Zoeken

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn schoonzusje Lia heeft het niet breed. Haar man heeft als chauffeur op het buitenland een niet al te groot inkomen en Lia moet met haar tweeling van drie, als hij er niet is,  vaak met erg weinig zien rond te komen.
Zelf heb ik een dikke baan. Ik had Lia al meerdere keren gezegd dat ze als ze krap zit, gerust mag bellen. Bij verjaardagen geef ik haar buiten medeweten van mijn vrouw wel eens wat extra, maar Lia heeft nog nooit ergens om gevraagd.
Maar toen belde ze mij huilend op. Zij en haar man Wim waren uitgenodigd voor een bruiloft en ze had werkelijk niets om aan te trekken. Of ik haar kon helpen. Ik vertelde mijn vrouw dat ik de volgende avond een extra bedrijfsoverleg had. De volgende ochtend belde ik Lia om ’s avonds met mij koopavond te komen vieren. Ze klonk zenuwachtig maar blij. Wim was weg en ze zou voor de tweeling oppas regelen. Ik haalde haar op en we vertrokken. In het winkelcentrum liepen we gearmd etalages te bekijken. Ik voelde me trots als een pouw met mijn tweeënvijftig jaar en mijn achttien jaar jongere schoonzusje aan de arm. Plotseling stopte ze voor een etalage om naar een prachtige jurk te kijken. Wat een mooie, zuchtte ze. Maar veel te duur. Ik zei: dat valt toch best wel mee, 140 euro voor zo’n prachtstuk. Terwijl ik dit zei trok ik haar mee de winkel in. Ze pakte de jurk van het rek en we gingen richting de kleedhokjes. De gordijnen hingen niet tot op de grond en nieuwsgierig zag ik kledingstukken vallen en weer omhoog gaan. Opeens stond Lia voor mij als een prachtige verschijning. De prachtige zwarte jurk had aan de bovenzijde een soort licht doorschijnend gaaswerk. Hij staat je prachtig, alleen zie ik je bh er doorheen. Lia keek en begreep wat ik bedoelde. Ze deed het gordijn dicht en even later weer open. Zo goed? Ik keek naar het bovenstuk en ik zag de bovenste helft van haar prachtige borsten. Ja, zei ik dat is veel beter zo. Ze kleedde zich weer om en we rekenden af. Ik zei tegen haar: nu moet je nog bijpassende schoenen hebben. Ik heb wel laarzen thuis, die er bij kunnen. Nee, zei ik. Dat kan niet. Bij zo iets moois horen mooie schoenen. We kochten een paar elegante zwart suede pumps. Even later liepen we lang een lingeriewinkel en ik trok haar weer mee naar binnen. We zochten een paar mooie setjes uit. 's Avonds om 22.30 uur kwamen we terug bij haar huis. Ze bedankte de oppas en vroeg of ik nog even iets bleef drinken? Okay, zei ik, dan kan je meteen kijken of alles acht bij elkaar hoort. Ik kreeg een glas wijn en Lia ging met haar schatten naar boven.
Even later kwam ze de woonkamer in met het zwarte lingeriesetje aan. Ik verslikte mij zowat in een slok wijn. En, zei ze, hoe zie ik eruit? Prachtig zei ik. Haar tepels tekenden zich duidelijk af in de soepele stof van het minimale behaatje. Je ziet er werkelijk prachtig uit. Ze boog zich voorover naar mij toe en gaf me een kus. Dank je wel, lieve zwager. Ik omarmde haar spontaan en trok haar tegen me aan. Mijn pik vloog in mijn broek omhoog. Lia kuste mij weer en onze tongen begonnen met elkaar te spelen. Opeens duwde ze me van haar af. Ron, je maakt mij geil. Ze maakte mijn broek open en trok hem over mijn benen. Mijn onderbroek volgde. Ze pakte mijn stijve pik en sloot haar lippen om mijn kloppende eikel. Ik hield dit niet lang vol. Stop, ander kom ik klaar. Ze zoog nog fanatieker en mijn zaad spoot met dikke stralen diep in haar slikkende keeltje. Hijgend kwam ze omhoog. Ze kuste me op mijn mond en voor het eerst proefde ik mijn eigen sperma. Zo zei ze, en nu naar huis, anders krijgt mijn zus argwaan. Die slaapt al. Grijnsde ik en sloot Lia in mijn armen. Ik legde haar achterover op de bank en trok het stringetje en de beha van haar heerlijk slanke jonge lijfje. Nee, dat kan ik niet doen tegenover mijn zus, kreunde ze niet al te overtuigend. Wel tegenover je man? Vroeg ik. Nou, die is meestal moe als hij thuiskomt. Ik deed haar benen wijd en begon haar schaamlippen te likken. Ik merkte dat ze behoorlijk vochtig was. Ik hoorde haar zachtjes kermen van genot. Na enige minuten begon haar onderlichaam te schokken en knelde ze mijn hoofd vast met haar benen. O, ja, wat lekker, ik kom. Mijn schoonzusje lag heerlijk op mijn zuigende en bijtende mond klaar te komen. Zo, en nu ga ik. Nee, kreunde Lia, nu moet je het afmaken. Ik wil je nu in me voelen. Ze trok zachtjes aan mijn pik en die stond in no time alweer omhoog. Ik lplantte mijn eikel voor haar verlangend pulserende doosje en plagend gleed ik heel zachtjes naar binnen. Lia begon weer te kermen en sloeg haar benen om me heen. Sneller, eiste ze, ik wil dat je me sneller neemt. Ik voerde het tempo op en nam haar hard stotend. Spuit me maar helemaal vol, schat, hijgde ze. Neem je jonge schoonzusje maar eens flink. Kom harder, o, wat lekker diep. Maar een tweede keer duurt toch even en ik moest er flink tegenaan. Na een paar minuten wisten we niet welk zweet van mij en wat van haar was. Toen ze tegen me op begon te stoten voelde ik mijn zaad omhoog borrelen en spoot met kracht diep in haar warme grotje. O, Ron, wat kan jij een vrouw goed verwennen zeg. Dit heb ik gemist sinds ik verkering had. Maar Wim dan? Die komt altijd zo gouw klaar. Maar nu moest ik echt naar huis want als mijn vrouw wakker werd terwijl ik na middernacht thuiskwam had ik iets uit te leggen.
Ron, ik wil je vaker zien en door je genomen worden. Ik beloofde haar dat we over een half jaar weer kleren gingen kopen.
Het is nu vijf maanden verder en we gaan morgen weer kleren kopen. Positiekleding, want Lia is vijf maanden zwanger . . .

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen