Zoeken

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Achteraf had ik het natuurlijk al moeten weten...

Regelmatig als ik klaar was met douchen en me op mijn slaapkamer stond aan te kleden zag ik wel eens een hoofd wegduiken bij de trap.

Als ik in de douche stond kwam Joris vaak even zijn haren doen of zijn tanden poetsen en ik betrapte hem er regelmatig op dat ie via de spiegel naar mijn lichaam stond te kijken. Ik besteedde er geen aandacht aan, het was waarschijnlijk nieuwsgierigheid die bij pubers hoort.

Die keer op vakantie op de camping dat we samen een douche namen omdat we een muntje te kort kwamen en Joris een behoorlijke erectie had weet ik aan het feit dat een jongen in de groei snel erecties heeft.

Maar toen Joris 18 was biechte hij op dat ie op jongens viel, ik was even van mijn stuk gebracht, maar achteraf was het geen verrassing. Dat het mij een vreemd gevoel van opwinding gaf, dat was wel een verrassing.

Die zomer gingen we met het hele gezin (mijn vrouw en ik, onze 2 dochters en 1 zoon) op vakantie, het zou de laatste vakantie met Joris zijn want het volgende jaar zou ie met vrienden op vakantie gaan. Aangezien we een groot gezin hebben, hadden we 2 kamers geboekt, een kamer voor mijn vrouw en m'n dochters en 1 kamer voor mij en Joris. Op een ochtend stond ik in de douche toen Joris de badkamer in kwam en vroeg of ik al bijna klaar was. "Ik sta er net onder" antwoorde ik. "Maar als ik moet wachten zijn we nooit op tijd voor het ontbijt" zei Joris. "tja, dan zul je je aan de wastafel moeten wassen, of je komt ook onder de douche bij mij" antwoorde ik. Twijfelend trok Joris zijn boxer uit en tot mijn verbazing stapte hij bij mij onder de douche. Ik voelde hoe hij mijn pik bekeek en natuurlijk gluurde ik ook naar die van hem. Hij had hem goed onder controle want al was ie wat gezwollen, hij was niet stijf zoals toen op de camping. Doordat de douche wat krap was, raakte onze lichamen elkaar soms aan en ik merkte dat mijn pik ook wat levendiger werd. Er gebeurde niets maar er was een voelbare spanning in de badkamer.

Een paar dagen later waren we naar het strand geweest en terug op onze kamer stond Joris al snel onder de douche om al het zand af te spoelen. "Kom er ook maar onder Pa"zei Joris. En zo stonden we weer samen onder de douche. "Jeemig er zit zelfs zand onder mijn voorhuid" zei Joris en trok deze naar achter om het goed schoon te maken. Ik keek er naar en wederom begon mijn lul wat op te zwellen. "Pa, je piemel, ik zie hem groeien" zei Joris en ik bloosde maar zag dat die van hem ook begon te groeien. "Ach die dagen dat ik niet bij je moeder kan slapen zorgen nu eenmaal er voor dat ik wat sneller opgewonden word" zei ik. "dan doe je dat toch effe met de hand" zei Joris, "doe ik ook als ik niemand heb die me kan helpen". En terwijl ie dat zei begon hij zijn pik te strelen. Dat zorgde voor nog meer bloed in mijn lul en binnen no-time stond mijn lul recht omhoog. Joris keek me aan en met zijn hand begon hij aan mijn lul te trekken, en ik pakte die van hem en als in een trance stonden we elkaar te trekken. Joris zakte door zijn knieen en nam mijn lul in zijn mond. Ik kon niets zeggen en alleen maar genieten van het uitzicht. Het duurde niet lang of ik kwam schokkend klaar in de mond van mijn zoon. Toen ging ie weer staan en trok zichzelf naar een hoogtepunt en spoot al zijn zaad tegen mijn buik.

Die vakantie hebben we dat nog een paar keer gedaan, ik heb hem ook nog gepijpt, maar na die vakantie is er niets meer voorgevallen, in iedergeval 10 jaar niet meer...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen