Zoeken

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ben Paula 68 jaar, mijn dochter kinderloos, is 42 haar man Bert 44.

mijn man is 3  jaar  geleden overleden, en net als ik toen , is mijn dochter ook vroeg in de overgang, en ondanks medicijnen, heeft ze helemaal geen zin in sex met haar man

Bert haar man maakte er terloops eens een opmerking over waar ik op dat moment niet verder op in ging.

Toen hij weer eens bij mij was, en er weer over begon, en ook vertelde , dat hun huwelijk op springen stond, omdat ze al een poos als broer en zus naast elkaar leefden.

Ik schrok echt toen hij dat vertelde, ze hadden beide een drukke baan, mijn dochter werkt in een verpleegtehuis, en hij werkt bij een bank.

Vind zelf dat ik er voor mijn leeftijd goed uit zie, met mijn 163, en maat 40 van kleding, en nog een vrij stevige C 85 cup, en met weg gaan sloeg ik mijn armen zoals gewoonlijk om hem heen voor een knuffel, ik hield hem wat langer tegen mij aangedrukt , en wat hij nog nooit eerdere gedaan had deed hij nu wel, hij trok aan de sluiting van mijn bh, en ik verbeelde mij ,dat ik iets stijfs tegen mij aangedrukt voelde.

Ik beloofde hem om met mijn dochter te praten, daar was hij blij om.

Al een jaar speelde dit vertelde mijn dochter, ze had totaal geen zin, ook niet om te zien hoe zijn pik slingerde als hij door de kamer of slaapkamer liep, laat staan vast houden.

Ja ze wist dat hij zich vaak aftrok in de douche, en dat bij hem te doen had ze ook geen zin in.

Vertelde haar dat ik er net zo meegezeten had, maar toch spreidde ik mijn benen wel voor je pa, of trok hem af.

Na een paar jaar ging het geleidelijk weer over, en de laatste jaren kon ik net zo genieten of nog meer dan eerder.

Denk je ook dat hij vreemd gaat vroeg ik mijn dochter, nee dat  idee had ze niet, en ze vond het niet erg dat hij eens naar de hoeren ging, was beter dan dat hij verliefd werd op een andere vrouw.

Plotseling  vroeg mijn dochter mij, wil jij niet met hem in bed, ik weet hij mag je heel graag,en heeft er wel eens een opmerking over gemaakt, dat je vast een mooi lichaam had.

Dat is dan altijd nog beter dan een vreemde toch.

Dacht hoe stijf hij mij tegen zich aandrukte en wat ik ook voelde, en zei dan ook zal er over nadenken, en dan moet ik hem ook verleiden zeker.

Paar dagen later begon mijn dochter er weer over, heb straks 7 dagen nachtdienst , kunnen we niet regelen dat je die dagen bij ons komt, bv dat er iets aan de flat moet gebeuren voor onderhoud

Was bij hun, toen ze het aan haar man vertelde dat ik een poosje bij hen in kwam wonen, om die reden, hij vond het wel goed, als hij maar baas over tv bleef, want Paula je kijkt naar heel andere zenders dan  ik, nou dan gaat mijn ma in onze slaapkamer kijken, ja maar ik val soms ook in slaap hoor voor tv, zei Paula ,nou dan maak ik je vast niet wakker hoorde ik mijn schoonzoon zeggen.

De eerste avond toen mijn dochter naar haar werk ging, ging ik later naar de slaapkamer, en ging daar tv kijken.

In reclame tijd trok ik mijn nachthemd vast aan, en ging verder kijken.

Het was een korte nachthemd, en ik ging later met de rug naar de deur liggen, en trok mijn nachthemd iets verder omhoog zodat hij mijn slip goed kon zie, en ik lag met een been opgetrokken .

Hoorde hem naar toilet gaan en deed net dat ik sliep,hij was bloot dat zag ik toen hij naat het bed stond om zijn kleren voor de volgende dag klaar te leggen.

Zag hem kijken naar wat hij kon zien, en kroop later voorzichtig in bed, aan een armbeweging merkte ik dat hij zijn pik en ballen wat streelde, ik bleef muisstil liggen.

Na een poos merkte ik , hij sliep blijkbaar een arm op mijn borst legde en zo bleef liggen , ook voelde ik zijn warme lijf tegen mij aan gedrukt

Tegen 3 uur werd ik wakker hij had zich ook weer omgedraaid , en nu stapte ik voorzichtig van bed af en ging naar mijn eigen kamer.

Ik wist hoe laat hij altijd opstond , en ik had mijn tel op alarm gezet met trillen, toen ik de douche niet meer hoorde, trok ik mijn nachthemd uit en liep ook naar de douche, deed net dat ik schrok toen hij zich boven de wastafel aftrok maar keek bewust naar zijn pik, o sorry stamelde ik wist niet dat je,' ja Paula zo gaat dat hier de laatste tijd, moet toch ook wat, of heb je een beter idee voor mij, en kekeek mij nu ook goed.

Deed een stap naar voren, en pakte zijn pik beet , stond achter hem en trok hem zo af, maar zorgde wel dat hij mijn borsten goed tegen zijn rug voelde.

In de spiegel zag ik aan zijn gelaat en ook merkte ik aan zijn ademhaling dat hij zo klaar kwam ,streelde nog onder zijn ballen en toen spoot hij toch een lading , in de wasbak en over mijn hand.

Dit was echt het lekkerst wat mij het laatste jaar over komen is ,dat mag je wel vaker doen hoor,masr als  je dat durft , durf je ook vast wel meer met mij , om het huwelijk van je dochter te reddden, en wat moest ik mij gisteravond al beheersen anders had ik je toen al gepakt.

Poltseling zoende hij mij vol op de mond , en betaste mij waar hij maar kon.

Paula kreunde hij, wil zo graag weer eens een vrouw verwennen zoals het hoort, wil jij die vrouw zijn vanavond .

Bert ik wil alles wel doen om jullie huwelijk te redden , en echt je vrouw krijgt de zin in sex wel weer terug ik heb hetzelfde mee gemaakt. 

Hij vingerde mijn kut, die wat nat geworden was nog even, o kreunde hij , had ik maar meer tijd dat neukte ik je nu nog, maar ik wil geen vluggertje met je, beloof je dat we vanavond samen, ' ik streelde hem over zijn hoofd en kuste hem terug ,en legde zijn hand weer op mijn schaamlippen .

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen