Zoeken

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Avec mijn vrienden,

Het is weer even geleden maar hier is dan ook weer een nadenkertje. Moederdag is nog ver weg maar het geeft jullie mannen tijd genoeg om over het onderstaande cadeau na te denken. (Zouden jullie je vrouw dit gunnen?) Voor de vrouwen geeft het de tijd om het heel subtiel op het verlanglijstje te laten verschijnen. (Zouden jullie zo massage cadeau willen?)Op of aanmerkingen op de bekende manier. Lees en geniet.

Mr Magic                                                                                   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het moederdagcadeau.

Richard wilde zijn mooie vrouw Wilma iets speciaals geven. Het was bijna moederdag. Ze deden normaal niet veel aan die dag maar dit jaar wilde hij het niet zomaar voorbij laten gaan. Ze had het naar zijn gevoel meer dan verdiend. Hij was weken aan het denken geweest wat hij zijn vrouw moest geven, die in feite alles had wat haar hartje begeerde. Ze was ondanks haar 39 jaar nog mooi! Ze was net 160, middellang blond haar, grote tieten en een heerlijk kontje. Maar dat was niet het enige, ze was altijd geil en een uitstekende echtgenoot voor hem en moeder voor hun drie kinderen.

Ze nam een hoop van haar soms nukkige man en drukke kinderen. Richard was vaak druk met zijn werk. Op dit moment was het de tijd dat het één van de periodieke momenten was dat er iets werd afgesloten waardoor hij vaak weg was. Toch klaagde of zeurde ze nooit. Het was in vele opzichten een ideaal huwelijk waar de passie nog lang niet vervlogen was. Ze waren elkaar nog nooit ontrouw geweest en ze hielden elkaar meer dan tevreden in het echtelijke bed.

Op één bepaald moment toen hij met zijn vriend Ruud op het hockey veld stond besprak hij het feit dat hij niets speciaals wist te verzinnen. Ruud was een succesvol zakenman. Hij had verschillende sauna’s en beatyfarms.

“Ik weet het perfecte cadeau!” sprak hij met een glimlach. “Je moet haar een cadeaubon geven voor een ontspannende massage bij één van mijn beautysalons. Vrouwen zijn gek op dat soort dingen. Ze vinden het heerlijk om verwent te worden.”

Er trok een duivelachtige grijns over het gezicht van Ruud heen, ”sommige vrouwen worden zo geil dat ze er gek van worden. De volledige lichaamsmassage maakt ze zo heet dat ze gewoon op de massagetafel klaarkomen. Ze rennen zo van de tafel af naar huis om hun man te bespringen,” lachte hij.

“Hoe weet jij dat?” spotte Richard.

“Beveiligingscamera’s! Ze zijn, net als de geluidscensoren, in iedere massage kamer geïnstalleerd. Ik heb een groot plasma scherm in een achteraf kamertje. Soms ga ik daar zitten om zeker te weten, euhh…, dat er geen problemen met de masseurs komen.

“Is dat niet enorm illegaal?” vroeg Richard nieuwsgierig.

Ruud begon te lachen, “ik bescherm alleen maar mijn eigendommen, vriend. Ik neem alles op om zeker te weten dat als er al iets te gebeurt er geen klachten komen… Ik zorg dat ik weet wat er in die kamers gebeurt zodat mijn advocaat iets heeft. Maar, tot nu toe… hebben we zeker geen klachten gehad,” gniffelde hij.

Richard vond de massage voor Wilma een uitstekend idee. Ze had het er al eens eerder over gehad dat ze een dagje naar een beautysalon wilde. Maar hij wist niet goed wat hij van het idee moest vinden dat ze heet en geil zou worden. Ergens twijfelde Richard of het zou, of kon, gebeuren. Wilma was niet preuts. Ze kon in de slaapkamer behoorlijk wild zijn en ver gaan maar verder dan dat ook niet. Wilma kleedde zich altijd modieus maar nooit opzichtig of sletterig. Ze kwam uit een vrij conservatief milieu en ondanks dat ze een ondeugende kant had liet ze die aan niemand anders, dan aan haar man zien.

Toch kon Richard het niet laten om aan de woorden van zijn vriend te denken. De meer hij er aan dacht… des te geobsedeerde werd hij door het idee. De fantasieën van Richard waren niet veel anders dan dat van veel mannen. Dit was echter de eerste keer dat hij er aan dacht dat zijn vrouw geil kon worden zonder dat hij aan de knoppen draaide. Een deel van hem voelde zich schuldig dat hij er zelfs maar aan durfde te denken. Een ander deel van hem wist zeker dat Wilma nooit zoiets zou laten gebeuren.

Richard kon er echter niets aan doen dat zijn opwinding toenam door het idee dat zijn Wil verleid en gestreeld zou worden door een anonieme dekhengst. Hij liep de rest van de dag met een half harde lul in zijn broek rond.  Die nacht verkrachtte hij bijna zijn vrouw toen ze in bed stapte. Hij kon de beelden van zijn vrouw schokkend op een massage tafel niet uit zijn hoofd krijgen. Wilma leek verrast door zijn agressieve manier van neuken, maar genoot er met volle teugen van. Het werd bijna een uithoudingsproef toen hij probeerde hoe vaak hij haar kon laten klaarkomen eer het hem zelf te veel werd. Nadat ze vierd keer was klaargekomen was Richard gerustgesteld dat zijn handen niet onder deden voor die van een masseur.

Richard had een brede glimlach rond zijn lippen terwijl hij haar dicht tegen zich aantrok. Uiteindelijk uitgeput vielen ze in slaap. Jaloezie was niet langer een deel van zijn fantasie!

“Wat had jij vannacht?” vroeg een glimlachende Wilma hem de volgende morgen aan de ontbijttafel.

“Geen idee… ik probeer in de stemming te komen,” sprak hij eerlijk. “Het is bijna moederdag,” sprak hij terwijl hij zag hoe ze haar wenkbrauwen ophaalde.

Wilma had geen idee waarom hij zo opgewonden was voor een dag waar ze normaal gesproken weinig aan deden. Ze besloot niets te zeggen maar te genieten van het feit dat ze iets van hem zou krijgen.

Nou… als dit een voorafje was…? Ik kan bijna niet op moederdag wachten!” lachte ze.

Eer Richard het huis verliet trok hij haar tegen zich aan en zoende haar heet.

“Ik ga! Ik heb allerlei plannen die ik moet uitwerken,” sprak hij terwijl hij knipoogde.

Op kantoor aangekomen probeerde Richard Ruud te traceren. Uiteindelijk lukte het hem om zijn vriend tijdens de lunch op zijn mobiel te bereiken.

“Hé, herinner je ons gesprek nog over die cadeaubon voor een massage?” vroeg Richard.

“Ja… ze zal je eeuwig dankbaar zijn, man,” antwoordde Ruud.

“Dat zal best wel maar ik heb wat vragen,” ging Richard verder.

“Shoot,” reageerde Ruud kort.

“Om te beginnen wat voor soort jongens heb jij in dienst?” Ik bedoel weten ze waarmee ze bezig zijn? En… hoe ver gaan ze?” vroeg Richard.

Het bekende boosaardige lachje klonk door de telefoon toen Ruud de vragen van zijn vriend begon te beantwoorden.

“Oh ja… ze weten wat ze doen. Het zijn allemaal gediplomeerde masseurs. Sommige zijn beter met de klanten dan anderen als het om vrouwen gaat… als je begrijp wat ik bedoel.  Er werken er een paar bij me die zo uit een modeblad zijn gekropen en die een vrouw compleet gek kunnen krijgen. En hoever gaan ze? Dat is eigenlijk puur aan de klant en de masseur. Als er volgens de masseur een klik is en hij heeft zin, dan probeert hij wel eens wat. Als de vrouw niet reageert dan gaat hij gewoon verder en is het niet meer dan een professionele ontspannende massage. Reageert ze echter… kijk dan maar uit…. dan zijn de remmen bij de masseur weg!”

Richard sloot zijn ogen toen een visioen van zijn vrouw op de massage tafel zich aan hem opdrong. Zijn lul begon zich te roeren, zoekend naar meer ruimte in zijn broek.

“Oké… klinkt goed,”hoorde hij zichzelf zeggen. “Maar wat als ik wil kijken? Je weet wel om mezelf te verzekeren dat alles goed gaat?”

Ruud barste in luid gelach uit,” man, je wilt jezelf puur opgeilen als ze gemasseerd word. Kijken en geilen bedoel je gewoon? Richard, ik heb het al miljoenen malen gezien… mannen vinden het geil om te zien of het een ander lukt de juiste knoppen bij hun vrouw te vinden. Maar maak je niet druk… het is geen probleem. Zoals ik al zei de hele kamer is via het scherm te bezien en te beluisteren. Je zult een ere plaats hebben en zij zal niet weten dat jij er bent!”

Een paar dagen later opende Wilma haar moederdag cadeaus die ze van Richard en de kinderen kreeg. Een grote bos bloemen, een schitterende ring en wat kleine dingetjes uit een lingerie catalogus. De kinderen hadden haar op aanraden van Richard tot slot nog een etentje aangeboden. Ze was duidelijk ingenomen met haar cadeaus. De massage zou het toetje bij het etentje zijn. De stemming en het eten was perfect die avond. Terwijl ze tegen over elkaar zaten en nipte van hun wijn keek Richard zijn vrouw diep in haar groene ogen. Hij pakte een enveloppe uit zijn binnenzak en overhandigde die aan haar met een elegant gebaar.

De ogen van Wilma kregen een kleine glinstering toen ze nieuwsgierig de enveloppe aanpakte. Ze glimlachte gelukzalig toen ze de gebloemde kaart las die Richard haar had geschreven.

Naar zijn gevoel was ze mooier dan ooit toen ze hem een kus handje toewierp en zacht de woorden, “hou van je,” sprak.

Ineens zag ze dat er nog iets in de enveloppe zat. Nieuwsgierig las ze de cadeaubon die haar een volle dag toegang gaf in een beautyfarm. Ineens klonk er een klein verrukt kreetje in het chique restaurant toen ze hem over de tafel heen trok en haar man met kussen bedekte.

“Hoe wist je dit?” hijgde ze in zijn oor. “Ik wil dit al zo lang een keer doen! Ik kan niet wachten. Wanneer mag ik gaan?” sprak ze opgetogen.

Richard lachte om haar kinderlijke enthousiasme,” je kunt gaan wanneer je maar wilt. Ruud zei dat hij er voor zou zorgen dat je de VIP behandeling zou krijgen. Waarom probeer je niet of je begin volgende week kan?” sprak hij.

Die nacht was hij het die bijna werd verkracht. Richard wist dat de geschenken uitstekend bij haar in de smaak waren gevallen. Ze ging aanstaande woensdag naar de beautyfarm. Wilma had gezorgd dat de kinderen konden eten. Richard…? Richard maakte voor die dag ruimte in zijn agenda zodat hij in het achteraf kamertje van de beautyfarm kon gaan zitten. Ruud vertelde hem dat hij er voor zijn vrouw moest zijn om een toevallige ontmoeting te vermijden. Die dag vertrok Richard vroeg. Hij kuste zijn vrouw en drukte haar op haar hart dat ze zich echt moest vermaken en zich ontspannen. Terwijl hij de deur achter zich sloot hoopte hij dat ze niet de groeiende bobbel in zijn broek had gezien.

Toen Richard bij de beautyfarm aankwam kreeg hij een rondleiding van Ruud. Richard vond het complex behoorlijk imposant. De farm bood allerlei fitness programma’s en programma’s die het uiterlijk zouden verbeteren. Er waren zwembaden, sauna’s, modder baden, zonnebanken, speciale kruiden baden en verder bijna alles wat je je maar kon bedenken om je lichaam te laten verwennen.

Uiteindelijk kwamen de twee vrienden bij de massage ruimten. Er waren vier of vijf kamers die allemaal met dezelfde warme gedempte lichten verlicht werden. Er stond een grote, met lakens bedekte, tafel in het midden van de kamer. Iedere tafel had een gat bij het hoofdeinde waar de klant hun gezicht kon indrukken tijdens de massage. Een vlakbij staande tafel was gevuld met massage olie en andere geurige flesjes. De kamers waren schoon en gezellig. Even kwam het in Richard gedachte op dat een massage hem ook niet onplezierig leek.

Een aantal werknemer kwamen de ruimte in waar Richard en Ruud stonden. Het oog van Richard viel op een jonge grote man halverwege zijn twintigerjaren. Hij was net als de andere volledig in het wit gekleed. Ruud had niet gelogen de man zag eruit alsof hij uit een modeblad was weggelopen. Dik halflang perfect zittend haar, gebronsd, gespierde kaken, indringende donkere ogen en een duizelingwekkende glimlach die zijn parelwitte tanden toonde. Het was duidelijk dat de man veel aan krachtsport deed. Iedere beweging die hij maakte deed zijn T-shirt strak rond zijn gespierde lichaam bewegen.

Glimlachend zag Ruud hoe zijn vriend naar de man keek.

“Ah… hier is jouw man. “Kom eens hier,” sprak Ruud tegen Richard. “Ik wil dat je de man ontmoet die Wilma gaat masseren.”

Toen Richard op hem toeliep leek de man steeds groter te worden. Ruud sloeg hem op zijn brede schouders en glimlachte vriendelijk.

“Rogier ik wil je voorstellen aan de man van één van onze VIP gasten van vandaag. Je bent haar masseur van vandaag. Ik vertelde Richard dat jij de beste bent. Iemand die zijn vrouw de ultieme behandeling zal geven,” sprak Ruud knipogend en op kalme toon.

Rogier pakte de hand van Richard en glimlachte vriendelijk.

“Richard ik kijk er naar uit om je vrouw te masseren. Ik hoorde dat het een bijzondere vrouw is!” sprak hij met een diepe warme stem.

Ineens was Richard niet zo zeker meer van zijn zaak. Een gevoel van jaloezie begon weer de kop op te steken. Rogier zag het gezicht van Richard vertrekken.

“Hé, Richard… maak je geen zorgen,” sprak hij. “Je zult er waarschijnlijk net zo van genieten als je vrouw. Ontspan je… Ik zal goed voor haar zorgen. Ik zal niets doen dat zij niet wilt.

Richard glimlachte flauw naar hem, “dat is goed Rogier. Ik wil dat ze de perfecte ervaring opdoet. Wat er tijdens de massage gebeurt, is puur aan haar.”

Rogier lachte en sloeg Richard op zijn rug, “daarvoor zijn wij ten slotte hier. Ons doel is om onze klanten te dienen en te bevredigen,” knipoogde hij.

“We kunnen beter gaan,” onderbrak Ruud het gesprek. “Ze kan hier ieder moment zijn.”

Ruud nam zijn vriend mee naar een deur waar ‘privé - personeel’ op stond. Nadat Ruud de deur van het slot draaide liet hij Richard binnen. De kamer voldeed niet bepaald aan de verwachtingen van Richard. Er stond een groot bureau tegen de muur waar het grote plasmascherm op stond. Aan de muur hingen verschillende dure luisprekers. Een langwerpig bedieningspaneel lag op de salontafel die vlak voor een paar ruime comfortabele fauteuils stond. De kamer had geen ramen maar er brandde een zwak licht dat door een dimmer bediend werd. De enige andere dingen die in de kamer stonden waren de videorecorders die bij elkaar in een rek stonden. De kamer leek op iets uit een James Bond film.

Ruud ging in één van de fauteuils zitten en wees naar de andere. Richard ging zitten terwijl Ruud aan wat knoppen draaide. Langzaam gloeide het Plasmascherm op en kwam tot leven. Richard had een schitterend beeld van de massage kamers. De helderheid van het beeld en was uitmuntend. De camera’s hingen perfect aan de muur waardoor de hele kamer te bekijken was.

Richard zag hoe één van de medewerksters de massage kamer in liep en wat kaarsen aanstak.

“Laten we eens kijken hoe het geluid is,” verbrak Ruud de stilte.

Hij draaide aan wat de volume knop was en door de speakers aan de muur kon Richard duidelijk de rommelende medewerkster horen. Ze zette een CD speler aan. Zachte sfeervolle New Age muziek vulde de kamer. Ruud draaide zich naar Richard toe.

“We moeten misschien nog even wachten,” sprak hij. “Wilma is waarschijnlijk nog in één van de andere faciliteiten. Wacht hier maar. Ik ga even kijken hoe ver ze is. Ik laat je weten wanneer het zover is.”

Terwijl Richard wachtte kwamen er verschillende gasten de kamers binnen voor een massage. Richard had een perfect zicht op te dikke middelbare huisvrouwen die naar zijn gevoel hun beste tijd hadden gehad. De vrouwen werden voornamelijk door vrouwelijke maseurs behandeld. Ondanks dat Richard voldoende tiet en knot zag kon het hem niet opwinden. De gesprekken, die hij uitstekend kon horen, waren voornamelijk niets zeggend. De behandelingen duurde gemiddeld ene uur en de vrouwen waren erg ontspannen en opgefrist toen ze klaar waren. Richard dacht Ruud had overdreven toen de deur zich opende en hij weer binnen stapte.

“Ze is net klaar met haar modderbad. Ze neemt een douche en komt dan hierheen. Het zal niet langer dan een paar minuten duren,” sprak hij.

Richard voelde zijn hart in zijn keel kloppen. Hij voelde tegen zijn verwachting in zijn lul bijna onmiddellijk reageren toen Rogier de kamer in liep en zijn spullen klaarlag. Hij leek kompleet ontspannen en zelfverzekerd. Het viel Richard weer op hoe gespierd en mannelijk deze masseur was. Ineens draaide hij zich om, Richard schrok zich wild toen hij terwijl hij zijn duim omhoog stak “showtime!” riep.

Rogier verliet de kamer. Een fractie van een tel later liep Wilma de kamer binnen en sloot de deur. Richard hapte naar adem. Ze was de droom van iedere man. Ze droeg een grote badmantel, haar haar werd door een clip omhoog gehouden en haar huid leek te gloeien. Richard en Ruud keken toe hoe ze haar langzaam naar de tafel liep. Langzaam liet ze de badjas van haar schouders glijden. Haar tieten waren prachtig groot maar precies in proporties met de rest van haar magnifieke lichaam. Terwijl de badjas op de grond viel sloeg ze het bovenste laken op de tafel open. Elegant ging ze op het bed zitten. Ze zwaaide haar benen op de tafel en rolde zich op haar vlakke buik. Ze stak haar hand naar achteren en trok het laken over zich heen. Ze trok het laken tot bijna aan haar nek omhoog. Het dunne laken vormde zich echter perfect om de rondingen van haar lichaam waardoor er weinig te raden overbleef. Ze had zich echter zedig bedekt in afwachting van de masseur.

“Verdomme…,” hoorde Richard zijn vriend naast zich mompelen.

Richard kon het alleen maar met hem eens zijn. Zijn vrouw bewoog zich wat op de tafel tot ze comfortabel lag. Haar gezicht had ze in het gat van de tafel verborgen en haar handen lagen gekromd boven haar hoofd. Richard hoorde een voor hem zo bekend zuchtje ten teken dat ze tevreden en ontspannen was. Ineens klonk er een zacht bescheiden geklop op de deur. Wilma tilde haar hoofd licht op.

“Ja…!” riep ze.

Rogier stapte de kamer binnen, sloot geruisloos de deur en draaide hem op slot. Hij liep naar de CD speler en draaide het geluidsniveau van de ontspannende muziek iets naar beneden. Hij liep naar de tafel en lag zacht één van zijn enorme handen op de, door het laken bedekte, rug van Wilma. Ze leek in verhouding met de grote Rogier een klein meisje.

“Hallo,” begon Rogier, “ik ben Rogier en ik zal je vandaag masseren. Hoe behandelen we je tot nu toe, Wilma?”

“Hemels…,” sprak ze. “Ik zou hier zo maar aan kunnen wennen.”

Rogier gniffelde terwijl hij dichter naar de tafel toe bewoog,” en het beste moet nog komen, Wilma.”

Over de volle lengte van de kamer was er een spiegel wand. Terwijl Rogier zijn rug naar Wilma draaide zag Richard hoe ze haar hoofd licht optilde en duidelijk zichtbaar hem in de spiegeling observeerde. Ze sperde haar ogen duidelijk zichtbaar verder open en Richard zag een lichte glimlach over haar gezicht trekken toen ze haar hoofd weer neer lag. Richard wist zeker dat Rogier wist dat hij door de vrouw werd bekeken. Toen hij zich omdraaide lag er een brede grijns rond zijn mond. Hij wreef wat warme olie op zijn handen. Het was voor het eerst dat Richard zag dat de man een behoorlijke bobbel in zijn broek had.

“Is er iets waar ik speciaal aandacht moet besteden. Delen van je lichaam die je irriteren?” sprak hij.

Wilma zuchtte weer, “nee… ik heb eigenlijk nog nooit een massage gehad met de bedoeling te ontspannen. Jij bent de expert ik laat het helemaal aan jou over,” sprak ze.

“Oké, gewoon ontspannen en laat het maar aan de expert over,” lachte Rogier terwijl hij het laken naar beneden toe opvouwde en haar rug zichtbaar werd. Hij liep naar de kopsekant van de tafel en begon met twee handen lange bewegingen over de volle lengte van haar rug te maken. Regelmatig varieerde hij de lengte en de druk van de plezierige beweging. Af en toe gebruikte hij op specifieke plaatsen op haar rug zijn vingers. Dit hele tafereel duurde in de ogen van Richard een eeuwigheid.

Rogier bewerkte haar hele bovenlichaam inclusief haar nek, schouders en armen.  Er werd niet veel gesproken en Richard was bang dat Wilma in slaap was gevallen. Het enige dat Richard op het puntje van zijn stoel hield was de paar maal dat de vingers van Rogier langs de zijkant van het lichaam van zijn vrouw gleden. Ze gleden vrij onschuldig langs de zijkant van haar tieten die platgedrukt onder haar lagen. Wilma maakte echter geen beweging of protest om hem te stoppen.

Na een tijdje trok Rogier het laken weer tot aan haar nek omhoog en ging aan de zijkant van de tafel staan. Hij pakte het laken bij haar voeten beet en vouwde het open tot net onder de aanzet van haar ronde kontje. Het verbaasde Richard niets dat Wilma haar benen stijf gesloten hield. Terwijl ze zich wat bewoog om een betere positie op de tafel te krijgen vroeg Richard zich af wat er door haar heen ging. Nog een heel klein stukje en de man zou haar kutje kunnen zien.

Rogier goot nog wat olie op zijn handen en begon aan haar voeten te werken. De voeten van Wilma waren één van haar gevoelige plekken van haar lichaam. Ze vond het heerlijk als haar voeten gemasseerd werden. Het kwam regelmatig voor dat Richard daar was begonnen en zich zo verder werkte naar een meer verhit spel. Terwijl Rogier met haar kleine voeten bezig was maakte Wilma voor het eerst weer een geluid. Het was een mix van een goedkeurden gegrom en een zacht gekreun. Ze tilde haar hoofd weer op.

“Oh, je bent echt goed,” fluisterde ze zacht.

Rogier glimlachte en Richard zag dat hij langzaam, terwijl hij met haar voeten bezig was, haar benen uit elkaar werkte.  Toen hij zijn aandacht langzaam naar haar kuiten verplaatste lagen haar benen op de rand van de tafel. Rogier stond echter nog steeds aan de uiterste zijkant van de tafel en kon nog niets zien.

Uiteindelijk werkte hij zich langzaam verder omhoog over haar been heen. Hij kneedde iedere centimeter, de zachte achterkant van haar knieën en verder omhoog tot hij uiteindelijk bij haar dijen was aangekomen. Terwijl hij de olie in haar zachte huid masseerde gingen zijn grote handen bijna rond haar benen. Terwijl hij verder omhoog werkte tikte zijn handen tegen het laken aan. Stukje voor stukje werkte hij op die manier het laken verder omhoog.

Rogier zag al snel, net als de mannen in de kamer, de aanzet van haar volle ronde kontje. Hij verstevigde zijn bewegingen waardoor haar heupen op en neer gingen onder zijn greep. Terwijl hij tegelijkertijd de bovenkant van zowel haar linker als rechter dij bewerkte kwamen zijn handen tussen haar benen samen. Richard wist zeker dat hij slechts centimeters van haar kutje verwijderd was. Hij stopte echter op dat moment en liep naar het voeteneind van de tafel. Beginnend bij haar voeten begon hij lange bewegingen te maken tot net onder haar kontje. Iedere beweging liet het laken verder omhoog kruipen en Richard wist dat vanwaar Rogier stond hij een uitstekend uitzicht op haar kutje moest hebben. Het was duidelijk dat hij de positie zorgvuldig had uitgekozen.

Er was geen twijfel mogelijk dat Wilma genoot. Ze was duidelijk wakker en met regelmaat zuchtte ze en haar ademhaling was oppervlakkig geworden. Richard had het idee dat ze langzaam haar heupen begon te bewegen, al kon de wens wel eens de vader der gedachten zijn.

Rogier bewoog weer naar de zijkant van de tafel en zonder een woord vouwde hij het laken dubbel op haar rug zodat de helft van haar lichaam compleet onthullend was. Met wat nieuwe olie begon hij haar onbedekte deel van haar kontje te bewerken. Zijn handen maakte draaiende bewegingen over het ontblote zachte vlees van haar kont. Er was amper ruimte voor alle twee zijn grote handen. Zijn gladde geoliede vingers gleden onderzoekend door haar bilnaad heen.

Ineens hoorde Richard Wilma naar adem happen toen zijn vingers ergens contact mee maakte.

“Euhhh… weet je zeker dat dit bij de massage hoort?” fluisterde ze.

“Ik bewerk nu de dieper liggende gedeeltes,”antwoordde hij zacht. “Voelt het niet prettig aan?”

“Nee, dat niet.  Ik voel me hooguit wat opgelaten,” hijgde ze licht. “Niemand buiten mijn man heeft me daar ooit aangeraakt.”

“Maak je geen zorgen… gniffelde Rogier. “Ik ben een professionel. Het is een deel van mijn werk.”

“Ja, dat begrijp ik…,” murmelde Wilma terwijl ze haar hoofd weer neer lag.

Ze leek zich weer te ontspannen. Rogier liep naar de nader kant van de tafel en vouwde aan die kant het laken dubbel waardoor de andere kant van haar bil zichtbaar werd.  Omdat Rogier geen protesten meer hoorde begon hij met zijn professionele vingers haar andere bil te bewerken. Zijn vingers gleden door haar bilnaad heen steeds verder naar beneden. Richard twijfelde geen moment meer. Haar heupen begonnen met een licht draaiende beweging op en neer te bewegen. Één hand streelde haar rug terwijl de andere hand draaiend over haar kontje bewoog om bij iedere beweging steeds verder naar beneden af te glijden.

Haar ademhaling werd met de seconde zwaarder. Toen de bewegingen van Rogier veranderde begon ze te kreunen en naar adem te happen. Zijn hand had op en neer bewogen maar bewoog nu licht in en uit. Het laken bedekte nog steeds zijn hand voor het zicht van de mannen in de kamer maar het was naar het idee van Richard bijna zeker dat hij haar nu vingerde. Ze bewoog nu duidelijk naar voor en achteren op de tafel. Ze maakte knijpende bewegingen in de rand van de tafel. Toen hij het in en uit schuivende tempo verhoogde tilde ze een paar maal haar hoofd op en haalde met korte stoten gejaagd adem.

Richard had het gevoel dat hij spontaan zou klaarkomen in zijn broek. Hij keek naar Ruud en zag dat zijn vriend net als hij volledig in trance was.  Daar lag een mooie kleine vrouw, zijn vrouw, kreunend en hijgend op tafel duidelijk genietend van een breed geschouderde man. Richard wist zeker dat ze op het punt stond klaar te komen maar eer het zover was werden de bewegingen van Rogier langzamer waardoor het naderende orgasme in haar lichaam langzaam wegtrok. Toen hij zijn hand wegtrok zagen de mannen, dat de vingersbedekt waren door het geil van de nu hongerige vrouw.

“Waar… waarom stop je,” klonk het bijna snikkend.

“We hebben nog tijd genoeg,” sprak hij grinikend. “Trouwens ik moet ook de voorkant van je lichaam nog masseren…”

De mannen in de kamer probeerde zich onder controle te krijgen terwijl Rogier het laken schikte. Hij pakte het laken als een gordijn beet en vroeg haar zich om te keren. Terwijl ze zich omkeerde kon Richard en Ruud aan de kleur van haar gezicht zien dat ze opgewonden was. Wilma was duidelijk opgewonden. Haar tepels waren opgezwollen en hard. Toen ze ging leggen bewogen haar tieten heet heen en weer. Rogier bedekte haar tot aan haar tieten met het laken. Hij tilde haar armen op en legde ze zo neer dat ze naast haar hoofd lagen.

“Ik weet niet hoeveel ik van dit nog kan hebben,” sprak Wilma toen Rogier wat verse olie op zijn handen ging spuiten.

Weer bekeek ze hem toen hij met zijn rug naar haar toe stond. Toen hij zich omdraaide ging haar blik als vanzelf naar de grote bobbel in zijn broek. Blozend wende ze snel haar blik af en keek naar het plafond. Rogier ging aan het hoofdeinde van de tafel staan en begon haar nek en schouders te masseren. Met haar armen boven haar hoofd had hij compleet toegang tot haar volledige bovenlichaam. Hij werkte met zijn vingers rond haar oren en langs haar zachte keel. Vervolgens bewerkte hij om de beurt één van haar armen. Weer verbaasde Richard zich hoe klein ze leek in het bijzijn van de grote man.

Ze had zich ondertussen weer redelijk onder controle gekregen. Haar ademhaling was bijna normaal te noemen, maar Rogier stond op het punt haar motor weer aan te zwengelen. Zonder enige waarschuwing vouwde hij het laken samen op haar middel. Hij onthulde haar schitterende tieten in al zijn glorie. Hun bijna perfect ronde vorm waren door haar positie op de tafel licht uitgevlakt maar haar tepels stonden groot en hard overeind.

Hij begon met platte handen bij haar sleutelbeen. Hij maakte kleine draaiende bewegingen met zijn handen die langzaam draaiend naar haar tieten toe bewogen. Het duurde niet lang eer zijn handen contact met haar tieten maakte. Hij danste over het zachte vlees heen zonder ook maar één maal contact met haar tepels te maken.

Terwijl hij alle tijd nam had hem haar volledige tieten in geolied zonder haar direct aan te raken iets waar ze hoogstwaarschijnlijk naar snakte. Haar ademhaling werd weer zwaarder en ze maakte zachte kreunende geluidjes. Wilma vond het heerlijk als er met haar tieten werd gespeeld. Richard zag hoe ze haar rug kromde in een poging haar tieten tegen zijn handen aan te drukken.

Uiteindelijk gaf hij het aan haar. Hij bewoog zich naar de zijkant van de tafel en lag zijn handen plat op haar vlakke buik om ze vervolgens op en neer over haar tieten heen te bewegen. Zijn handen gingen in zowel de op als de neergaande beweging recht over haar tepels heen. Ineens schoven zijn vingers naar haar tepels toe. Hij pakte de pijnlijk harde knoppen tussen zijn duim en wijsvinger beet en begon ze zacht knijpend heen en weer te rollen. Het leek een elektrische schok dat door het lichaam van de vrouw schoot. Haar handen schoten naar benden en bedekte de enorme handen van de man.

“Eeeuuuuggggghhhhhhh!!!!!!,” kermde ze met gesloten ogen. Haar gezicht straalde puur genot uit, “jaahaaaa…. Zoooooo!!!!” siste ze terwijl ze zijn handen over haar tieten heen stuurde.

Ze trok haar knieën op en plaatse haar voeten plat op de tafel. Haar heupen begonnen weer op en neer op de tafel te bewegen. Richard had haar nog nooit zo opgewonden gezien. Één van haar handen verdween tussen haar benen onder het laken. Haar andere hand pakte bijna instinctief het T-shirt van Rogier beet. Terwijl hij haar tepels bleef bewerken gleed haar hand onbewust naar de band van zijn broek toe. Eer ze haar hand naar binnen kon schuiven stapte Rogier opzij uit haar greep.

“Euh, euh… het is niet toegestaan om het personeel aan te raken. Nog niet!!!” grijnsde hij.

Richard had niet de indruk dat ze hem had gehoord. Ze ging volledig op in het genot dat hij haar schonk. Door de bewegingen van haar lichaam en hand was het laken verschoven. Rogier bewoog zijn handen weer naar beneden, glijdend over haar buik tot hij het laken bereikte. Met een eenvoudige beweging veegde hij het laken weg dat met een zacht geruis op de grond viel. Daar lag de conservatieve kleine vrouw naakt schokkend onder de strelingen van een vreemde man. Richard kon niet meer hebben. Ruud leek de gedachten van zijn vriend te raden.

“Maak je niet druk Richard. We zijn met zijn tweeën. Doe wat je wilt doen. De tissues staan op de tafel,” sprak hij.

Dankbaar ritste Richard zijn rits open en haalde zijn spijkerharde lul uit zijn broek. Hij had het gevoel dat hij harder was dan ooit. Richard wilde nog niet klaarkomen. Heel langzaam bewoog hij zijn hand over de volle lengte van zijn lul terwijl hij ademloos naar het scherm staarde. Vanuit zijn ooghoeken zag hij dat Ruud zijn eigen lul uit zijn broek viste. Door een luis gekreun uit de luisprekers richtte Richard zijn aandacht weer volledig op het scherm.

Rogier was aan het voeteneind van de tafel tussen de opgetrokken wijd gespreide benen van Wilma gaan staan. Hij maakte nog steeds verder zakkende ronddraaiende bewegingen over haar buik. Zijn handen begonnen de aanzet van haar venusheuvel te strelen. Ze drukte haar heupen omhoog om haar hongerige kutje tegen zijn steeds verder zakkende hand aan te drukken.

De hand van Rogier gleed naar benden door tot hij de zachte binnenzijde van haar dijen raakte. Met omhoog gerichte duimen begon hij de buitenzijde van haar grote schaamlippen te strelen. Hij zorgde ervoor dat hij geen direct contact met haar kutje maakte. Met iedere beweging trok hij haar gladde schaamlippen uit elkaar de mannen zo een blik op haar drijfnatte kutje gunnend.  Wilma had ondertussen het gevoel dat ze gek werd. Toen Rogier uiteindelijk de zijkant van zijn hand over de volle lengte van haar druipende spleetje naar beneden bewoog begon ze als een gewond dier te jammeren.

“Eeuuugggghhhhhh… oh, Godddddd…!!! Ohhh…ohhh… alsjeblieft…!!!” klonk het smekend.

Ze ramde haar heupen op en neer toen er een vinger gevolgd door een tweede in haar hunkerende kutje gleed. Als en gek begon hij zijn vingers steeds sneller in en uit haar soppende kutje te pompen. Toen zijn duim omhoog bewoog en ineens over het opgezwollen klitje van de vrouw gleed begon de vrouw van Richard ogenblikkelijk te schokken. Ze schudde in extase haar hoofd heen en weer. Haar haar vloog rond haar gezicht toen de klem losschoot en door de kamer schoot.

“Jaaaahhaaaaaaa… ohh, jaaaaaa…. daarrrrrr... Zo jaaaaaa…!!!” jammerde ze.

Haar hand schoot omhoog naar haar tieten toe. Wild begon ze aan haar tepels te draaien en te trekken. Haar mond hing happend naar adem open.

Uiteindelijk gaf hij haar waar ze zo naar smachtte. Ineens plaatste hij zijn twee handen op haar dijen en spreidde terwijl hij naar voren boog ze zo ver als hij kon open. Zijn lange tong schoot over haar opgezwollen klitje heen. Hij sloot zijn zuigende mond rond haar klitje, zijn tong schoot heen en weer.

Meer had de schokkende vrouw niet nodig. Haar ogen draaide weg en het leek alsof ze stopte met ademhalen. Golf na golf van intens genot rolde door haar ongecontroleerd schokkende lichaam heen. Haar handen klauwde ongecontroleerd in het laken waar ze op lag.

“Oohhhh… oooohhhhhh… aaaaahhhhhhhh… ik kommmmmmmmmmm…,” schreeuwde ze terwijl haar heupen omhoog schokte.

Ineen hield ze stil toen het vuurwerk in haar hoofd explodeerde.

“Oh… shit!” hoorde Richard Ruud naast zich kermen.

Een enorme straal heet sperma spoot uit zijn lul over zijn hand en arm heen. Richard stond ook op het punt klaar te komen maar in alle macht wist hij het op het laatste moment te voorkomen.

“Shit… dat was het geilste dat ik ooit gezien heb,” gromde Ruud die terug in zijn stoel viel.

Richard keek weer naar het scherm om te zien hoe Rogier overeind kwam en zijn T-shirt over zijn hoofd trok. Zijn gezicht was bedekt met de sappen van de vrouw van Richard. Iedere spier bewoog toen hij zijn vingers in zijn broeksband haakte en hem langzaam over zijn heupen heen naar beneden trok. Langzaam kwam zijn grote purper gekleurde eikel van zijn meer dan imposante lul te voorschijn. Centimeter na centimeter kwam de harde lul, die zo dik als de onderarm van een klein kind was, te voorschijn. Hij deed het zo langzaam dat het bijna irritant werd. Uiteindelijk was zijn ruim 23 centimeter lange lul duidelijk te zien. Toen zijn broek uiteindelijk zover was gezakt dat zijn ballen vrij hingen schoof hij hem helemaal naar beneden en stapte uit zijn broek.

Wilma lag met haar wijd gespreide benen hijgend op de tafel alsof ze gewond was. Haar draaiende heupen maakte nog steeds onvrijwillig stotende bewegingen omhoog. Eer ze volledig op aarde terugkeerde pakte Rogier haar beet en trok haar als een lappenpop tot aan het randje van de tafel naar beneden. Hij drukte haar knieën omhoog en drukte ze langzaam uit elkaar. Hij pakte zijn lul beet en begon de enorme eikel over de volle lengte van haar druipende spleet heen en weer te bewegen.

Ergens in haar achterhoofd realiseerde Wilma wat Rogier aan het doen was. Ze tilde haar hoofd op en haar ogen sperde zich open.

“Nee… alsjeblieft. Ik kan dit niet doen… ik ben getrouwd!” kreunde ze.

“Dan zijn we met zijn tweeën, schoonheid,” sprak hij terwijl hij de schitterende glimlach van hem tevoorschijn toverde. Hij keek op haar neer, “ontspan je en geniet. Ik ben de professionel… weet je nog?”

Ze keek voor het eerst goed naar zijn knappe gezicht.

“Alsjeblieft…,” fluisterde ze. “We zouden dit niet moeten doen.”

“Maar daarvoor ben ik hier, schoonheid… om jou een plezier te doen. Het is een deel van de service. Blijf gewoon legen en wees klaar voor het betere massage werk!” sprak hij.

Hij pakte met één hand de tafel ter hoogte van haar middel vast en begon de druk op haar kutje op te voeren. Zijn eikel drukte tegen de ingang van haar druipende grotje aan zonder dat hij hem verder naar binnenschoof.

Ondanks dat Wilma zich in iets van een reflex schuldig voelde en nee zei had haar lichaam een eigen mening. Nog steeds herstellend van haar eerdere orgasme verraadde de kleine bewegingen van haar heupen haar voor de tweede maal die middag. Haar heupen reageerde op de imposante eikel die de ingang van haar kutje steeds verder opensperde. Toen ze haar ogen sloot en haar hoofd weer op de tafel neerlag stak ze instinctief haar hand uit naar de in haar ogen monsterachtige lul die tegen haar ingang drukte. Ineens kwam haar kleine hand in contact kwam met de lul die Rogier in haar wilde schuiven . Toen ze probeerde om met haar hand de lul te omvatten sperde ze haar ogen wijd open. Ze kwam op haar ellebogen omhoog en keek naar iets dat in haar ogen monsterachtig groot was.

“Alsjeblieft,” hijgde ze. “Hij is te groot… je scheurt me open,” nu zeggend wat ze dacht.

“Kwats…,” lachte Rogier. “Hij past volledig in je kutje en in het begin doe ik het heel langzaam en zacht zodat je kunt wennen. Herinner je ons moto… bevrediging gegarandeerd. Ik garandeer je dat je hier mee bevredigd word.”

Wilma’s had een nerveuze verwilderde blik in haar ogen al was ze kijkend naar haar licht bewegende heupen klaarblijkelijk nog steeds bloedgeil. Richard wist dat ze nog nooit aan zo grote lul had gedacht laat staan dat ze er aan had gedacht om zo lul in haar kutje te schuiven. Ze haalde diep adem toen ze zag hoe hij zijn lul goed tegen de ingang plaatste en het puntje van zijn eikel bij haar naar binnenschoof. Hij drukte nog iets door. Centimeter voor centimeter zag ze in haar schuiven tot de enorme paal volledig verdwenen was. Wilma sloot haar ogen weer en probeerde zich te ontspannen. Richard zag dat zijn de knokkels van haar handen wit waren van het knijpen in het laken.

Rogier had geen seconde gelogen. Hij deed het heel langzaam en voorzichtig. Als hij een stuk verder in haar schoof pauzeerde hij. Hij gaf haar zo alle tijd zich aan de imposante indringer aan te passen. Hij verplaatste zijn gewicht en werkte zich stukje bij beetje verder naar binnen. Toen hij een kleine tien centimeter in haar had wachtte hij en vroeg aan Wilma of het ging. Ze knikte met haar ogen stijf gesloten. Ze begon duidelijk hoorbaar te hijgen. Hij verraste haar door zich naar voren te buigen en één van haar harde tepels in zijn hete mond op te zuigen. Wilma reageerde ogenblikkelijk door hard te kreunen. Ze pakte met één hand zijn hoofd beet en drukte zijn hoofd stevig tegen haar tiet aan.

Rogier bewerkte met zijn mond en tong om en om haar tepels. Toen ze zich begon te ontspannen en de gejaagde blik uit haar ogen langzaam wegtrok rechtte Rogier zijn rug. Hij haakte zijn armen onder haar benen en drukte haar knieën, terwijl hij tegelijkertijd haar benen spreidde, bijna tot tegen zijn schouders. Hij bracht haar duidelijk in een positie waarin hij haar ontspannen en makkelijk kon neuken. Een bijkomend voordeel voor zowel Richard als Ruud was dat ze alles tot in het kleinste detail konden zien.

Wilma kreunde weer toen Rogier zijn heupen langzaam iets terugtrok. Richard en Ruud hadden net voldoende tijd om te zien dat zijn lul duidelijk bedekt en geolied was door de sappen van Wilma. Ze zagen hoe hij zijn bilspieren aanspande en vervolgens zijn lul beheerst verder bij haar naar binnenschoof. Wilma kreunde zacht en begon onder zijn bewegingen mee te bewegen. Rogier schoof bij iedere beweging langzaam een extra stuk lul in haar uigehongerde kutje.

Richard genoot intens. Hij zag hoe zijn vrouw door een volkomen vreemde op een enorme manier werd geneukt. Hij probeerde zich te herinneren hoe hij tot dit was gekomen. Een paar weken geleden was dit nog niet bij hem opgekomen. Nu ging er, terwijl hij naar zijn kreunende vrouw keek, een stortvloed van emoties door hem heen. Een deel van hem vroeg zich af of hij na dit zijn vrouw nog kon bevredigen. Maar Richard realiseerde zich dat zijn huwelijk solide was en dit zonder problemen kon overleven. Hij voelde niets meer en minder dan ruwe ongecontroleerde opwinding. Het was alsof hij naar een film keek waarin zowel hij als zijn vrouw een rol speelde. Richard had dit opgezet en hij kon bijna het genot van zijn vrouw voelen.

Rogier had een ritme gevonden. Hij neukte Wilma met lange gelijkmatige slagen. Net als Wilma begon hij duidelijk hoorbaar te hijgen en zijn gespierde lichaam begon zacht te glimmen dor het dunne laagje transpiratie. Richard zag hoe hij bij iedere beweging zijn bilspieren spande en ontspande als hij zijn lul in haar schoof. Richard richtte zijn blik op de glimmende lul van de man en zag hoe hij bijna kompleet in en uit de kermende vrouw schoof. Hij trok hem terug tot alleen het puntje van zijn eikel nog in haar zat om hem vervolgens in één beheerste beweging bijna volledig in haar te schuiven.

“Aaahhhh… aaahhhh… aaahhhh…,” kermde Wilma.

Bij ieder inschuivende beweging kreunde de vrouw en hapte ze overwelmd door het genot naar adem. Ze lag haar hoofd op de tafel maar haar kleine handen knepen in zijn armen waarmee hij nog steeds haar benen vasthield. Ze begon haar heupen omhoog te stoten en zo zijn stoten te pareren. Er was nu een duidelijk geluid te horen van zijn grote ballen die tegen haar kont aansloegen.

“Hij zit er helemaal in, schoonheid. Hoe voelt het aan?” gromde Rogier terwijl hij het tempo langzaam maar zeker begon op te voeren.

Wilma kon overmand door het genot amper antwoorden.

“Eeuuuhhhh… mijn God!!! Het isss zooo… zooooo… lekkerrrr!!! I…ik heb nog noo…nooittt zo vol kutjeeee… gehadddddd…,” jammerde ze.

De microfoons in de kamer en de speakers waren van topkwaliteit. Richard en Ruud konden alles hoe zacht dan ook perfect horen. Zelfs de soppende geluiden van haar druipende kutje waren duidelijk hoorbaar.

Ineens leek Rogier het erop dat Rogier iets anders van plan was. Hij pakte haar smalle enkels en voeten beet en plaatste ze op zijn brede schouders. Vervolgens pakte hij de tafel aan beide zijden beet. Toen hij die nieuwe positie had ingenomen trok hij zijn lul zo ver mogelijk uit haar en bleef terwijl hij haar aankeek plagend en bewegingsloos staan.

“Klaar…?” fluisterde hij.

“Oh, ja… ram hem in me! Neuk me Rogier… alsjeblieft!!!!,” klonk het smekend

De mannen in de kamer die naar het scherm keken hielden hun adem in. Ineens ramde Rogier met volle kracht zijn lul in haar. Ze verwelkomde zijn spijkerharde lul met een kreet vol genot. Hij begon haar met lange halen als een gek te neuken. De stevige tafel trilde en bewoog door het geweld waarmee hij de vrouw van Richard neukte. De grote tieten van wilde danste een hete dans door de bewegingen die haar lichaam maakte. Ze naderde een nieuw orgasme. Rogier voelde het perfect aan dat de vrouw onder hem ging klaarkomen. Hij begon zijn bewegingen te veranderen. Eerst een draaiende in en uit gaande beweging met zijn heupen en dan weer puur hard en in een enorm hoog tempo, vol geweld neukend, bewoog hij in en uit de soppende kut van de nu snikkende vrouw. De geluiden van tegen elkaar slaande lichamen werden met de seconde feller en luider.

Wilma kwam zelden klaar als ze recht op en neer werd geneukt maar toen Rogier haar met een ongelofelijk tempo begon te neuken werd het haar te veel. Ze slaakte een enorme kreet die naar het gevoel van Rogier door het hele gebouw te horen moest zijn. Richard zag dat de bewegingen van Rogier ongecontroleerder werden ten teken dat ook hij op het punt stond klaar te komen.

“Oh, Godddddd… ik ga klaarkomennnnnn…,” schreeuwde Wilma het uit. “jaaahaaaa… ik kommmmmmmm… ooooohhhhhhhh…,” gilde ze het vol genot uit.

Wild schokkend kwam de vrouw op een enorme manier klaar. Net op het moment dat Rogier klaar kwam schoot zijn hand naar beneden en rukte hij zijn lul uit het samentrekkende kutje van de vrouw. Door de manier waarop zijn vrouw onder een volstrekt vreemde man klaarkwam was te veel voor Richard. Hij voelde hoe zijn zaad met geweld door zijn lul werd geperst. Op het moment dat Richard explodeerde zag hij hoe Rogier begon te spuiten. Een enorme straal zaad spoot uit zijn lul over het lichaam van de vrouw van Richard heen. De straal landde op haar buik, tieten, en over haar gezicht heen tot naast haar hoofd. Een tweede straal landde voornamelijk op haar zwoegende tieten en vlakke buik.

Rogier bleef langzaam aan zijn lul trekken terwijl Wilma zijn hete zaad met een hand in haar huid in masseerde. Haar andere hand klemde zich rond zijn lul waarmee ze hem langzaam begon af te trekken.

Terwijl Richard wat tissues pakte om zich schoon te maken boog Rogier zich naar voren en kuste hij Wilma voor de eerste keer. Richard zag hoe hun tongen zich rond elkaar heen kronkelde.

De beweging naast hem attendeerde hem dat zijn vriend Ruud nog steeds naast hem zat. Ruud maakte zich net als Richard met een tissue schoon.

“Ik geef je de originele band… maar vind je het erg als ik een kopie neem?” vroeg hij met een grijns aan Richard terwijl hij op wat knoppen van de videorecorder drukte.

“Geen probleem,” antwoordde Richard, “dat is wel het minste dat ik voor je kan doen. Dit was echt ongelofelijk.”

Richard keek weer naar het scherm en hij zag hoe Rogier zijn kleren weer begon aan te trekken. Wilma leek volledig uitgeteld. Ze lag nog steeds met een tevreden glimlachend op de tafel waarop ze met lome bewegingen haar buik streelde. Ze keek met half geopende ogen toe hoe Rogier zich aankleedde. Toen hij klaar was liep hij weer naar de tafel en streelde hij even haar wang met zijn vingers.

“Dit was de behandeling voor vandaag,” glimlachte hij. “Hoe voel je je?”

“Oh, God!”was het enige dat ze kon fluisteren. “Ik voel me herboren…”

“Nou, zo als ik al eerder zei het is een deel van mijn werk. Bevrediging gegarandeerd!” sprak hij.

Hij boog zich naar voren en gaf haar ten afscheid een vluchtige kus op haar wang.

“Neem alle tijd schoonheid. Je kunt opstaan en douchen wanneer je maar wilt,” klonk het.

Ruud begon de apparatuur uit te schakelen.

“Dit was enorm!” gniffelde hij. “Ik had je al gezegd dat ze van een volledige lichaamsmassage genoten.”

Richard bedankte zijn vriend verliet via de achterdeur het pand. Toen hij die avond thuis kwam zat Wilma ontspannen op de bank in een sexy zomerjurkje. Ze zag er fris en mooi uit, mooier dan Richard zich kon herinneren. Ze sprong overeind toen ze Richard zag en kuste hem vol overgave. Toen ze uiteindelijk de kus verbrak barste Richard in lachen uit.

“En? Hoe was je dag op de beautyfarm?”vroeg hij proberend zo normaal mogelijk te klinken.

“Oh schat, dank je! Ik kan je haast niet uitleggen hoe lekker zo een dag is. Ik had dit niet kunnen voorstellen..” sprak ze.

Ineens zag Richard, toen ze hem aankeek, de twinkeling in haar mooie ogen.

“Ik hoop alleen dat je er net zo van hebt genoten als ik heb gedaan,” sprak ze lachend.

“Huh…?” stamelde Richard. “Wa… waar heb je het over?”

“Oh, jij dacht dat jij zo slim was, hé?” giechelde ze. “Ik herkende de auto al op het moment dat ik mijn auto parkeerde. En… ik weet niet… op de één of andere manier wist ik dat je toekeek.”

Richard probeerde een zwak excuus te vinden maar ze smoorde hem zijn mond door haar sensuele lippen op zijn mond te drukken.

“Ssshhhh…gek. Je vond het niet erg dat ik het heb gedaan, hé?” vroeg ze.

“Erg? Het was het meest geile dat ik ooit heb gezien,” sprak hij naar waarheid.

“Gelukkig!” glimlachte ze. Ik ben namelijk zo vrij geweest om voor ons voor volgende week een afspraak te maken, schat!!!”

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen