naar onder komt zakt zij een stukje over de vinger van Marijke heen. Ik zie dat haar ogen langzaam weg zakken en dan zakt zij tot aan de bank naar beneden en is de vinger van Marijke helemaal in haar kontje verdwenen. Dit is ook voor het eerst dat zij iets in haar kontje kan en wil hebben. Ik trek de rok van Marijke omhoog en kom geen slip tegen alleen een drijf nat poesje. Mijn tong gaat langzaam richting haar kutje. Ik streel met mijn vingers haar lipjes en open ze dan een stukje. Het klitje komt er uit en gelijk voel ik een hand op mijn hoofd. Met een zachte druk word mijn hoofd strak op haar kutje gedrukt ik spreidt de lipjes nog wat verder en lik met zachte, lange halen haar kutje. Ik neem het klitje tussen mijn lippen en laat mijn tanden er heel zachtjes langs gaan. Marijke kreunt met het kutje van Lies in haar mond heel diep: jaaaaa Ron, dat is lekker ooooooo mmmmm ga door ik ga komen jaaaaaaa. Ook Lies kreunt: oooo ik ga ook komen jaaaaa Marijke lik mijn klitje oooooooo ik kommmmmmmm. En gelijk voel ik dat Marijke ook klaar komt, ze drukt mijn hoofd strak op haar poesje en laat het zo even zitten. Zelf heeft zij haar lippen strak op de poes van Lies gedrukt die diep en zwaar ligt te hijgen. Mijn hoofd wordt losgelaten en aan mijn haren naar achter getrokken. Dan voel ik de lippen van Marijke op die van komen en onze tongen vinden elkaar in een snelle maar lekkere zoen. Als ik Marijke los laat komen de lippen van Lies op die van en ook dit is een heerlijke ruige zoen. Ik laat mij achteruit zakken en zie dan dat de dames elkaar aankijken. Heel langzaam komen hun monden dichter bij elkaar. Als de lippen elkaar raken zie ik dat zij hun mond openen en in een zachte beweging laten zij hun tongen langs elkaar glijden.

Ik sta op en loop even naar de keuken. Ik schenk wat te drinken in en loop met mijn lul nog steeds hard tegen mijn buik aan de kamer weer in. De dames kijken naar mij en lachen een beetje geil naar mij. Wat is dat lekker om te zien zegt Marijke een ober met een stijve lul mmmmm ik zou best altijd een ober op deze manier willen hebben. Ja, het ziet er lekker geil uit Vult Lies aan, en hij is nog van mij ook mmmm jij mag hem zo nu en dan wel eens even gebruiken als jij dat wilt hij is best lekker en hij kan je ook aardig de sterren laten zien mmmmm. Ja, dat heb ik net gemerkt, mmmmm die tong en mond kan er wat van, zucht Marijke. Ik zet de glazen op de tafel neer en draai mij om en zak op de bank neer. Wie had gezegd dat jij mocht gaan zitten? Gromt Lies gelijk. Snel sta ik weer op en de meiden beginnen te lachen: hij luistert nog goed ook zie je dat Marijke? Hij is echt een heel lieve man. Ja dat is zeker, ben benieuwd of hij echt helemaal zal luisteren naar wat ik hem graag zou willen laten doen mmmmmm, zegt Marijke. Kan je alleen maar achter komen door het uit te proberen, dan zie je het van zelf, gromt Lies als antwoord en kijkt mij heel gemeen aan. Ik kijk haar aan en meestal als ik dat deed sloeg zij vrij snel haar ogen neer, deze keer niet zij bleef mij aan kijken en ik voelde tot in mijn ballen toe een heel prettige druk komen. Marijke pakte haar glas op en gaf het glas van Lies aan haar. Zij keken elkaar aan en namen een slok van de drank. Ben jij heel erg geil, Ron? Vroeg Lies ineens. Ja, dat ben ik zeker jullie hebben mij zoiets moois voor geschoteld dat ik momenteel erg opgewonden ben, antwoord ik met hese stem. Dat is te zien jou lul blijft hard omhoog staan en je eikel glimt erg mooi, antwoord Marijke, wat zou jij nu het liefste doen of wat zou jij willen dat wij nu met jou zouden doen? Lieve Ron, maakt Marijke de zin af. Ik kijk de dames aan en kreun dan: maakt mij eigenlijk helemaal niets uit, alles wat jullie doen vind ik schitterend en als het te veel word trek ik mezelf gewoon af. Dat zou ik maar niet doen, lieve Ron, als jij je hand aan jezelf slaat dan krijg je helemaal niets meer van ons. Ik zie een gevaarlijke glinstering in hun ogen en weet dat het geen losse dreigement is.

Ik probeer even ergens anders aan te denken zodat het genot in mijn lichaam een beetje afneemt. Na een poosje lukt dat een beetje en kan ik weer naar de dames kijken. Marijke heeft haar arm om de nek van Lies geslagen en hun monden zitten verstrengeld. De passie die uit die zoen komt is gewoon te horen. Als de dames elkaar weer loslaten zie ik een paar heel geile ogen. Kom eens hier voor ons staan Ron, zegt Lies. Ik loop naar de bank toe en ga tussen de meiden in staan, ik voel gelijk vier handen langs mijn benen omhoog glijden. Mijn genot schiet weer de lucht in. Volgens mij komt hij zo klaar, Lies zo te voelen aan zijn ballen dan kan het nooit lang duren, gromt Marijke. Ik denk het ook Marijke, is wel een compliment voor ons, zonder er al te veel voor te hoeven te doen schiet hij zijn zaad dadelijk de ruimte in mmmmmm. Heel langzaam voel ik een vinger richting mijn kontgaatje gaan, al heel lang is dat een zachte droom van mij om eens lekker in mijn kontje genomen te worden. Lies wilde daar tot nu toe ook niets van weten. Langzaam komt de vinger door mijn bilnaad dichter bij zijn doel. Even blijft hij stil zitten voor de opening, ik heb mijn sluitspier een beetje ontspannen en hoop dat ik nu echt mag voelen wat het is om iets in je kont te krijgen. Ineens voel ik de vinger zich een weg zoeken naar binnen. Ik wil mijn billen tegen elkaar knijpen maar merk gelijk dat het niet helpt want die vinger gaat gewoon door. Ik ontspan mij weer zo goed mogelijk en gelijk schiet de vinger er helemaal in. Zie je wel dat hij dat wel kan hebben Lies mmmm en of hij het echt lekker vind dat maakt ons niet uit. Maar aan de spanning in zijn lul te zien is dat ook wel zo, fluistert Marijke. Ik voel een hand rond mijn lul sluiten en die trek mij heel langzaam af. Het genot schiet met sprongen omhoog, zeker ook door de vinger die mij langzaam begint te neuken in mijn kontje: ooooooo dames ik ga spuiten oooooo ik hou het niet meer jaaaaaa ik kommmmmmm. Met grote kracht spuit ik mijn zaad in een paar krachtige stralen over de borsten van Lies heen. Oooooo dat is veel en niet helemaal af gesproken Ron jij mocht pas komen als wij dat goed vonden mmmmmm. Ooooooo sorry dames maar het was ook zo heerlijk mmmmmmm.

De vinger wordt uit mijn kontje getrokken en gelijk voor mijn mond gehouden: lik hem schoon jongen zegt Marijke. En ze duwt haar vinger mijn mond in. Ik lik de vinger helemaal schoon en kijk dan naar de borsten van Lies. Ik had niet gezien dat zij haar bh uit had gedaan, het zaad loopt langzaam langs haar borsten naar onder. Het is een heel mooi geil gezicht. Lik mijn borsten schoon Ron, zegt Lies. Even twijfel ik maar dan ga ik op mijn knieën en breng mijn mond naar haar borsten en begin met toewijding haar mooie borsten schoon te likken. Ik proef voor de tweede keer mijn eigen zaad. Het smaakt nog steeds goed een beetje zoutig maar niet echt onaangenaam. Ik hoor Lies steeds dieper kreunen en als ik met mijn hand over haar klitje en kutje streel roept zij: oooojaaaaa ga door Ron oooooo dit is lekker mmmmmm ik kommmmmm. En voor de tweede keer komt zij hevig klaar. Dit had ik ook met haar nog niet meegemaakt, het gebeurde eigenlijk wel dat zij meerdere malen klaarkomt. Alleen nooit zo snel achter elkaar en zeker niet met zo weinig aan haar poesje te zitten. Achter mij hoor ik Marijke opstaan als ik wil kijken word mijn hoofd beet gepakt door Lies: ga door met mijn borsten je bent nog niet klaar, gromt zij mij toe. Als ik even later mijn hoofd op mag lichten kijk ik achter mij en zie dat Marijke haar kleding heeft uit gedaan en naakt in het midden van de kamer staat. Kom wij gaan verder boven op bed zegt zij dan. Wij lopen achter haar aan. Boven gaan wij door naar de zolder: hier heb ik meerderde leuke speeltjes, lacht zij ons toe en in haar ogen zie ik dat wij een heel leuke avond tegemoet gaan. Zij laat zich op het bed zakken: ooooo Ron wil jij mij likken? Ik ben zo geil oooooo lik mij laat mij die lekkere tong van jou voelen oooooojaaaaa. Ik ga op mijn knieën zitten en breng mijn mond tegen haar kutje aan met haar vingers opent zij haar schaamlipjes. Mijn tong schiet snel rond haar klitje en ik laat een vinger haar kutje inglijden: mmmmmm dat is lekker jaaaaaaa. Zij zakt iets achterover en hierdoor komt haar kontgaatje ook een beetje vrij. Ik stop een vinger in haar spleetje en haal hem er uit en druk hem gelijk tegen haar kontgaatje aan. Jaaaaa dat is het Ron ooooooo je maakt mij gek mmmmm. Ze tilt haar benen op en legt die op mijn schouders. Mijn vinger glijdt haar kontje heel makkelijk in en met mijn andere hand vinger ik haar spleetje. Mijn tong streelt haar klitje. Het duurt niet zo heel lang zij kan niet echt meer stil liggen haar ademhaling gaat erg gejaagd: jaaaaa ooooooo Ron wat doe je allemaal ooooo dit is lekker jaaaaaaaaaa ik kommmmmmm. Onder luid gekreun komt zij voor de tweede keer klaar. Ik krijg redelijk wat sappen in mijn mond en merk dat zij ook heel lekker smaakt.

De tijd dat ik met Marijke bezig was heb ik niet gemerkt waar Lies was. Nadat Marijke mij loslaat zie ik dat Lies onder luid gekreun in een stoel zit en zich zelf met een tweetal vibrators aan het verwennen is. Zij heeft haar ogen gesloten en duwt een kleine vibrator krachtig in haar spleetje en met de andere gaat zij over haar klitje heen. Haar benen heeft zij vrij hoog op getrokken waardoor haar kontje ook erg open ligt. Marijke staat zachtjes op en gaat voor de stoel zitten en zet haar lippen tegen het kontgaatje van Lies aan. Even stopt zij maar als Marijke haar tong in het gaatje drukt gromt zij heel diep: mmmmmmm jaaaaa ooooo wat is dit lekker ooooo ga door ik kom bijna mmmmmmm. Ik leg mijn mond op haar borsten en begin zachtjes haar tepels te likken. Even opent zij haar ogen en daar lees ik alleen maar genot in. Marijke likt haar nu van haar kontje tot aan haar klitje. Lies kan niet echt meer stil zitten en valt bijna uit de stoel. Heel even stoppen wij en tillen Lies uit de stoel en leggen haar op de grond. Het schouwspel heeft mijn genot ook weer doen toenemen en mijn lul staat weer redelijk stijf tussen mijn benen. Ik zet mijn lippen weer op de borsten van Lies en lik zachtjes haar tepels en de volledige borst. Ooooooooojaaaaa ik ga komennnnnn ooojaaaaa mmmmmmm. Ze komt luid kermend klaar haar benen drukt zij krachtig naar binnen maar Marijke houdt die gewoon open en blijft haar klitje zachtjes bewerken met haar tong. Ik voel een paar vingers mijn lul beet pakken en er zachtjes aan trekken. Ik kijk even op en kijk recht in de geile ogen van Marijke. Ik wil dat je haar nu neukt Ron, fluistert zij mij toe. Ik laat de borsten van Lies los en schuif tussen haar benen. Mijn lul wordt beet gepakt door de vingers van Marijke en begeleid mij bij Lies naar binnen. Zonder moeite zak ik er helemaal in: ooooojaaaaa Ron neuk mij laat mij jou lul voelen oooo dit is lekker mmmmm. Marijke is er tussen uit gegaan en even ben ik haar kwijt. Ik richt mijn aandacht weer op Lies en kijk haar strak aan: ooooo Ron geef het aan mij jaaaa neuk je vrouwtje oooooo wat is dit lekker mmmmmmm.

Ik begin haar zachtjes te neuken de ogen van Lies beginnen weer te draaien aan het kreunen en steunen van haar merk ik dat zij erg geil is en dat het misschien niet erg lang duurt voor zij weer klaar komt. Heel even is alleen het gesteun van mij en van Lies te horen die hijgt als een trein en laat haar hoofd achterover zakken en neemt met haar handen haar borsten vast en streelt deze stevig tegen elkaar: oooojaaaa ik voel het in heel mijn lijf oooojaaaa zalig mmmmmm. Ik merk dat Marijke achter mij is komen zitten en mij beetpakt aan mijn heupen. Ik word even bang maar merk gelijk dat het niet helpt. Zij pakt mij stevig beet en ik voel gelijk een punt tegen mijn anus aan gedrukt worden. Ik blijf even stil liggen maar ook dat helpt niet gelijk drukt Marijke een voorbindpenis mijn kontje in. Zij heeft hem wel erg glad gemaakt want het doet niet heel erg pijn en hij glijdt zonder veel moeite mijn kontgaatje in. Even blijft zij stil zitten en dan drukt zij hem helemaal mijn kontje in, door deze beweging zakt mijn lul ook tot aan mijn ballen bij Lies in haar kutje. Zij opent haar ogen en kijkt Marijke heel geil aan: ooooo Marijke jij neukt mijn vent oooojaaaa laat hem voelen wat ik ook voel jaaa doe het oooo ik geniet jaaa Ron neuk mij mmmmmm. Ik begin haar weer te neuken en met hetzelfde tempo begint Marijke mij te neuken. Eerst doet het een beetje pijn maar die verdwijnt heel snel en maakt plaats voor nog meer genot. Ik merk dat de dildo die Marijke gbruikt aan beide kanten een lul heeft zitten want zij begint ook steeds zwaarder te hijgen: ooooo dit is zo lekker neuken en gelijk geneukt worden ooooooo Ron je bent heerlijk ooooooo ik ga komen jaaaaaaa ik kommmmmmm. En met spastische bewegingen komt Marijke weer tot een orgasme. Oooooojaaaa Marijke ik kom ook oooooojaaaa zalig ooooooo ik kommmmm. Gromt Lies onder mij en ik voel haar kut spieren krachtig in mijn lul knijpen ik had mezelf een beetje in gehouden al was dat niet echt makkelijk maar door de knijp bewegingen van haar poesje kan ik mij niet meer tegen houden: oooooo ik spuit je zalige kut vol met mijn zaad jaaaaa oooooo hier is het jaaaaaaaa.

De dildo glijdt uit mijn kontje en gelijk zakt mijn lul verslapt uit Lies haar kutje. Ik zak naast haar op de grond en Marijke is aan de andere kant van Lies op de grond neer gevallen. Ik richt mij op en zie de voorbindlul recht omhoog staan en moet even slikken want het was toch best een redelijk groot apparaat, hij is groter dan die van mij. Nou ben ik niet bedeeld met een heel groot apparaat maar tot nu toe is Lies er tevreden mee en dat is genoeg. Marijke komt ook weer omhoog en kijkt mij heel tevreden aan, ook Lies opent haar ogen: zullen wij even pauze houden? Vraagt zij dan, ik kan even niets meer hebben geloof ik wat een genot mmmmmm. Lijkt mij wel een goed plan ik denk dat ik ook even niets meer op kan brengen antwoord ik. Terwijl Marijke de voorbindlul af doet kijkt zij ons aan en zegt met hese stem: ja een poosje rust even iets drinken en dan kunnen wij later op de avond altijd weer verder gaan want dit is een heel lekker spel mmmmm. Wij staan op en lopen dan via de badkamer naar beneden. De avond is nog niet afgelopen en ik weet dat wij een nieuw hoofdstuk hebben ontdekt en een heel lekker nieuw hoofdstuk mmmmm.

Reacties  

#1 Jadis 27-12-2018 12:22
Dit is een geweldig geil verhaal. Ik raak er helemaal opgewonden van. Héérlijk.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen